Kundomdömen om AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


8 av 10

+
Lugnt läge
-
Prisnivå generellt hög för mat och dryck

Bekräftad gäst: 2023-06-11


6 av 10

+
Det var mycket vackert, rent och snyggt. Trevlig personal och fin service.
-
Hade nog inte riktigt tänkt att hotellområdet var så stängt. Fanns ingen möjlighet med promenader om jag inte skulle ut på vägen. Hade önskat kunna få mer efter strand.

Bekräftad gäst: 2023-05-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1671 omdömen
Utmärkt
 
1336
Väldigt bra
 
241
Bra
 
70
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-06-11

av HeleneSweden sweden

Rhodos bästa hotell!

Ett fantastiskt lyxigt och fint hotell. Jag kan inte komma på något som var dåligt med hotellet. Rummen, maten, poolerna, stranden, service - allt var riktigt bra. Då har vi också bott på många 5 stjärniga hotell och detta är ett av de absolut bästa vi bott på. Vi bodde i ett rum som har en privat pool och man ser ner till stranden. Rummet var perfekt. AC funkade perfekt, både dusch och badkar fanns. Sängen var superskön och den fanns även en kuddmeny att välja mellan. De har shampo, balsam, duschcreme.. Du får Två flaskor vatten varje dag och rummet hade en minibar med ok priser. Det finns också en shop i hotellet där man kan köpa till ännu bättre priser och ta med till rummet. Det fanns flera restauranger men vi höll oss lite buffén som ingick i halvpensionen. Den var underbar. De lägger upp små portioner och fyller på oftare vilket gör maten fräsch. . Alltid mängder av färsk frukt till både frukost och middag. Olika middagsteman varje dag så det blev aldrig tråkigt. Sällan har vi smakat en sådan bra buffé. Solsängarna är sköna. Oavsett vilken tid på dagen du går ner så finns det många solsängar att välja mellan. Vi hade ju egen pool vilket var fantastiskt. Vi både solade och badade i vår pool varje eftermiddag. På dagen gick vi antingen till stranden eller de olika poolerna att välja mellan..Inga problem att hitta solsäng oavsett när man kom.

 
2017-12-22

av Kattis64 Stockholm, Sverige

Underbart

Vi tillbringade två veckor på Aquagrand i slutet av juli och början av augusti. Redan vid ankomsten blev vi varmt välkomnade då vi fick mousserande vin och information av receptionisten. Vår poolsvit var fantastiskt fin och utsikten underbar. Personalen var otroligt vänlig och hjälpsam. Maten var också mycket bra med ett rikt urval av rätter. Stranden var dock väldigt stenig och badskor bör användas. Vi kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2017-10-12

av Jimmie W

Helt fantastiskt ställe.. världsklass

Otroligt härligt och bra ställe. Vår poolsvit var underbar med jättebra service på alla sätt. Maten som serverades på dom olika restaurangerna var bra men a la carte restaurangen var klart bäst. Otroligt prisvärda inhemska viner som man absolut bör testa. Ett ställe att återkomma till fler gånger helt klart.

 
2017-07-14

av Wallenrud Stockholm, Sverige

Bästa resorten vi varit på!

Vi reser alltid som par och vill ha hotell utan barn. Vi vill bo lyxigt och målet för oss är att bara sola, läsa böcker, äta god mat och dricka fint vin. Vi vill inte ha utflykter, vattensport, vattenland, shopping. Aquagrand är precis allt det vi vill ha. Det är lyxigt, familjärt och välkommnande. En kväll bjöd hotellets ledning in till möte där man bjöd på drinkar och munsbitar och berättade om hotellet och presenterade nyckelpersoner på hotellet. Man berättade att det är familjeägt och att man håller stängt under vinterhalvåret och då passar på att byta ut konst och annat för att hålla inredningen lite mer levande. Det var väldigt trevligt. Rummet Vi bodde i rum 816 som har en privat pool och man ser ner till stranden. Rummet var perfekt. Allt helt, rent och väl omhändertaget. AC funkade perfekt, både dusch och badkar fanns. Sängen var superskön och den fanns även en kuddmeny att välja mellan. De har shampo, balsam, duschcreme och allt nödvändigt på rummet. Du får Två flaskor vatten varje dag och rummet hade en minibar. Restaurangen Det fanns flera men vi höll oss lite bufféen som ingick i halvpensionen. Den var sagolik. De lägger upp små portioner och fyller på oftare vilket gör maten fräsch. Det är inga överdrivna teman med utklädd personal och dålig musik utan stilfullt och smakfullt. Alltid mängder av färsk frukt till både frukost och middag. Personalen är så fantastisk. Alltid glada och trevliga och superbra på engelska. Stranden Wow.. Solsängarna är supersköna, kostar inget. Du har handdukar du kvitterar ut och kan byta varje dag. Det är så lugnt på det här hotellet så oavsett vilken tid på dagen du går ner så finns det många solsängar att välja mellan. Det är en stenig strand och varmt så du måste ha strandskor som du också badar i. Simma ut en bit och snorkla. Supermysigt. Poolen Vi hade ju egen pool vilket var fantastiskt. Vi både solade och badade i vår privata miljö. Ingen insyn. Men vi passerade stora poolen varje dag vi gick till restaurangen eller affären och det var alltid massa tomma stolar så du behöver sannerligen inte gå upp 05.30 och paxa en säng. Området Allt är lyxigt och vackert. Vart man än gick hittade man nya saker att upptäcka. Stället är perfekt för bröllop.

 
2016-10-03

av alandstak Mariehamn, Finland

Service i världsklass

Är du ute efter lugn & ro så är detta något för dig Lyxigt,underbar mat och service & bemötande i världsklass! Stort frächt rum med egen pool och städning alla dagar i veckan. Gått om plats och lugnt & stilla.