Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 93 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Allt är bäst
-

Bekräftad gäst: 2022-08-04


7 av 10

+
Bra service och nära och bra till stan
-

Bekräftad gäst: 2022-08-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-03


9 av 10

+
Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-07-27


9 av 10

+
Frukosten och läget, samt fräscheten.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-27


9 av 10

+
Läget och personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-07


5 av 10

+
Personalen
-
Små rum vissa inte rustade Stig som 4****Max 3

Bekräftad gäst: 2022-07-07


8 av 10

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2022-06-23


10 av 10

+
Rummet samt personalen.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-16


10 av 10

+
Trevlig o bra personal, jättebra mat o bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

349 omdömen
Utmärkt
 
207
Väldigt bra
 
112
Bra
 
21
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-07-25

av Ingvar G

Fantastisk hotell

Mycket bra hotell. Komfortabla sängar,snabbt wifi ,rent och fint. Stor pool. Mycket omfattande och god frukost. Trevlig personal som gav mig tips om bra restauranger. Läget var bra. Nära till båda stränderna. Hade delvis havsutsikt.

 
2022-05-30

av HoLmL22 Lappland Sverige, Sverige

Hotell med bra standard

Vi stannade i 2 veckor i Aquamare i en Superior-svit och vi tyckte om rummet och utsikten. Vi bokade halvpension och maten är smakfull. Men stämningen under middagen var inte trevlig i buffén och vi kände oss ensamma eftersom inte många var där. Jag och min fru är vinälskare och hotellet har en brist på viner plus att personalen är otränad att öppna en flaska vin. Den unga flickan är mer intresserad av att prata med annan personal än att fråga dig vad du ska dricka eller föreslå ett vin. Detta kan förbättras. Hotellets renhet är mycket bra och personal i receptionen är hjälpsam. Meltim är en kredit till hotellet som alltid är ute för att hjälpa dig och kocken som lagade mat för oss utmärkta à la carte-måltider . Om vissa delar förbättras kommer vi gärna tillbaka.

 
2021-07-28

av helenalD8872YS Farsta, Sverige

Fint hotel med bra läge

Fräscht hotel med supersköna sängar och kuddar. Jättebra läge 2 min till strand och 10-15 till hamnen affärer och gamla stan. Jättehärlig och hjälpsam personal. Underbart god frukost och stor variation vid middagsbuffen. Vi kommer definitivt att komma tillbaka.

 
2019-10-13

av Betzkie Akumal, Mexiko

Mycket bra

Trevligt hotell med bra läge och närhet till det mesta. Till Elli Beach var det kanske tre minuters promenad och till gamla stan cirka tio. Fräscha rum, mycket bra frukost, sköna sängar och trevlig personal. Helt enkelt ett mycket bra boende i Rhodos stad.

 
2019-10-08

av Sven-Eric H

Jättebra hotell nära till allt

En pärla till hotell bredvid casinot. En helt suverän frukost buffé, den bästa jag fått i Rhodos. Personalen mycket hjälpsam och tycktes alltid vara på ett gott humör. Rummen städades och sängarna bäddades varje dag. Även den personalen log och hälsade glatt när man mötte dom. Allt detta bidrog tillsammans med närheten till allt, att vi fick en fantastisk vecka i Rhodos