Rumstyper på Sivota Retreat – powered by Playitas

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt eller markterrass med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp samt vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Rummen är belägna i huvudbyggnaden. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 17 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med balkong, vissa med med havsutsikt, alternativt markterrass, vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering.Litet kylskåp samt vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum

Familjerum i bungalower med balkong och havsutsikt eller markterrass med begränsad havsutsikt. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp samt vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Rummen består av två dubbelrum i bungalow som förbinds av en liten hall. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 2-4 personer.

Familjesvit superior

Familjesviter superior med markterrass och havsutsikt. En dubbelsäng i varje rum och möjlighet till en extrabädd för barn. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp samt vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Rummen består av två superiorrum i bungalow med förbindelsedörr. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 3-5 personer, varav 1 barn.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong med havsutsikt eller markterrass med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp samt vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Rummen är belägna huvudbyggnaden. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum i bungalow

Superiorrum i bungalow med markterrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp samt vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 2-3 personer.