Kundomdömen om Lindos Royal Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,2 av 10 baserat på 21 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,2 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,1 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
5,8 / 10
Service
 
5,7 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
-
Ni borde nog åka dit och uppleva hotellet själva och därefter omvärdera era stjärnor. Absolut inte mer än 3 stjärniga. Motsvarar absolut inte det intryck ni sålt in det på samt priset ni tar betalt. Väldigt slitna rum med trasiga möbler. Klagade på vårt första rum och fick som tur var ett annat. Även om standarden var något bättre där var toaletten trasig, altan dörr, ventilationen extremt högljud så man inte kunde sova. Väldigt kort och nonchalanta medarbetare. Ingen bra service. Stundtals otrevliga. Kändes som dom var trötta på turisterna.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


4 av 10

+
Maten var väldigt god.
-
Receptionen har inte koll på någonting. Vi fick ut ett schema för aktiviteter när vi checkade in, men de visste inte var eller vem som höll i dem. Det finns inget sportcenter. Yogaläraren hade fått sparken och ingen ersättare fanns för att köra dessa pass. Vattengympa hölls 1 gång under hela veckan, skulle enligt schemat hållas varje dag. Aerobics skulle också hållas varje dag men hölls också endast vid 1 tillfälle. I det fallet drog man undan några bord på stenläggningen bredvid poolen och körde passet där. I vårt rum fanns flera söndriga saker vi påpekade, blandaren i handfatet var lös, söndrig handdukshållare gjorde att handdukar fick läggas i hög bredvid handfatet, duschmunstycket saknade spridare. Inget åtgärdades under vår vistelse. Apollo har ingen information på hotellet. Vi var i inforummet och såg hur alla andra researrangörer hade tavlor och pärmar med information, men hittade inget från Apollo.

Bekräftad gäst: 2023-08-16


5 av 10

+
-
Slitet, oengagerad personal och trist mat.

Bekräftad gäst: 2023-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

59% av resenärerna rekommenderar

2275 omdömen
Utmärkt
 
1029
Väldigt bra
 
513
Bra
 
371
Mindre bra
 
194
Underkänt
 
169

5 senaste omdömen

2023-08-18

av Linda S Rhodos stad, Grekland

Levde inte upp till förväntningarna

Receptionen har inte koll på någonting. Vi fick ut ett schema för sportaktiviteter när vi checkade in, men de visste inte var eller vem som höll i dem. Det finns inget sportcenter. Yogaläraren hade fått sparken och ingen ersättare fanns för att hålla i dessa pass. Vattengympa hölls 1 gång under hela veckan, skulle enligt schemat hållas varje dag. Aerobics skulle också hållas varje dag men hölls också endast vid 1 tillfälle. I det fallet drog man undan några bord på stenläggningen bredvid poolen och körde passet där. I vårt rum fanns flera söndriga saker vi påpekade, blandaren i handfatet var lös, söndrig handdukshållare gjorde att handdukar fick läggas i hög bredvid handfatet, duschmunstycket saknade spridare. Inget åtgärdades under vår vistelse. Poolbaren vid huvudpoolen luktar skarpt av avlopp, solsängar var trasiga, städpersonalen fick med sig ett nattlinne när de bytte lakan och detta hittade vi sedan i en tvättsäck en bit ifrån rummet. Inte städat under sängen, dammigt och någon annans strumpa låg kvar. Maten är bra, det finns gott om solsängar, läget är isolerat, går inte att ta någon trevlig promenad på kvällen. Överlag är det slitet och nedgånget. Rekommenderar inte detta hotellet. Det är inte 5-stjärnigt utan snarare 2/3-stjärnigt.

 
2022-07-26

av Lennart P

Inte 5 stjärnigt

Absolut inte 5 stjärning, rörigt, stökigt, smutsigt, söndrigt. Avsaknad av glas på rummet, även på toa. Ostädat under säng Myggnät sönder. Väldigt hög ljudvolym i matsal Smutsiga hissar Söndriga solstolar Märklig planering av område och byggnader. Kommer aldrig mer att välja detta hotell.

 
2017-08-10

av RDCHRSAM

Inte att rekommendera.. :(

Kryp, smuts och illaluktande barer. Två tillfällen hade vi kackerlackor och ett tillfälle myror. Hotellets bar luktade avföring, låsen till de offentliga toaletterna är trasiga samt poolområdet var fullt av plastglas och matrester större delen av tiden. Personalen är trött och oengagerad med en handfull trevlig personal som sticker ut. Inte att rekommendera, tyvärr.

 
2024-06-10

av Z9655ESsalvatoreb Cusano Milanino, Italien

stupendo

Posto bellissimo, staff eccezionale camere perfette piscine stupende e un ottima cucina posso solo farvi i complimenti tutti gentili e preparati mare bellissimo sicuramente da tornarci , fuori dal resort c'è un meraviglioso mondo greco da visitare con calette stupende posso solo dire grazie grazie grazie

 
2024-06-08

av Anna K

Υπέροχα!!!

Μία μοναδική εμπειρία περάσαμε όμορφα!! Πολύ ευγενικό προσωπικό πολύ καθαρό δωμάτιο! Συγχαρητήρια στο όμιλο του ξενοδοχείο! Πολλά συγχαρητήρια στο έμπειρο σεφ που μας ταξίδεψε με μοναδικές γεύσεις του Μεσογειακό εστιατόριο!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!!