Träning på Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för par, singelresenärer och högpresterande proffsmotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris. Läs mer om Sports Inclusive längre ner på sidan.

På hotellet finns ett nybyggt välutrustat och fräscht gym med frivikter, maskiner, cardiomaskiner och en stor stretchyta. Vi erbjuder dagliga träningspass; gruppträningspass, ledarledda träningsklasser som funktionell träning, yoga, dansklasser och mycket mer. Nybyggt utomhusgym (box) för crossfit-träning/funktionell träning som vi kallar WOD Box. 3 nybyggda padelbanor och 2 tennisbanor med coachning och gruppspel. Vattensporter som kajak och SUP (stand up paddle board). Landsvägscykel eller gravel  Det finns tennisbanor och multicourt för 5-mot-5-fotboll och basket. Löpning och löprundor. Simning, löpning och givetvis tävlingsmoment varje vecka som ett aquathlon, löpning och veckans WOD-challenge.

Sivota Retreat – powered by Playitas är utvecklat av Apollo Sports och hotellets faciliteter är byggda för att ta emot motionärer och elitaktiva på alla nivåer.


 

 

Sivota Retreat – powered by Playitas blir Svensk Olympic Camp

I maj 2021 arrangerar vi tillsammans med SOK - Sveriges Olympiska Kommitté ett Olympic Camp för kommande tilltänkta OS-trupp till Olympiska vinterspelen i Peking. Olympic Camp är ett förberedande läger där hela den tilltänkta truppen deltar – aktiva och tränare, fyspersonal, kostrådgivare och administration. Sivota Retreat – powered by Playitas utrustas så hotellet bland annat kan hålla hög olympisk träningsstandard, vilket innebär att våra gäster efter campet kommer kunna träna med väldigt bra utrustning för styrka och fys.


Mer om träningen på Sivota Retreat – powered by Playitas

Här kan läsa mer om sport- och träningsutbudet på Sivota Retreat – powered by Playitas.

Gym

Padel

Padel

Gruppträning

WOD Box

Tennis

Cykling

Vattensport

Simning

Social aktiviteter

Löpning

Sportbokningen

Indoor Cycling

Indoor cycling


Sports Inclusive

Sports Inclusive på Sivota Retreat - powered by Playitas innebär att ett brett utbud av sport och träning är inkluderat i resans pris. Powered by Playitas filosofi är att alla som vill ska kunna träna fritt, testa nya sporter och dela träningsglädjen, utan att behöva tänka på extra kostnader. Här kan du se vad som ingår i Sports Inclusive på Sivota Retreat - powered by Playitas.

Ingår i Sports Inclusive

Gruppträning & ledarledda träningspass
Gym. Nybyggt välutrustat med maskiner, cardiomaskiner, frivikter
Utomhusgym (WOD box/crossfit box)
Yoga
Padel (gruppcoaching 1-2 timmar/dag)
Tennis (gruppcoaching 1-2 timmar/dag) + bana och utrustning
SUP (Stand up paddle board)
Kajak
Löpning (joggingrundor, kartor mm)
Ledarledda cykelturer (MTB, landsväg och gravel)
Indoor Cycling (spin)
Multicourt (för gruppträning, 5-5 fotboll, basket mm)
Öppet vattensimning (på egen hand)

 

Mot avgift

Padel (banahyra & utrustning)
Cykelhyra dag/vecka (Landsväg & Gravel)
Vattenskidor & Wakeboard
Spa / Wellness center (behandlingar)
Simträning (PT)
Tennis (PT)
Personlig träning

 

Boka träningsresa, gruppresa eller läger

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett utmärkt hotell för dig som vill träna och toppa formen. Boka din träningsresa, träningsläger, löparresa, klubbresa, kompisgäng eller träningscenter. Är du en person med stort socialt nätverk kan du Bli din egen researrangör. Önskar du hjälp med din bokning eller har frågor är du välkommen att höra av dig till oss:

Telefon: 0771-37 37 37 
Allmänna frågor: [email protected]
Boka gruppresa: [email protected]

För bokningsförfrågningar via mejl ange kontaktuppgifter, namn och ålder.