Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 426 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Bemötandet, servicen och frukosten.
-
Utcheckningstiden.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


9 av 10

+
Läge, personalbemötandet, pool, frukost, noggrannhet p.g.a. pandemin
-

Bekräftad gäst: 2021-10-18


5 av 10

+
Läget
-
Bättre frukost. Gärna en god soppa.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-04


8 av 10

+
Läget , balkongen , frukost och skön säng
-
Incheckning: digital lösning som behöver utvecklas ( önskade format för tex datum bör anges och om ngt fyllts i fel ska det markeras så att man slipper läsa igenom samtliga uppgifter, minska antalet frågor, ge möjlighet att fylla i via länk innan man kommer till hotellet. Standard på rummet ( fräschare möbler),, möjlighet till upphängning av badkläder på balkongen, fler och fungerande klädgalgar, dörr till garderoben, möjlighet till att köpa enklare mat på kvälls-/ nattetid, riktiga glas och bestick på rummet, kunna låna strand-poolhanddukar, fler frukostbord ute på icke- blåsiga sidan

Bekräftad gäst: 2021-10-03


5 av 10

+
Kontrollen vid frukosten
-
Städningen och inte göra reklam för rum med havsutsikt för den var inte värd extra kostnad ,gick ju inte sitta på balkongen pga blåst och trång balkong

Bekräftad gäst: 2021-09-26


7 av 10

+
Trevlig personal, där ett par av dem talade svenska. Läget vid stranden, inte så långt till centrum, och gamla stan. Av olika orsaker ville vi byta rum, pratade med hotell managern, och dagen efter så fick vi byta till ett som passade oss bättre
-
Incheckningen!!!! En onödigt lång procedur, där man checkar in med sin Smartphone. Sätt gärna in en till personal som kan hjälpa till när man kommer dit på natten. Tog ca 1 1/2 timme att få sin rumsnyckel.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


5 av 10

+
Läget
-
Städning..Sängar

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
Nära stranden god frukost
-
Lite nya möbler på rummen . De luktade lite instängt i lådorna

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
Frukosten
-
Byte av handdukar

Bekräftad gäst: 2021-09-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

518 omdömen
Utmärkt
 
208
Väldigt bra
 
194
Bra
 
87
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2021-10-27

av Nomad55360837757 Stockholm, Sverige

Centralt bra läge

Enformig technomusik i poolområdet i timmar istället för mixad musik. Men efter påpekande ändrade de vilket var positivt. Rummen behöver renoveras. Rummen är lyhörda. Bra service och personal. Centralt läge nära stranden som är grovsandig och stenig. Nära till gamla stan och restauranger.

 
2021-09-27

av Ealtti Stockholm, Sverige

Rum 621 Cactus ?

Läget är bra och poolområde är bra. Men undrar rum 621 att ni säljer detta med havutsikt fast det är begränsat havutsikt . Ett Hotell är mittemot/ balkongen. Hotel taget och gatan höger sida syns mest från balkongen och från rum fönstret. Jag blev så ledsen när vi hade betalt extra detta rum . Betalt extra superio rum och extra med havutsikt ? Vill gärna att Cactus hotel svarar ? Vi tog direkt kontakt till hotels info men hände ingenting???? En ledsen turist ! Fel info ??? Varför?

 
2021-09-13

av toveb911 Falköping, Sverige

FANTASTISKT MYSIGT CORONASÄKERT HOTELL!

Otroligt bra service, trevlig personal och väldigt coronasäkert! Man har handskar när man tar frukost, dryck blir man serverad, tempen kollas vid entrén till frukosten , borden spritas hela tiden mm mm. Jättefin strand utanför hotellet, många restauranger i närområdet i alla prisklasser. Rekommenderar varmt detta hotellet!

 
2021-09-13

av TovesJanne Falköping, Sverige

Toppen

Första besöket i Grekland och vi vill gärna komma tillbaka. Känner oss otroligt välkomna och hotellet är så bra man kan begära i den här prisklassen. Standarden är klart godkänd. Fin pandemihantering, väldigt seriös. Man anstränger sig verkligen för att gästerna ska ha det bra och känna sig säkra. Sen läget på västkusten och lika nära till ostkusten med fantastiska stränder runt hela halvön gör detta till en riktig pärla.

 
2021-07-25

av Stefan A

Hotell cactus

Ett fantastiskt trevligt hotell med en underbar personal som gör allt för att man ska trivas och må bra. Hotell direktören samlar alla gäster i poolbaren varje måndag kväll och presenterar sig själv o sin personal och frågar vad som är bra och vad som är dåligt Vi påpekade att det inte fanns en lampa på balkongen och efter en halvtimme så ringde dom från receptionen och då hade dom fixat fram en läslampa som man klämde fast i boken Vi undrade oxå varför det inte fanns några turistkartor i receptionen, såna som man rivet av från ett blädderblock, och det sa dom berodde på coronan En stund senare så ringde dom från receptionen igen och hade fixat en karta och så fick vi en drink biljett för 2 i baren Man blev tempscannad i pannan varje morgon innan man gick in till den jätte fina frukostbuffen Hit kommer vi med säkerhet åka igen