Rumstyper på Lindos Royal Resort

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxerum med uteplats och delad pool.

Deluxerum med uteplats och delad pool. På uteplatsen finns två stolar och ett bord samt två sköna solsängar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Familjerummet består av en sovrumsdel och en vardagsrumdel och delas av med en vägg med en skjutdörr. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor eller i två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Lindos Royal Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng eller i hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.