Kundomdömen om Cactus Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 337 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Frukosten Covidanpassning Läget Service i lobbyn Mötet med hotellchef + personalansvariga. Har aldrig varit med om detta innan!)
-
Hoppas alla rum kommer att renoveras.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


9 av 10

+
Läget, frukosten, gemensamma utrymmen
-
Slippa fylla i incheckningen enkät alla uppgifter finns redan hos Apollo man vill bara ha nyckeln snabbt.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


3 av 10

+
Personalen och bra frukost
-
Städningen, helt klart. Vi hade gamla kaffekoppar på rummet när vi kom, hår och lösfransar på borden och samma i badrummet. Bad om städningen, de städade men samma smuts låg kvar. Antar att de bara moppade golvet.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
Hotellet ligger nära stranden ( tänk på att stranden är stening och lite svår att ta sig upp ur om man har lite problem med knän/rygg) havet är underbart, frukosten var fantastisk, sköna sängar, vi fick alltid plats vid poolen, trevlig personal, gå avstånd till shopping och restauranger. Stort plus till hotellet som spritade av allt runt poolområdet varenda dag, handskar och febertagning vid frukost och alla handspritsstationer.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-22


10 av 10

+
Ett hotell med personal som var så lyhörd o fixade till dom synpunkter som vi gäster hade har jag aldrig träffat på. Outstanding
-
Läslampa på balkongen är ett måste anser jag

Bekräftad gäst: 2021-07-18


8 av 10

+
Utsikten mot havet som vi betalat extra för.
-
Städning mer än varannan dag.Att man får mer än en liten tvål på en vecka ( även schampo/balsam)Endast 2 plastmuggar på toa och 2 i rummet på en vecka.Svårt med duschen då ploppen är trasig som man lyfter upp för att kunna duscha.Dusch/toa gammalt sen det byggdes. ( 2 stjärnigt skulle jag säga)

Bekräftad gäst: 2021-07-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-04


6 av 10

+
-
Rummen behöver renoveras

Bekräftad gäst: 2021-07-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-06-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

497 omdömen
Utmärkt
 
196
Väldigt bra
 
190
Bra
 
82
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2021-07-25

Inlägg av Stefan A

Hotell cactus

Ett fantastiskt trevligt hotell med en underbar personal som gör allt för att man ska trivas och må bra. Hotell direktören samlar alla gäster i poolbaren varje måndag kväll och presenterar sig själv o sin personal och frågar vad som är bra och vad som är dåligt Vi påpekade att det inte fanns en lampa på balkongen och efter en halvtimme så ringde dom från receptionen och då hade dom fixat fram en läslampa som man klämde fast i boken Vi undrade oxå varför det inte fanns några turistkartor i receptionen, såna som man rivet av från ett blädderblock, och det sa dom berodde på coronan En stund senare så ringde dom från receptionen igen och hade fixat en karta och så fick vi en drink biljett för 2 i baren Man blev tempscannad i pannan varje morgon innan man gick in till den jätte fina frukostbuffen Hit kommer vi med säkerhet åka igen

 
2019-11-06

Inlägg av Eva O Karlskrona, Blekinge Län, Sweden

Favorithotell

Suveränt läge,jättenära till havet . Mycket trevlig personal ,och jättefin frukost .Underbart poolområde .Vi äter lunch varje dag i poolbaren och dom har väldigt mycket gott att välja på till bra priser

 
2019-10-19

Inlägg av Anelh66 Luleå, Sverige

Cactus hotell, Rhodos stad

Perfekt läge nära till både Windy och Elibeach och fin havsutsikt om man väljer det. Bra och riklig frukost extra plus för kaffet som inte var så svagt vilket annars är ganska vanligt i Grekland. Rent och snyggt på rummen, vid poolområdet och övriga utrymmen. Bra också att hotellet har en egen minimarket. Det här var andra gången vi bodde på hotellet och denna gång stannade vi i två veckor förra gången en vecka. Tyvärr blev vi lite besvikna denna gång eftersom vi bokat en dubbelrum och fick ett enkelrum med en extra säng. Det fanns enbart en sänglampa och ett sängbord och var väldigt trångt. Detta trots att vi bokade vår resa via vårt resebolag ett år i förväg!!!

 
2019-10-10

Inlägg av L9046EUlindas Göteborg, Sverige

Toppen

Det är fjärde gången som vi bor på detta hotell och vi är så nöjda. Vi valde ett renoverat rum och det var så bra. Ett toppen rum på 6:e våningen med utsikt mot palmparken. Läget är det bästa med stranden precis utanför dörren. Många bra restauranger utan att behöva gå särskilt långt. Frukosten är mycket bra och vid poolbaren serveras det bra lunch med mycket att välja på. Helt enkelt ett väldigt bra hotell.

 
2019-10-09

Inlägg av onetruetraveler

Bra hotell

Lobby, bar och poolområde väldigt fräscht. Frukosten väldigt bra, som en bättre svensk hotellfrukost. Läget är mycket bra där man har promenadavstånd till allt, stranden ligger utanför dörren vilket gör att man kan använda toaletten på sitt hotellrum. Det rum vi fick var helt och rent men väldigt trött, har inte hänt nåt där sen de spelade in den första sällskapsresan. Slutbetyget blir väldigt bra men en renovering av rummen hade varit önskvärt.