Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Närheten till allt.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-28


5 av 10

+
Att vi hade havsutsikt
-
Jag hade betalat för Hotellet flera månader innan och trodde inte att jag skulle behöva betala igen för att få air conditioned. Något som jag trodde ingick. Så det var väldigt dåligt måste jag säga. Dålig information och något man borde ha fått veta innan

Bekräftad gäst: 2023-08-27


7 av 10

+
Läget
-
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


6 av 10

+
Läget var bäst!
-
Hålla det man skriver att man ska göra. Städa, byta handdukar.

Bekräftad gäst: 2023-08-07


6 av 10

+
Närhet till stad och strand.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-06


10 av 10

+
Läget var perfekt och utsikten från rummet var fantastisk.
-
Allt var bra.

Bekräftad gäst: 2023-08-06


10 av 10

+
Läget och den fantastiska utsikten från balkongen.
-
Allt var bra.

Bekräftad gäst: 2023-08-06


10 av 10

+
Läget och utsikten.
-
Allt var bra.

Bekräftad gäst: 2023-08-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-09


10 av 10

+
Allt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-06-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

27 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
12
Bra
 
4
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-07-17

av miboA3673VC

Tänk efter före...

Rummen är enkla men välstädade. Städas ej varje dag. Mkt enkel köksdel med plattor som knappt fungerar. Bra kyl med frysfack. Trevlig städerska. Bara öppet i receptionen vid ankomst, avresa. I övrigt sköter man sig själv. Liten minimarket o enkel restaurang på botten som drivs av familj. 1 av 4 i familjen är omtänksam, ingen frågade oss om vi trivdes. Vissa av dem är rent otrevliga. Rekomederar dock minimarketen bredvid👍 Vid avresa fick vi checka ut 11.00 fast flyget hem gick 23.00. De ville ej förvara bagaget sista dagen men efter min kontakt med Apollo meddelade de oss att göra ett undantag. Så nja!

 
2018-07-14

av JJsthlm83 Stockholm, Sverige

Bra medelklasshotell

Mysigt medelklasshotell med fantastisk personal. Rent och snyggt. Bra läge i staden och nära stranden. Härlig utsikt från balkongen. Åker gärna tillbaka! När ni kommer ut från hotellet kan ni med fördel ta höger, gå fram tills dess att vägen delar sig i tre och välj vägen i mitten. När ni går på den tar ni sedan första höger. I den ligger en mysig undangömd lite pärla med god mat. Bon apetit!

 
2018-06-15

av l0ll064 Sverige

Kanonläge!

Mycket bra läge! Trevliga och hjälpsamma ägare. VI fick ett rum på taket med utsikt över havet och casinot. Rummen var välstädade och fina. Det enda negativa var att sängarna var för hårda. VI var mycket nöjda med våra vistelse på Amalia

 
2017-07-04

av Netzi Sweden

Utsikt och wraps

Trevligt familjeägt apartmenthotel med fantastisk utsikt över Elli beach och Casino. I anslutning till hotellet finns en fräsch bar med hälsosam profil som serverar goda sallader,wraps och drinkar. Detta toppas av härliga sängas med sköna sängkläder och kuddar. Luftkonditioneringen kostar men var värd varenda krona då jag var där under värmeböljan i slutet av juni. Det enda jag saknade var en hårtork.

 
2016-07-24

av ingbrittm2015 Norrtälje, Sverige

Nära stranden

Bodde på hotellet i slutet av maj och då var det perfekt läge vid stranden. Det var bara att gå över gatan och sträcka ut sig. Receptionen var bara bemannad någon timma om dagen och dörren låstes vid 8 tiden så man fick själv låsa upp när man kom hem. Rent och snyggt.