Kundomdömen om Lindos Royal Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,3 av 10 baserat på 18 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,3 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,2 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Service
 
5,7 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
-
Ni borde nog åka dit och uppleva hotellet själva och därefter omvärdera era stjärnor. Absolut inte mer än 3 stjärniga. Motsvarar absolut inte det intryck ni sålt in det på samt priset ni tar betalt. Väldigt slitna rum med trasiga möbler. Klagade på vårt första rum och fick som tur var ett annat. Även om standarden var något bättre där var toaletten trasig, altan dörr, ventilationen extremt högljud så man inte kunde sova. Väldigt kort och nonchalanta medarbetare. Ingen bra service. Stundtals otrevliga. Kändes som dom var trötta på turisterna.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


4 av 10

+
Maten var väldigt god.
-
Receptionen har inte koll på någonting. Vi fick ut ett schema för aktiviteter när vi checkade in, men de visste inte var eller vem som höll i dem. Det finns inget sportcenter. Yogaläraren hade fått sparken och ingen ersättare fanns för att köra dessa pass. Vattengympa hölls 1 gång under hela veckan, skulle enligt schemat hållas varje dag. Aerobics skulle också hållas varje dag men hölls också endast vid 1 tillfälle. I det fallet drog man undan några bord på stenläggningen bredvid poolen och körde passet där. I vårt rum fanns flera söndriga saker vi påpekade, blandaren i handfatet var lös, söndrig handdukshållare gjorde att handdukar fick läggas i hög bredvid handfatet, duschmunstycket saknade spridare. Inget åtgärdades under vår vistelse. Apollo har ingen information på hotellet. Vi var i inforummet och såg hur alla andra researrangörer hade tavlor och pärmar med information, men hittade inget från Apollo.

Bekräftad gäst: 2023-08-16


5 av 10

+
-
Slitet, oengagerad personal och trist mat.

Bekräftad gäst: 2023-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

59% av resenärerna rekommenderar

2097 omdömen
Utmärkt
 
901
Väldigt bra
 
490
Bra
 
356
Mindre bra
 
187
Underkänt
 
163

5 senaste omdömen

2023-08-18

av Linda S Rhodos stad, Grekland

Levde inte upp till förväntningarna

Receptionen har inte koll på någonting. Vi fick ut ett schema för sportaktiviteter när vi checkade in, men de visste inte var eller vem som höll i dem. Det finns inget sportcenter. Yogaläraren hade fått sparken och ingen ersättare fanns för att hålla i dessa pass. Vattengympa hölls 1 gång under hela veckan, skulle enligt schemat hållas varje dag. Aerobics skulle också hållas varje dag men hölls också endast vid 1 tillfälle. I det fallet drog man undan några bord på stenläggningen bredvid poolen och körde passet där. I vårt rum fanns flera söndriga saker vi påpekade, blandaren i handfatet var lös, söndrig handdukshållare gjorde att handdukar fick läggas i hög bredvid handfatet, duschmunstycket saknade spridare. Inget åtgärdades under vår vistelse. Poolbaren vid huvudpoolen luktar skarpt av avlopp, solsängar var trasiga, städpersonalen fick med sig ett nattlinne när de bytte lakan och detta hittade vi sedan i en tvättsäck en bit ifrån rummet. Inte städat under sängen, dammigt och någon annans strumpa låg kvar. Maten är bra, det finns gott om solsängar, läget är isolerat, går inte att ta någon trevlig promenad på kvällen. Överlag är det slitet och nedgånget. Rekommenderar inte detta hotellet. Det är inte 5-stjärnigt utan snarare 2/3-stjärnigt.

 
2022-07-26

av Lennart P

Inte 5 stjärnigt

Absolut inte 5 stjärning, rörigt, stökigt, smutsigt, söndrigt. Avsaknad av glas på rummet, även på toa. Ostädat under säng Myggnät sönder. Väldigt hög ljudvolym i matsal Smutsiga hissar Söndriga solstolar Märklig planering av område och byggnader. Kommer aldrig mer att välja detta hotell.

 
2017-08-10

av RDCHRSAM

Inte att rekommendera.. :(

Kryp, smuts och illaluktande barer. Två tillfällen hade vi kackerlackor och ett tillfälle myror. Hotellets bar luktade avföring, låsen till de offentliga toaletterna är trasiga samt poolområdet var fullt av plastglas och matrester större delen av tiden. Personalen är trött och oengagerad med en handfull trevlig personal som sticker ut. Inte att rekommendera, tyvärr.

 
2024-01-10

av Nikki W

Stay nextdoor in Lindos Grand

Very disappointed in this hotel. Dirty, tired and busy. We stayed here for a week in October, can’t imagine how overcrowded it would be in the summer as it was packed. The food in the restaurant is more or less the same every day, apart from the odd few changes. I’d recommend getting the freshly cooked food from the grill area or the fresh pizza’s (always a long queue when they were available) as all the other ‘hot’ foot was more or less cold and tasted old. Good selection of fresh salad. Wear mosquito repellent in the outdoor dining area as you will get bitten to death. The rooms… well there were a few of us staying here and all of us stayed in different areas of the hotel. We were in block 3000. Rooms were small, everything worked but in need of some TLC. Ant problems, shower drain doesn’t drain so quick showers only, cracks in mirror, lights flicker. From seeing other rooms we know these were slightly nicer rooms but still not great! We also paid for an upgraded room with a sea view but we didn’t get a sea view. We were then scared to move and risk getting a worse room… The pool area is dirty and overcrowded. The photos make it look really luxurious and spacious but you’re all crammed in like sardines if you want a sun bed. The best area is with the small pool near the a la carte restaurant as there were less sunbeds, so if you manage to get a sunbed it’ll be less crowded. The pool entertainment was quite fun to watch though. Pools are really really cold but really refreshing to cool off quickly. All inclusive alcoholic drinks weren’t great, either watered down or just weird machine made. Best drink was the slushies with added booze. You have to pay for bottled water in the shops unless you ask for it at dinner but you can fill your bottles up at the water machine near the pool bar(safe to drink). There is a bar which served nice cocktails in the hotel reception but these weren’t part of the package so the bar was always empty- real shame as it’s a lovely bar area. You couldn’t even sit there if you hadn’t bought anything from the bar. We were playing card games and were told to move. The beach area is alright, the beds are a bit rubbish unless you want to pay for the nicer ones which are part of Lindos Grand next door. If you are looking for an ok hotel that probably should be 3* with average rooms and not too fussed about having decent edible food then stay here. I’d recommend staying next door in Lindos Grand as it’s luxury in comparison.

 
2024-01-03

av Discover62326379663

Overbooked and put into substandard rooms in another hotel.

Please be aware.. We had a terrible experince here. We were here for a family wedding. We booked early. On arrival we had been overbooked. Put into a neraby sister hotel. Rooms were substandard, damp, rusty fredge etc. We were not allowed to use the fcailities of that hotel so had to go to the Lindos Royal for food, pool etc each day. We were seperated from other family members. This is not a 4 star hotel. Too numerous problems to mention. Only received £50 each ( £300) compensation from Jet 2 even though we paid over £7000 for the 6 of us. The hotel mamngement told Jet 2 a lot of lies which it looked like they belived. I wish I had recorded the conversations now.