Kundomdömen om Aquamare

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

327 omdömen
Utmärkt
 
195
Väldigt bra
 
105
Bra
 
20
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-10-13

Inlägg av Betzkie Akumal, Mexiko

Mycket bra

Trevligt hotell med bra läge och närhet till det mesta. Till Elli Beach var det kanske tre minuters promenad och till gamla stan cirka tio. Fräscha rum, mycket bra frukost, sköna sängar och trevlig personal. Helt enkelt ett mycket bra boende i Rhodos stad.

 
2019-10-08

Inlägg av Sven-Eric H

Jättebra hotell nära till allt

En pärla till hotell bredvid casinot. En helt suverän frukost buffé, den bästa jag fått i Rhodos. Personalen mycket hjälpsam och tycktes alltid vara på ett gott humör. Rummen städades och sängarna bäddades varje dag. Även den personalen log och hälsade glatt när man mötte dom. Allt detta bidrog tillsammans med närheten till allt, att vi fick en fantastisk vecka i Rhodos

 
2019-08-03

Inlägg av PiaR40

Ett trevligt hotell att återvända till

Andra vistelsen på Aquamare, lika nöjda med allt som vid förra besöket. Fräschet, service, rummets standard, frukost, avstånd till nöjen och sevärdheter - och frukosten! Helt klart kommer vi tillbaka.

 
2019-07-08

Inlägg av Gneelron Gävle, Sverige

Rent och fräscht hotell

Bra läge. Rent och fräscht. Mkt trevlig personal. Bra och varierad frukost med mkt bra kaffe! Bra läge och nära båda stränderna. Något trångt rum om man behöver extrabädd. A/C samt safety box på rummet ingår i priset samt wi-fi, dock är hastigheten ganska låg och svajig - fast det verkar vara standardnivå på de flesta hotellen.

 
2018-10-29

Inlägg av Voyager241772 Grums, Sverige

Lovely hotel!

Ett trevligt hotell i den nya delen av Rhodos stad med närhet till båda stränderna samt en kortare promenad till gamla stan. Personalen är tillmötesgående och städningen är riktigt bra. Rent och fräscht överallt. Vårt rum var inte ett av de nyrenoverade, men det var riktigt fint ändå. Vi bodde på femte våningen och hade utsikt över poolen och det innebär sol på eftermiddag och kväll. Perfekt på hösten men kan tänka mig att det blir för varmt under sommaren om man gillar att sitta på balkongen efter en dag på stranden. Frukosten var den bästa vi ätit i Grekland. Fanns ett stort utbud av varm mat, frukt, yoghurt, flingor,grönsaker m.m. Utbudet varierade från dag till dag. Besökte baren en kväll och drinkarna är prisvärda och goda. Vill ni ha närhet till det mesta och bo bra så är det här hotellet perfekt.