Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 240 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
min fru
-
saknad schampo o duschkräm

Bekräftad gäst: 2024-05-19


4 av 10

+
Poolområdet, frukost och läget.
-
Renovering.

Bekräftad gäst: 2024-05-12


7 av 10

+
Bra sängar och utmärkt frukostbuffé.
-
Entrén från gatan är inte handikappanpassad. Omöjligt för en person med rollator som jag att ta sig upp och ner för den felkonstruerade cementerade rampen som är alldeles för brant. Det blev trappor och ledstång och en väninna som släpade på rollatorn. Inga kartor över Rhodos stad fanns i receptionen och man ansträngde sig inte att rekvireras några. Hotellet hade ingen information om det grekiska påskfirande som pågick när vi var där.

Bekräftad gäst: 2024-05-09


10 av 10

+
Personalen
-
Små rum som var inte lik bilder på apollo

Bekräftad gäst: 2024-04-28


6 av 10

+
Poolen
-
De har dragit ner på servicen sedan tidigare. Snålhet..!!

Bekräftad gäst: 2024-04-28


10 av 10

+
Frukostbuffén och den goda servicen från personalen
-
Mycket hög ljudnivå i frukostmatsalen. Mycket beroende på ständigt hårt skrapljud från stolarna

Bekräftad gäst: 2024-04-28


7 av 10

+
Hotellet har ett jättebra läge. Nära stranden och gångavstånd till nästan allt. Får man ett rum med havsutsikt är det riktigt fint.
-
AC:n stängdes av första natten vi var där. Enligt personalen på hotellet var det slut på AC-säsongen. Vi svenskar som inte tycker att 25 grader Celcius är speciellt skönt att sova i höll inte helt med. Vi efterfrågade en fläkt, men de hade bara ett begränsat antal att låna ut, så vi kunde bara utnyttja den de två sista nätterna. Jag bodde på hotellet förra året också, då en vecka senare (efter turistsäsongen egentligen är över). Vi hade AC på rummet då, så att vi inte fick det den här gången gjorde mig väldigt förvånad.

Bekräftad gäst: 2023-10-29


8 av 10

+
Mycket trevlig personal
-
För små balkonger På fråga 6 la jag mig i mitten. Var aldrig vid poolen.

Bekräftad gäst: 2023-10-05


9 av 10

+
Det är hotellets läge! Fint pool område.
-
Dusch och omklädningsrum i källaren när man inte får behålla rummet.

Bekräftad gäst: 2023-10-04


8 av 10

+
Frukost och den personal som arbeta där samt Anna-Lenas mottagande i receptionen. Läget på hotellet.
-
För få solbäddar vid pool. Inför ev kommande resor tar de inte emot mindre barn om man skulle åka med barn och barnbarn. Gjorde det tidigare. Saknar fortfarande restaurang som de tidigare hade. Vi kände ändå till flera andra bra restauranger.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

616 omdömen
Utmärkt
 
269
Väldigt bra
 
217
Bra
 
89
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2023-05-18

av Stefan P

Perfekt!

Otroligt fint hotell med väldigt trevlig personal. Frukostbuffén var rejält tilltagen så det fanns något för alla smaker. Hotellet ligger på promenadavstånd till gamla stan och väldigt nära stranden.

 
2022-10-20

av 765christers Blekinge län, Sverige

Great hotel

Rent och snyggt, nästan lika bra som grannhotellet, fast betydligt billigare. Svensktalande både i reception och matsal.Vi åt gärna utomhus pga högt tonläge i matsalen. Bra supermarket i byggnaden, kanske lite utplockat så här i slutet på säsongen. Kan verkligen rekommenderas!

 
2022-10-13

av maghe2017 Helsingfors, Finland

Ett suveränt hotel där allt fungerade

Ett fantastiskt lyckad resa på ett fint hotell utan att vara pjokit. Läget är utmärkt ute på udden med korta avstånd till det mesta. Personalen är professionel, trevlig och de flesta mycket språkkunniga. Vi betalade för ett rum med fin havutsikt och beachen nedanför. Hotellet är modernt, rummet i nyskick och ca 20m2. Badrummet rätt litet men fungerade bra. Och morgonmålet var suveränt! Det blev en resa där allt fungerade som det skall. Rekommederar varmt!

 
2022-08-28

av j_rgenhS1394CE

Solsemester

Perfekt läge med tillgång till två stränder,direkt utanför dörren. Magisk utsikt,från balkongen Lungt och behagligt hotell,med fantastisk personal. Perfekt för morgonpromenader på västra sidan,söderut.

 
2021-09-27

av Ealtti Stockholm, Sverige

Rum 621 Cactus ?

Läget är bra och poolområde är bra. Men undrar rum 621 att ni säljer detta med havutsikt fast det är begränsat havutsikt . Ett Hotell är mittemot/ balkongen. Hotel taget och gatan höger sida syns mest från balkongen och från rum fönstret. Jag blev så ledsen när vi hade betalt extra detta rum . Betalt extra superio rum och extra med havutsikt ? Vill gärna att Cactus hotel svarar ? Vi tog direkt kontakt till hotels info men hände ingenting???? En ledsen turist ! Fel info ??? Varför?