Kundomdömen om Sivota Retreat – powered by Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 1239 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-
Toppen med en toalett längre ner närmare havet! Istf att släpa tunga vattenflaskor, varför inte tillhandahålla en vattenflaska som man sedan kan fylla på inom hotellområdet - gratis eller till en veckokostnad? Det är ju trots allt ett sporthotell!

Bekräftad gäst: 2024-06-14


8 av 10

+
Bra rum och allmänna utrymmen.
-
Saknar möjligheten att köpa ngt ätbart efter kl.16.30. Saknade även möjligheten att köpa något att äta när vi anlände efter kl.23 på kvällen. Trött efter resan var vi inte speciellt sugna på att gå ned till stan. Tråkigt.

Bekräftad gäst: 2024-06-14


10 av 10

+
Frukosten o träningspass
-
Inget särskilt

Bekräftad gäst: 2024-06-14


8 av 10

+
Utsikten
-
Wifi ville inte ansluta till Android telefon. Men fungerade bra med dator och iPhone.

Bekräftad gäst: 2024-06-14


10 av 10

+
Jättefint hotell med fint läge
-
Dörren till toaletten var kanske inte toppen när man delar rum.

Bekräftad gäst: 2024-06-14


8 av 10

+
Simträningen jag deltog på
-
Trappor upp och ner, ingen hiss. Icke bra fungerande brandlarm, branddörrar uppställda med kil i golvet, personal kallar kraftig röklukt för falsklarm, ingen räddningstjänst som kommer för kontroll b.la iPad gick att koppla in på wifi, ej telefon (Android)

Bekräftad gäst: 2024-06-14


8 av 10

+
Fantastiska omgivningar, trevlig personal både på hotellet och Apollo samt på träningspassen. Rent och fint på rummet och allmänna utrymmen.
-
Kaos vid bufféerna ibland och dålig styrning på personal som ska plocka bort och duka nytt. Underlaget i framförallt en av träningsytorna utomhus var väldigt ojämnt och kunde gott fixas till.

Bekräftad gäst: 2024-06-14


8 av 10

+
Grönskan, utsikten, lugnet
-
Serveringspersonalen bitvis oerfaren Konstigt val av dörr till toaletten på rummen, med glipor både uppe o nere

Bekräftad gäst: 2024-06-14


8 av 10

+
Omgivande naturen
-

Bekräftad gäst: 2024-06-11


7 av 10

+
Sup o kajaker och cyklar var gratis. Maten var toppen. Väldigt trevligt ställe
-
Luktade avlopp i vårat rum hela veckan tyvärr

Bekräftad gäst: 2024-06-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

754 omdömen
Utmärkt
 
534
Väldigt bra
 
162
Bra
 
43
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2023-10-02

av Fadeii Uppsala, Sverige

Fantastiskt!

En vacker omgivning, rent och fräscht på rummet och hotellet i helhet. Ett nytt och bra gym, nära till stranden. Lugnt och harmoniskt. Perfekt ställe att åka till för att träna samtidigt som man kan koppla av och njuta av semestern! Vi har här i två veckor och tiden gick väldigt fort. Kommer åka tillbaka!

 
2023-08-22

av Ulrika S Upplands Väsby, Sverige

Bra hotell för träning och avkoppling

Fin omgivning. Bra träningsmöjligheter. Lite tråkig ton i kommunikationen (info mm). Kommer troligtvis tillbaka. Många trappor vilket kanske upplevs tufft för vissa men extra träning mellan mat - sol och träningspass.

 
2023-08-05

av Camilla N

Fint hotell med bra träning

Fint ställe med stor variation på träning för alla. Bra träningspass med engagerad personal! Fantastisk utsikt över havet. Sköna sängar och goda sallader i restaurangens buffé. Fina badvikar/ständer.

 
2023-07-19

av Carcap Stockholm, Sverige

Vackraste vyn och fantastisk träning!

Ett hotell med fantastiska träningsmöjligheter. Det är andra året på rad som vi bor här. Vyn är vacker, vattnet kristallklart och lilla Getön mitt emot har en fin liten strand. Maten på hotellet är helt ok. Skönt att slippa gå ner till hamnen både till lunch och middag. Det är en brant backe tillbaka. Men gillar man att röra på sig så är det inga problem.

 
2022-07-14

av Carcap Stockholm, Sverige

Underbart hotell med fantastisk vy och bra träningsmöjligheter!

En fantastisk resort med jättebra träningsmöjligheter. Allt ingick förutom hyra av Padel och tennisbana. Resorten ligger så vackert på en kulle. Fast det var fullbelagt så kändes det inte så. Ingen trängsel någonstans. Vyn från hotellet är magiskt vacker. Det är mycket trappor upp och ner så det är inget ställe för de som har problem att gå. Ner till den mysiga hamnen tog det bara 10 min att gå. Uppförsbacke när man ska hem men det var inga problem. Många tog även taxi den korta biten. Massor med restauranger och trevliga ställen att sitta på och ta en drink och titta på den vackra solnedgången. Vi tog helpension och frukosten var superbra. Både varma och kalla rätter. Yoghurt och en massa frön/müsli fanns, även massa färska frukter. Flera olika brödsorter och skinka och ost. Lunch och middag får 3 av 5 i betyg. Maten var många gånger lite smaklös men det fanns i alla fall olika rätter att välja mellan. Jättegoda sallader både färdigblandade och som du kunde blanda ihop själv. Mycket färsk frukt till efterrätt och en massa söta efterrätter för de som gillar det. Fanns både bröd och ostar att tillgå även till lunch och middag. Med tanke på vad man betalar för helpension så var det ändå värt det. Personalen supertrevlig och det var lugnt och fridfullt på hotellområde. Det vi uppskattade mest var definitivt läget och träningsmöjligheterna. Gymmet var bra utrustat och vyn var magisk. Detsamma crossfitytan där yogan också höll till. Bra paddelbanor, 3 st. Stort plus att det var gratis lån av SUP och kajaker. Vi är så nöjda så vi kollar redan igen på att återvända nästa år.