Kundomdömen om Sivota Retreat – Powered By Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 285 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget och alla aktiviteter
-
Maten det gröna och alla tillbehör var super men proteinet och fisken levde inte upp till standard. Hade önskat mer utbud för barn vid buffén och kämpat då vi reste 2 familjer/ 4 barn. Personal som tar beställningar vid poolen så man slipper stå i kö. Tog sjukt lång tid var vissa dagar. För att vara sporthotell så fanns INGA protein shakes i baren eller energidryck!! Ok red bull men det känns inte som något roligt att dricka före gymmet. NOCCO tack!

Bekräftad gäst: 2021-07-27


10 av 10

+
Fantastiskt läge med sol och bad och otroligt engagerad personal både på hotellet och på träningarna. Superbra träningspass
-
Kan vara bra att veta att det är mycket trappor och nivåskillnader. En a la cart restaurang kanske skulle vara bra, buffén var fin och fräsch men lite variation blev efterlängtad.

Bekräftad gäst: 2021-07-27


10 av 10

+
Träningsmöjligheter i skugga, fantastisk utsikt, fint med möjlighet att låna kajak, sup, kanot.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-27


8 av 10

+
Fantastisk utsikt. Alla aktiviteter. Vill speciellt lyfta fram sportinstruktörer Alexander, Hanne och Linnea som mkt inspirerande och bra, man blev glad att träffa dem. Smygträningen (alla trappor)
-
Maten kan vara mer varierad gällande kött/fisk rätter. Beachen, så stenig för ömtåliga fötter.

Bekräftad gäst: 2021-07-27


9 av 10

+
Utsikten, all träning, stranden, tränarna.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-26


10 av 10

+
Läget på hotellet med utsikten!!Maten så god!!Trevligt bemötande👍
-

Bekräftad gäst: 2021-07-26


7 av 10

+
-
Glipa under dörren till rummet så det kom in flertal skalbaggar varje dag, äckligt och kändes ofräscht.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


8 av 10

+
Fräscht renoverat, bra personal, alla sport möjligheter o utrustning
-
Nån liten mini ”affär” där man kan köpa lite snacks, frukt, burk yoghurt, dricka/öl osv att ha på rummet. Lite mer krokar på rum/badrum. Större/djupare pool

Bekräftad gäst: 2021-07-20


10 av 10

+
Maten, fina rum och utsikten samt ledarna på aktiviteterna
-
Fler tider för paddel våra barn fick bara plats en dag var. Annars fullbokat

Bekräftad gäst: 2021-07-20


10 av 10

+
Läget, trevlig personal, välstädat, coronasafe. Mycket bra aktivitetsprogram! Toppen att man fick tillgång till SUP, kanoter mm. Toppen att det fanns vattenskidor!
-
Vore bra om Apollo informerade om: Information till gästerna hur man tar på munskydd och framför allt hur man tar på och av plasthandskarna (det som användes inför maten). Att man inte tar på samma plasthandskar igen. Att man inte skall lägga munskyddet på matbordet.

Bekräftad gäst: 2021-07-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

723 omdömen
Utmärkt
 
509
Väldigt bra
 
160
Bra
 
40
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-06-27

Inlägg av katarinaw59 Stockholm, Sverige

Vackra omgivningar utan stress.

Jag var lite orolig innan jag åkte att det skulle kunna vara lite hysterisk stämning på ett sporthotell. Men så var det inte alls! Hotellet är som många skriver byggt i en backe och klättrar liksom uppåt från havet. Det gäller att ta med sig sina sker från rummet så man slipper gå fram och tillbaks i onödan. Bor man i bungalows som vi gjorde ligger de dessutom längst bort och högst upp från havet. Men å andra sidan är utsikten FANTASTISK från hela området. Dessutom är trädgården / området varsamt och vackert renoverat med fin stenläggning och mycket grönska. Inga höga byggnader heller . Havet är kristallklart och badområdet är avspärrat för båtar så man kan känna sig säker att bada eller simma en längre runda. SUP boards och kajaker lätt att låna. Min dotter prövade vattenskidor som de tog 30 Euro för. (10 min) med väldigt bra instruktioner / seriöst utan stress. Det var för varmt när vi var här för att delta i cykler eller löpturerna men vi deltog i de flesta andra typer av aktiviteter. Jag gillade Woodbox kl 09 bäst medan mina ungdomar uppskattade Padelspel med instruktör ( ingår i priset) bäst samt den avslutande Padelturneringen. ( vi reste med Apollo. Hotellet var för tillfället utan Britter då de inte hade resor fin pga Covid så gott om plats överallt vid pool, mat etc.)

 
2019-07-14

Inlägg av 34evaf Stockholm, Sverige

Bra ’Apollo sports’ hotell

Åkte med Apollo till detta hotell, som ingår i Neilson kedjan - viket innebär att det är mest engelsmän på hotellet. Bra aktiviteter och jag kan verkligen rekommendera hotellet om man gillar vattensporter. Jag testade vindsurfing, kajak och SUP. Även bra yoga och pilates. Vi bodde i ett superior rum, dom ligger ’högst upp’ MÅNGA trappor. Inte barnvänligt och inte heller handikapp-anpassat. Väldiga nivåskillnader. Rummet var stort och bra, men sängarna får underkänt, obekväma och rangliga. Maten får 5+, saknade inget på buffén. Fantastisk omelett på beställning. Är en nöjd resenär och återkommer gärna till detta hotell.

 
2019-06-23

Inlägg av fredrikb692 Sandared, Sverige

Lovely vacation

Mycket trevligt hotel med många aktiviteter såsom, kajak, tennis, cykling(MTB och Road), segling, waterski/vattenskidor mm och alla aktiviteter ingår i priset - fantastiskt!!! Waterski/vattenskidor får man göra två gånger gratis under veckan. Kan verkligen rekommenderas.

 
2021-07-21

Inlägg av henriks354

Fantastic! Just go there!

Just returned from a fantastic week in sivota, playitas resort. Friendly service minded staff. Great breakfast, pool bar/pool area. Hotel is renovated and stylish, clean. Had a comfortable spacious room with awesome terasse and amazing ocean view. Housekeeping did great job every day to keep it in mint condition. Transfer and checkin was very smooth and fast! And - the best part - all the fantastic sports amenities and programme!! Well equipped brand new gym, access to kayaks/sups at the beach (Bella Vraka) , WODbox, bikes, tennis/panel courts, sport shop and much more. I attended fitness classes, did spinning ; used the gym and did 4 great bike rides - both mtb & road. Kids did tennis training every morning. Very nice friendly and high quality instructors in all sports! Syvota town is small, charming and has many good restaurants, shops and a beautiful harbor area to enjoy the sunset. Overall - exceeded expectations , can’t wait to go back!

 
2019-11-06

Inlägg av Jo H H Maidenhead, Storbritannien

October getaway week

The hotel, dining facilities, bedroom and all areas of the hotel complex were clean and well maintained. As with all Neilson holidays we have been on the staff employed by the hotel and by Neilson were friendly and helpful. Luckily foy us the hotel wasn't at full occupancy so there were no queues for the buffet dining and the activities were easy to book on. Not sure what it would have been like in busier period and not sure how noisy the main hotel would be as rooms are quite near to the dining area. There are - as reviews will tell you - lots and lots and lots of steps which takes a bit of getting used to and may not suit everyone. Anyone who has been on this type of holiday will know what "stuff" to bring with them but I do think it would be helpful if Neilson would make a suggestion list based on the resort.