Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
6,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Väldigt lugnt. Trevlig hotellägare. Fin utsikt över havet och poolområdet. Rymliga lägenheter och stor och fin balkong.
-
Sängarna var de hårdaste vi någonsin sovit i. De kunde ha lagts på en bäddmadrass ovanpå och då hade säkert lakanen räckt till bättre. De var för smala för resårmadrasserna så de blev som en korv på mitten och man låg direkt på resårmadrassen på morgonen. Kunde ha varit några fler verktyg i husgerådet, visp, trä/plastslev t.ex.

Bekräftad gäst: 2024-06-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

30 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
5
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-09-21

av 360malin_

Lugnt och familjärt

Supertrevlig ägare som var mycket mån om att vi trivdes. Bra städning! Lugnt läge i utkanten av byn, men gångavstånd. Stranden nedanför hotellet var fin men ännu finare ett par km bort ligger Psilli Ammos som var fantastisk. Vi kommer tillbaka hit!

 
2019-09-13

av marris43 Sundsvall, Sverige

Toppenbra boende

Kan verkligen rekommendera Kyma om du söker ett lugnt boende med tid för avkoppling. Mycket välutrustade lägenheter med stora balkonger. Lugnt och skönt. Mycket fint poolområde och nära till stranden. Supertrevlig och omtänksam personal som får en att känna sig välkommen. Fick till och med skjuts till närmaste supermarket för att handla på ankomstdagen. Är väl ca. 1 km till närmaste supermarket men det funkar tycker jag. Jag kan verkligen rekommendera Kyma! Toppen!

 
2016-09-04

av Hilde L

Perfekt familj semester

Kom hem från Kyma i går. Och saknar allt på hotellet. Min make och barnen älskade stället. Hade 2 veckor med strålande sol och bad. Rummet var stort och luftigt. A/c fungerade jätte bra. Vi älskade balkongen som var stor och fin.Hotell chefen var så hjälpsom. Han åkte och handlade första dagen vi kom.Vi som hade 2 barn under 6 år så var det lite långt att gå till stranden och centrum. Vi gjorde det,men det blev varmt och långt vissa dagar. Anbefaler att hyra bil. Åk runt på ön. Om det var nånting som vi inte gillade så mycket var det wi-fi. Det fungerade inte alls. Och lit lite kök utrustning. Men en helt perfekt semester,vill åka tillbaks!

 
2014-08-10

av Sandra Helena L Oslo, Norge

En pärla

Härligt lägenhetshotell med rymliga, rena och bra lägenheter som har allt du kan tänkas behöva (och lite till). Personalen är trevlig, personlig och passar gott på dig under din tid här. Kontinental-frukosten var större än vad jag trott och du står dig gott fram till lunch. Bra uteområde med stor pool, solstolar så att det räcker till alla. Om jag måste säga någonting negativt så är det en bit att gå in till centrum. För oss så var detta inget som vi såg som negativt,utan en morgonpromenad ner till stranden gjorde sig bara gott. Att hyra vespa nere i byn går loss på ca 10euro (beroende på hur hårt du kan pruta), och ett tips är att hýra någon typ av motorfordon för att ta sig runt Samos.

 
2023-09-17

av jacquelinesinttruien Driebergen, Nederländerna

Niet wat we ervan verwacht hadden

Appartement opzich was goed. Ligt erg afgelegen en wij vonden Kambos geen ideale plek. Om het eiland te bekijken moet je echt vervoer hebben. Kambos is eigenlijk geen plaats maar 1 lange weg met een paar winkeltjes en verder restaurants. Erg veel is er niet te beleven. Wij komen hier niet terug.