Rumstyper på AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Deluxerum

Deluxerum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Espresso. Vid ankomst väntar en flaska vatten, frukt och vin i rummet. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch, separat dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/2 personer.

Deluxerum, Seafront

Deluxerum, Seafront i första linjen mot havet. Balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Espresso. Vid ankomst väntar en flaska vatten, frukt och vin i rummet. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch, separat dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass med poolutsikt. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Espresso. Vid ankomst väntar en flaska vatten, frukt och vin på rummet. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch, en separat dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit superior med delad pool

Juniorsviter superior med uteplats och utgång till delad pool. Trappor från rummet till poolen. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Espresso. Tv med satellitkanaler. Vid ankomst väntar en flaska vatten, frukt och vin i rummet. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch, separat dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit superior med privat pool

Juniorsviter superior med uteplats och privat pool. På terrassen finns sköna solsängar. Öppen planlösning med en vardagsrumsdel med soffa och bord samt en sovrumsdel med en dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Espresso. Vid ankomst väntar en flaska vatten, frukt och vin i rummet. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch, separat dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.