Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
4,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Närhet till allt.
-
Att införskaffa bäddmadrass. Sängen var stenhård. Tillgänglighet till reception. Ganska dyrt att bo några extra timmar, 40euro från 12-18.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


7 av 10

+
Som egen lägenhet , fast slippa städa !
-
.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
Läget
-
Lyhört, dörrar o ytterdörrar slår så det hörs flera våningar upp

Bekräftad gäst: 2021-10-03


7 av 10

+
Nära till strand o bra restauranger
-

Bekräftad gäst: 2021-09-27


5 av 10

+
Läget är det bästa
-
Städningen framför allt. Rutorna på balkongen var så smutsiga, vi fick putsa dom själva för att kunna se ut. Köksskåpet var inte rengjort, lite mer glas, bestick. Sängarna behöver bäddmadrasser. Badrummet bra, men handfat och toalett var i barnstorlek. Jag är 155 cm och fick stå dubbelvikt vid tvätt.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


9 av 10

+
Mycket bra läge, bra hörnlägenhet med stor balkong i två väderstreck.
-
Större TV med fler kanaler. Kommentar gällande fråga 6: Lägenhetshotellet har ingen egen matservering. Mycket god tillgång till bra och trevliga restauranger finns i närheten av hotellet.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


10 av 10

+
Läget, välkomnandet
-

Bekräftad gäst: 2021-08-30


10 av 10

+
Utsikten! Stor o rymlig lägenhet.
-
Badrummet. Det behöver totalrenoveras.

Bekräftad gäst: 2021-08-29


5 av 10

+
Utsikten från balkongen
-
Uppdatera köket, gammal vattenkokare t.ex. En spisplatta fungerade bara. Lite mer ombonat t.ex tavla på väggen.

Bekräftad gäst: 2021-08-22


10 av 10

+
Perfekt läge , nära till allt . Lagom stort , lugnt o skönt . Har bott på hotellet 14 ggr.
-
Skulle vara bra med lite krokar på väggen man kunde hänga upp grejer på , hatar att ha grejer liggande överallt. Har alltid med krokar man hänger över dörren , finns bara toadörren ,men det går inte att stänga den då .( Gör ju inget eftersom jag är ensam )

Bekräftad gäst: 2021-08-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

25 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
11
Bra
 
4
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-07-17

av miboA3673VC

Tänk efter före...

Rummen är enkla men välstädade. Städas ej varje dag. Mkt enkel köksdel med plattor som knappt fungerar. Bra kyl med frysfack. Trevlig städerska. Bara öppet i receptionen vid ankomst, avresa. I övrigt sköter man sig själv. Liten minimarket o enkel restaurang på botten som drivs av familj. 1 av 4 i familjen är omtänksam, ingen frågade oss om vi trivdes. Vissa av dem är rent otrevliga. Rekomederar dock minimarketen bredvid👍 Vid avresa fick vi checka ut 11.00 fast flyget hem gick 23.00. De ville ej förvara bagaget sista dagen men efter min kontakt med Apollo meddelade de oss att göra ett undantag. Så nja!

 
2018-07-14

av JJsthlm83 Stockholm, Sverige

Bra medelklasshotell

Mysigt medelklasshotell med fantastisk personal. Rent och snyggt. Bra läge i staden och nära stranden. Härlig utsikt från balkongen. Åker gärna tillbaka! När ni kommer ut från hotellet kan ni med fördel ta höger, gå fram tills dess att vägen delar sig i tre och välj vägen i mitten. När ni går på den tar ni sedan första höger. I den ligger en mysig undangömd lite pärla med god mat. Bon apetit!

 
2018-06-15

av l0ll064 Sverige

Kanonläge!

Mycket bra läge! Trevliga och hjälpsamma ägare. VI fick ett rum på taket med utsikt över havet och casinot. Rummen var välstädade och fina. Det enda negativa var att sängarna var för hårda. VI var mycket nöjda med våra vistelse på Amalia

 
2017-07-04

av Netzi Sweden

Utsikt och wraps

Trevligt familjeägt apartmenthotel med fantastisk utsikt över Elli beach och Casino. I anslutning till hotellet finns en fräsch bar med hälsosam profil som serverar goda sallader,wraps och drinkar. Detta toppas av härliga sängas med sköna sängkläder och kuddar. Luftkonditioneringen kostar men var värd varenda krona då jag var där under värmeböljan i slutet av juni. Det enda jag saknade var en hårtork.

 
2016-07-24

av ingbrittm2015 Norrtälje, Sverige

Nära stranden

Bodde på hotellet i slutet av maj och då var det perfekt läge vid stranden. Det var bara att gå över gatan och sträcka ut sig. Receptionen var bara bemannad någon timma om dagen och dörren låstes vid 8 tiden så man fick själv låsa upp när man kom hem. Rent och snyggt.