Kundomdömen om Kassandra Bay Suites & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6 av 10 baserat på 1 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,0 / 10
Faciliteter
 
5,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
5,0 / 10
Service
 
5,0 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Läget är bra, lätt att ta båt/taxi in till stan.
-
Tydliga tecken på besparingar. Dåligt underhåll och mycket dyrt ( restaurang, mat/dryck ) jämfört med två år sedan. Ex 100 Euro för att behålla ett rum ett par timmar. Rummen är inte fräscha längre, fuktskador, toalettstol som stod och rann ( tre gånger på en vecka fick de komma och fixa den, men ytterst provisoriskt ) Gym under all kritik, trasiga maskiner och allmänt dålig ordning. Vi var på hotellet för två år sedan och då var allt till beiåtenhet.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1267 omdömen
Utmärkt
 
803
Väldigt bra
 
324
Bra
 
103
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2021-10-03

av mariakjallgrenla2018 Göteborg, Sverige

Härlig utsikt strandnära

Hotell i bra klass . Vi fick ett rum i 2 våningar det var dock lite farligt då trappan var brant och hal. Utsikten från balkongen är magnifik havet åt alla håll . Man får stolar gratis både på strand och vid poolen dessutom nya handdukar för detta varje dag . Frukosten är av buffetyp det finns mycket att välja på och även glutenfritt om man frågar . Personalen är trevliga . På det negativa blir tyvärr att vårt badrum vid sovrummet inte var bra städat mycket tvålrester överallt . Tror inte man dammsuger när det städas då vi hade sand på golvet i sovrummet . Vi hade dessutom oturen att åka på säsongens allra sista vecka . Så avrese dagen (vi åkte hem på kvällen ) var det panik att gå in solstolar och övrigt . Lade handdukar på de solstolar vi skulle ha men när vi kom var solstolarna borta och handdukarna låg vid sidan . Får jag ge hotellet ett tips stäng hotellet utan göster det kan väl vänta tills vi åkt ? Men sammantaget bra avseende läge frukost och trevlig personal . Om Man vill åka in till stan finns det möjlighet med taxi för 10 euro . Hotellet har även en båt som snabbt går över till Skiathos.

 
2019-07-15

av MagnusKarlssonRahm Stockholm, Sverige

Behaglig semester

Ett utmärkt hotell med fin strand där solstolar och parasoll ingick i priset. Suverän frukostbuffé och trevlig a la carte restaurang. Vi provade inte bufférestaurangen. Överlag sympatisk personal, men en extra eloge till PT Panos som gav familjen ett välbehövligt träningspass. Potential till förbättring är WI-FI täckningen som var obefintlig i vårt rum. Ett hotell som Kassandra Bay borde kunna erbjuda fri shuttle in till Skiathos stad, även om båttaxin var trevlig att åka.

 
2018-09-22

av JohannaP1294

En pärla för avslappning!

Fantastiskt hotell med underbar mat. Frukosten är bland de bättre jag upplevt. Vi bodde i suites-delen och därmed tillgång till egen frukostmatsal vilket var plus och egen infinity-pool. Fin strand med bra solsängar. Fina och rena rum. Bra AC. Enda negativa med hotellet var att det var lång till närmsta minimarket/kiosk och lite få hoteller på gångavstång till hotellet.

 
2018-06-10

av vivecas2015 Bergshamra, Sverige

Viveca Sandberg

Underbar vistelse på Kassandra Bay Resort & Spa . Kan varmt rekommenderas . Bra service , trevligt bemötande , rent fräscht. God mat. Underbar frukost buffé . Otroligt bra service på stranden. Vill man till Skiathos Town på kvällen så tar man båten vid stranden. Väldigt trevligt. Bästa semestern någonsin. Vänligen Viveca & Ronny

 
2018-05-26

av 261gustavl Göteborg, Sverige

Perfekt hotell

Så här ska ett hotell vara! Jättefina rum med underbar utsikt. Väldig god frukost, och väldigt trevlig personal som ger hög service! Nära till havet och nära till ”buss” båten som regelbundet går in till staden.