Rumstyper på Kassandra Bay Suites & Spa

Deluxerum

Deluxerum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxerum med jacuzzi

Deluxerum med balkong och havsutsikt. En jacuzzi och solstolar på balkongen. En dubbelsäng och liten sittgrupp. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxerum med privat pool

Deluxerum med uteplats med solstolar och parasoll och en ca 18 kvadratmeter privat pool. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxerum plus

Deluxerum plus med balkong och havsutsikt. Ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med sittgrupp i öppen planlösning. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.