Kundomdömen om Sivota Retreat – powered by Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 618 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget och området
-
Bad om att de skulle byta ut en trasig spotlight i badrummet 2 ggr. Blev inte utbytt på hela veckan.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Läget, miljön, hotellrum
-
Ljudnivån i restaurangen

Bekräftad gäst: 2021-10-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-18


8 av 10

+
Utsikten, väldigt trevlig personal, god mat, väldigt bra utbud av aktiviteter
-
Om man hade städat upp och tagit hand om Getön, så hade det blivit 10 på allt. Det drog ner helhetsintrycket med att det var så i oordning, mycket skräp, söndriga solstolar, bråte m.m. Sängarna i vårt rum var inte sköna. Ljudisolering behövs i matsalen.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


8 av 10

+
Möjligheter till aktiviteter
-
All mat

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Härliga vyer var du en är på hotellet. Jättehärlig poolbar med trevliga aktiviteter. Fick till och med dansa på semestern då det var disco bingo en kväll. :-) Personalen var supertrevlig! De var välkomnade och alltid glada och trevliga. Maten var också jättegod med stor variation. Rummet fint med en stor och härlig altan.
-
Vi hade tusenfotingar tror jag eller någon slags maskar inne i hotellrummet. Som jag också fick med mig hem i resväskan. Inte så kul! Vore bra om det gick att få bort dem för det var väldigt otrevligt.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


9 av 10

+
Vackert läge, mycket aktiviteter som inte kostar extra, bra ledare, rent, trevlig personal, bra utrustning på aktiviteterna. Fina fräscha lokaler. Bra sängar.
-
Utbudet av mat i poolbaren var tråkigt och inte särskilt gott. Variera mellan buffé och a la carte mer i restaurangen. Även om maten var ok så blir en hel vecka med nästan samma buffé inte så bra. Grillkvällen på lördagen var bra! Bättre slingor att springa och cykla på. Framförallt löpning på lite mjukare underlag är svårt att hittades finns så här behövs lite kartor.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


7 av 10

+
Den trevliga personalen i restaurangen, poolbaren, städerskorna och receptionen Maten - supergod
-
Varmvatten i poolen Gym/aktivitetspersonalen ( svensktalande ) måste förbättra sin service nivå och närvaro Städa offentliga toaletter - luktade urin Laga trasiga kranar på de offentliga toaletterna Ljuddämpa restaurangen med dukar , gardiner, mattor vad som helst bara ni får ner decibel nivån

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Läget och servicen
-
Ljudvolymen i den nedre matsalen. Det var förskräckligt, allt ekade så man kunde inte höra vad folk sa.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


9 av 10

+
Läget och standarden
-
Apollos personal var stressad, skulle ha visat var allt låg, men pekade bara och gick inte med och visade. Svårt att veta var bl.a. träningslokaler var. Gav felaktig och otillfredställande info om utflykt vid fråga (t.ex om att affärer var nedstängda, hur många som skulle åka med, tid för hemfärd). Svårt att hitta till uppsamlingplats vid utflykt. Varför blev man inte hämtad på hotellet???

Bekräftad gäst: 2021-10-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

732 omdömen
Utmärkt
 
517
Väldigt bra
 
161
Bra
 
40
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-06-27

av katarinaw59 Stockholm, Sverige

Vackra omgivningar utan stress.

Jag var lite orolig innan jag åkte att det skulle kunna vara lite hysterisk stämning på ett sporthotell. Men så var det inte alls! Hotellet är som många skriver byggt i en backe och klättrar liksom uppåt från havet. Det gäller att ta med sig sina sker från rummet så man slipper gå fram och tillbaks i onödan. Bor man i bungalows som vi gjorde ligger de dessutom längst bort och högst upp från havet. Men å andra sidan är utsikten FANTASTISK från hela området. Dessutom är trädgården / området varsamt och vackert renoverat med fin stenläggning och mycket grönska. Inga höga byggnader heller . Havet är kristallklart och badområdet är avspärrat för båtar så man kan känna sig säker att bada eller simma en längre runda. SUP boards och kajaker lätt att låna. Min dotter prövade vattenskidor som de tog 30 Euro för. (10 min) med väldigt bra instruktioner / seriöst utan stress. Det var för varmt när vi var här för att delta i cykler eller löpturerna men vi deltog i de flesta andra typer av aktiviteter. Jag gillade Woodbox kl 09 bäst medan mina ungdomar uppskattade Padelspel med instruktör ( ingår i priset) bäst samt den avslutande Padelturneringen. ( vi reste med Apollo. Hotellet var för tillfället utan Britter då de inte hade resor fin pga Covid så gott om plats överallt vid pool, mat etc.)

 
2019-07-14

av 34evaf Stockholm, Sverige

Bra ’Apollo sports’ hotell

Åkte med Apollo till detta hotell, som ingår i Neilson kedjan - viket innebär att det är mest engelsmän på hotellet. Bra aktiviteter och jag kan verkligen rekommendera hotellet om man gillar vattensporter. Jag testade vindsurfing, kajak och SUP. Även bra yoga och pilates. Vi bodde i ett superior rum, dom ligger ’högst upp’ MÅNGA trappor. Inte barnvänligt och inte heller handikapp-anpassat. Väldiga nivåskillnader. Rummet var stort och bra, men sängarna får underkänt, obekväma och rangliga. Maten får 5+, saknade inget på buffén. Fantastisk omelett på beställning. Är en nöjd resenär och återkommer gärna till detta hotell.

 
2019-06-23

av fredrikb692 Sandared, Sverige

Lovely vacation

Mycket trevligt hotel med många aktiviteter såsom, kajak, tennis, cykling(MTB och Road), segling, waterski/vattenskidor mm och alla aktiviteter ingår i priset - fantastiskt!!! Waterski/vattenskidor får man göra två gånger gratis under veckan. Kan verkligen rekommenderas.

 
2021-10-21

av marianC7553GF Köpenhamn, Danmark

Best sports restort I have been to!

Sivota Retreat is the perfect place to go if you both want to relax and exersice - well, let's face it, it's nicer to relax when you have been working out. ;-) Beautiful natural surroundings and very kind and welcomming staff. There are many great training classes with motivating instructors. I want to highlight the instructor Sokratis for his great knowledge about physiology science and great ability to teach complex exercises for different levels - he tought my boyfriend and I a lot. We are looking farward to comming back!

 
2021-10-14

av JMzxzx

Great location and facilities

First time to this resort and whilst we were aware that Neilson had partnered with Apollo at times it felt that some of the fitness programmes were disjointed especially as they were on a separate board and not on the Neilson timetable. I also felt that one or two of the X Fitness classes at the Wod Box were a little bit extreme. I am not up to the level of handstands and arm lifts! There also didn't appear to be many yoga or pilates classes during the day. In addition there was a separate large fitness group who had brought their own instructors so they were running their own timetable so tended to take the larger fitness platform. This also meant that the noise level at meal times was a bit intense as well as queuing to get into the restaurant on occasions which made it feel like a canteen . Having said that it is in a great location and had the weather been more favourable we would have made more use of paddle boarding kayaking. The tennis and cycling offered were still up to standard. Would we come again ...yes as we know what to expect.