Rumstyper på Kassandra Bay Suites & Spa

Deluxerum

Deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Kuddmeny. Tv. Minibar, som kan användas som kylskåp. Vattenkokare med te- och kaffefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxerum med jacuzzi

Deluxerum med jacuzzi och solstolar på balkongen. Dubbelsäng och liten sittgrupp. Kuddmeny. Tv. Minibar som kan användas som kylskåp. Vattenkokare med te-och kaffefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxerum med privat pool

Deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler. Minibar, som kan användas som kylskåp. Vattenkokare med te- och kaffefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Uteplats med en ca 18 kvadratmeter stor privat pool, solstolar och parasoller.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxerum plus

Rymliga deluxerum plus med ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med sittgrupp i öppen planlösning (ingen dörr mellan rummen). Dubbelsäng eller två separata sängar. Kuddmeny. Tv. Minibar som kan användas som kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.