Kundomdömen om Aquamare City & Beach Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 152 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Läget
-
Rummet var inte renoverat som bilderna visade. Duschen var trång. Det luktade katturin från ACn. Rimmar var mer som ett tvåstjärnigt inte fyrstjärnigt vilket var mycket tråkigt

Bekräftad gäst: 2024-07-10


8 av 10

+
Läget
-
Fräscha upp poolområdet och se till att man in te får boka solstolarna i förväg! Vi såg dem som bokade de få stolar som fanns och sedan gick till stranden. De som gick upp på rummen och kom tillbaka 3 timmar senare inte en ända gång var det någon ledig solstol under hela veckan. Dåligt av hotellet att inte sätta upp regler för detta!

Bekräftad gäst: 2024-07-07


8 av 10

+
Städningen och frukosten.
-
Det skulle vara extra bra att kunna göra färskpressad apelsinjuice på frukosten.

Bekräftad gäst: 2024-07-07


7 av 10

+
Hotellets plats, det var väldigt centralt vilket gjorde det enkelt att ta sig runt
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2024-06-20


10 av 10

+
Nära till allt 👍
-
Det var bra👍

Bekräftad gäst: 2024-06-16


7 av 10

+
Bra frukost. Trevlig personal wifi fungerade utmärkt.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
Frukostbuffén var så lyxig! Frukostvärdinnan gjorde så fina arrangemang och olika smårätter varje dag. Stort tack till henne och resten av teamet.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-02


10 av 10

+
Trivsam personal. Läget
-
Litet poolområde Uppdatera handdukarna. ( Ofräscha och slitna)

Bekräftad gäst: 2024-06-02


9 av 10

+
Läget, blandning av nationaliteter, fräscht.
-
Wi-Fi fungerade inte att streama.

Bekräftad gäst: 2024-05-19


9 av 10

+
Läget samt trevlig personal
-
Bättre frukost utbud

Bekräftad gäst: 2023-10-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

378 omdömen
Utmärkt
 
223
Väldigt bra
 
122
Bra
 
23
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2024-05-04

av TovesJanne Falköping, Sverige

Bästa hotellet

Instämmer helt med Tove B, Falköping, från September 2023. Bra rum, fungerande AC, utmärkt skötsel och helt fantastisk frukost buffé. En härlig bar att koppla av och ta en kall i efter ännu en härlig dag i Rhodos. Vi var så nöjda att vi kommer tillbaka i Juli i år. Ser fram emot att få bo i ert hotell igen.

 
2023-09-19

av toveb911 Falköping, Sverige

Kan inte bli bättre! Stort tack till den underbara serveringspersonalen!

Har varit på Rhodos flera gånger och detta hotell var klart bäst hittills! En helt fantastisk frukostbuffé, jättebra AC, kassafack på rummet, städning och bäddning dagligen. Personalen som arbetar i serveringen är verkligen världens gulligaste! Jättefin service av dem! Hotellet ligger 2 minuter från havet, butiker, restauranger finns runt hörnet och hamnen med alla utflyktsbåtar finns mindre än 5 minuters promenad bort. Finns inget att klaga på här !

 
2022-09-02

av Excursion47332169244 Stockholm, Sverige

Inget att klaga på. Alls.

Helt ofattbart hjälpsamma. God och varm frukost. Nya handdukar varje dag. Alla hade ett leende på läpparna och hade tid för en pratstund. Det enda jag skulle önska är lite större kylskåp med frysfack. Har inte namnet på dem men en tjej i frukosten var guld o en i baren gav mig fina Netflix-tips. Allmänt supertrevliga överlag. Kommer definitivt tillbaka. Läget till Elli beach +++

 
2022-08-24

av Lisa Maria F

Rekommenderas

Fräscht hotell, fina rum med ac och andra bekvämligheter. Frukostbuffén var bra med många olika alternativ. Man använde munskydd och handskar vid frukostbuffén. Rummen blev bra städat och vi har då inget att klaga på. Trevlig personal i receptionen.

 
2022-07-25

av Ingvar G

Fantastisk hotell

Mycket bra hotell. Komfortabla sängar,snabbt wifi ,rent och fint. Stor pool. Mycket omfattande och god frukost. Trevlig personal som gav mig tips om bra restauranger. Läget var bra. Nära till båda stränderna. Hade delvis havsutsikt.