Rumstyper på Mayia Exclusive Resort & Spa

Deluxerum

Deluxerum, belägna i huvudbyggnaden, med en dubbelsäng eller två separata sängar. Gratis minibar som fylls på dagligen med läsk, vatten, öl, vin och snacks. Platt-tv och gratis wifi. Deponering och luftkonditionering. Nespresso kaffemaskin. Vattenkokare kan lånas i receptionen. Kuddmeny. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong med havsutsikt.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Deluxerum i bungalow med delad pool

Deluxerum i bungalow med en dubbelsäng eller två separata sängar. Gratis minibar som fylls på dagligen med läsk, vatten, öl, vin och snacks. Platt-tv och gratis wifi. Deponering och luftkonditionering. Nespresso kaffemaskin. Vattenkokare kan lånas i receptionen. Kuddmeny. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Uteplats med utgång till delad pool.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Deluxerum med delad pool

Deluxerum, belägna i huvudbyggnaden, med en dubbelsäng eller två separata sängar. Gratis minibar som fylls på dagligen med läsk, vatten, öl, vin och snacks. Platt-tv och gratis wifi. Deponering och luftkonditionering. Nespresso kaffemaskin. Vattenkokare kan lånas i receptionen. Kuddmeny. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Uteplats med delad pool och havsutsikt.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Deluxerum plus

Deluxerum plus, belägna på de översta våningarna i huvudbyggnaden. En dubbelsäng eller två separata sängar. Gratis minibar som fylls på dagligen med läsk, vatten, öl, vin och snacks. Platt-tv och gratis wifi. Deponering och luftkonditionering. Nespresso kaffemaskin. Vattenkokare kan lånas i receptionen. Kuddmeny. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong med havsutsikt.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Juniorsvit

Juniorsviter i öppen planlösning med en dubbelsäng eller två separata sängar samt en soffa. Gratis minibar som fylls på dagligen med läsk, vatten, öl, vin och snacks. Två platt-tv och gratis wifi. Deponering och luftkonditionering. Nespresso kaffemaskin. Vattenkokare kan lånas i receptionen. Kuddmeny. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong med havsutsikt.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Juniorsvit med delad pool.

Juniorsviter i öppen planlösning med en dubbelsäng eller två separata sängar samt en soffa. Gratis minibar som fylls på dagligen med läsk, vatten, öl, vin och snacks. Två platt-tv och gratis wifi. Deponering och luftkonditionering. Nespresso kaffemaskin. Vattenkokare kan lånas i receptionen. Kuddmeny. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Uteplats med delad pool och havsutsikt.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer