Lindos Royal Resort

Lindos Royal Resort har ett perfekt läge ovanför stranden vid Vlycha Bay som räknas som en av de mest idylliska och fina stränderna på Rhodos. All Inclusive ingår och här väntar flera pooler, bland annat en relaxpool för vuxna och en pool med vattenrutschkanor och naturligtvis en härlig strand.


Rumstyper

Kampanjrum för 1-2 personer. Deluxerum för 1-2 personer. Deluxerum med delad pool för 1-2 personer. Familjerum för 2-4 personer. Juniorsviter för 2-4 personer. Superiorrum för 2 personer. Svit med delad pool för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1587 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Lindos Royal Resort kan du ha en skön och bekväm semester – All Inclusive ingår och du kan välja mellan flera restauranger under veckan. Du kan även spela tennis, delta i olika aktiviteter som till exempel yoga eller aerobics, simma några lugna simtag i relaxpoolen och bara koppla av, eller så åker du i någon av de pulshöjande vattenrutschkanorna innan gymmet tar vid.

Hotellet har fem pooler, varav en relaxpool för endast vuxna, två är aktivitetspooler, en är en separat barnpool och en pool har sex vattenrutschkanor i olika längder. Broar och stenmurar skiljer några pooler åt. Solstolar och parasoller ingår vid poolerna. Pool- och strandhanddukar mot deposition. Solstolar och parasoller på stranden mot avgift.

Lindos Royal Resort har en bufférestaurang där du äter frukost, lunch och middag. Det finns även tre à la carte-restauranger med influenser från det grekiska köket, köken runt Medelhavet och en grillrestaurang och här kan du äta en middag per vecka och restaurang. À la carte-restaurangerna har öppet sex dagar i veckan och bordsreservation krävs. Vårdad klädsel för män vid middagarna. Det finns även två poolbarer som förutom dryck serverar snacks under dagen. Baren i lobbyn är öppen kvällstid men ingår inte i hotellets All Inclusive-program.

Yogaklasser, pilates, vattenaerobics och ett gym. Barnklubb i hotellets regi för barn 6-12 år med engelsktalande personer. Aktiviteter dagtid och kvällsunderhållning. Massage och olika skönhetsbehandlingar, mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet. Minimarket. Presentbutik. Biluthyrning. Sandstrand med inslag av grus och småsten. På stranden finns solstolar och parasoller och vattensporter, allt mot avgift. Det är 4 kilometer till Lindos stad och 45 kilometer till Rhodos stad.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 07.00-10.00.
 • Kontinental frukost, kl. 10.00-11.00.
 • Snacks i poolbarerna, kl. 12.00-16.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30.
 • En middag per vecka och restaurang i de tre à la carte-restaurangerna, kl. 19.00-21.30.
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar i någon av poolbarerna, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Lindos

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Är du ute efter ett semesterboende utöver det vanliga och vill bo i en juniorsvit superior med direkt utgång till en privat eller delad pool är AquaGrand Exclusive Deluxe Resort utanför Lindos, hotellet för dig. Här är atmosfären lugn och skön, och hotellet välkomnar endast gäster över 16 år.

Lindos Blu

Lindos Blu är ett elegant hotell med hög servicenivå som välkomnar gäster över 17 år. Hotellet är rymligt och välkomnande, och bjuder på en spektakulär havsutsikt från poolen. Lindos Blu är passar perfekt för en semester på tu man hand - tillsammans med sin partner eller vän. Atmosfären är romantisk och det finns många platser för en eftermiddagscocktail eller en middag med levande ljus.