Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 174 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


7 av 10

+
Rummet var bra
-

Bekräftad gäst: 2022-05-12


8 av 10

+
Läget och den trevliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-08


10 av 10

+
Personalen, lugnt och jätte bra frukosten
-
Gym.

Bekräftad gäst: 2021-11-11


8 av 10

+
Trevlig personal.
-
Hämta kaffe/te själv vid frukosten.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


4 av 10

+
Läget
-
Poolen gick ej att bad i pga iskall. Rummen var slitna och lyhörda. Städning skedde 3 ggr i veckan och då ingen renbäddning. Frukost var ensidig och tråkig och få hälsosamma val.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


9 av 10

+
Personalen, speciellt George i baren och de i receptionen.
-
Bättre vindskydd vid pool området hade inte varit helt fel.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


9 av 10

+
Läget. Trevlig personal, bra rum, god frukost. Också att man vidtagit åtgärder för att skydda alla från Covid.
-
En skandinavisk TV kanal gärna svensk. Lite lyhört åtminstone i de rum som inte renoverats. Bättre ljudisolering och ”tassar” på möbler skulle hjälpa.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


8 av 10

+
Läget
-
Brukar vara van att man fyller på tvål och schampo mm samt kaffe

Bekräftad gäst: 2021-11-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

527 omdömen
Utmärkt
 
215
Väldigt bra
 
194
Bra
 
87
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2021-09-27

av Ealtti Stockholm, Sverige

Rum 621 Cactus ?

Läget är bra och poolområde är bra. Men undrar rum 621 att ni säljer detta med havutsikt fast det är begränsat havutsikt . Ett Hotell är mittemot/ balkongen. Hotel taget och gatan höger sida syns mest från balkongen och från rum fönstret. Jag blev så ledsen när vi hade betalt extra detta rum . Betalt extra superio rum och extra med havutsikt ? Vill gärna att Cactus hotel svarar ? Vi tog direkt kontakt till hotels info men hände ingenting???? En ledsen turist ! Fel info ??? Varför?

 
2021-09-13

av toveb911 Falköping, Sverige

FANTASTISKT MYSIGT CORONASÄKERT HOTELL!

Otroligt bra service, trevlig personal och väldigt coronasäkert! Man har handskar när man tar frukost, dryck blir man serverad, tempen kollas vid entrén till frukosten , borden spritas hela tiden mm mm. Jättefin strand utanför hotellet, många restauranger i närområdet i alla prisklasser. Rekommenderar varmt detta hotellet!

 
2021-09-13

av TovesJanne Falköping, Sverige

Toppen

Första besöket i Grekland och vi vill gärna komma tillbaka. Känner oss otroligt välkomna och hotellet är så bra man kan begära i den här prisklassen. Standarden är klart godkänd. Fin pandemihantering, väldigt seriös. Man anstränger sig verkligen för att gästerna ska ha det bra och känna sig säkra. Sen läget på västkusten och lika nära till ostkusten med fantastiska stränder runt hela halvön gör detta till en riktig pärla.

 
2021-07-25

av Stefan A

Hotell cactus

Ett fantastiskt trevligt hotell med en underbar personal som gör allt för att man ska trivas och må bra. Hotell direktören samlar alla gäster i poolbaren varje måndag kväll och presenterar sig själv o sin personal och frågar vad som är bra och vad som är dåligt Vi påpekade att det inte fanns en lampa på balkongen och efter en halvtimme så ringde dom från receptionen och då hade dom fixat fram en läslampa som man klämde fast i boken Vi undrade oxå varför det inte fanns några turistkartor i receptionen, såna som man rivet av från ett blädderblock, och det sa dom berodde på coronan En stund senare så ringde dom från receptionen igen och hade fixat en karta och så fick vi en drink biljett för 2 i baren Man blev tempscannad i pannan varje morgon innan man gick in till den jätte fina frukostbuffen Hit kommer vi med säkerhet åka igen

 
2019-11-06

av Eva O Karlskrona, Blekinge Län, Sweden

Favorithotell

Suveränt läge,jättenära till havet . Mycket trevlig personal ,och jättefin frukost .Underbart poolområde .Vi äter lunch varje dag i poolbaren och dom har väldigt mycket gott att välja på till bra priser