Kundomdömen om Mayia Exclusive Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

488 omdömen
Utmärkt
 
383
Väldigt bra
 
71
Bra
 
25
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-11-04

Inlägg av Lennart N Göteborg, Sverige

Fantasktiskt hotel

Vi var där 1 vecka efter midsommar, en härlig vecka med en grymt trevlig personal och underbar mat. Lugnt och skönt, vi var på hotellets egen strand varje dag . Ett speciellt tack till Captain Alexis och Nikos samt Ismail i restaurangen de var så inriktade på service och gav oss en härlig vecka ! Perfekt hotell om man inte vill ha tjo och tjim utan bara vara.

 
2019-09-13

Inlägg av Mikael B Stockholm, Sverige

Bästa Hotellet

Hit ska man åka om man söker bra mat service och lyx. Rummen var perfekta med stora jätte skön säng. Bar som fylls på varje dag med dricka och godis. Balkongen super trevlig. Maten var riktigt bra , utom den grekiska som var lite tråkig. Personalen var super trevliga var man än gick. Var ensamma svenskar på hotellet så man kunde bara njuta och slippa prata med en massa olika människor om man inte ville. God glass och gott om plats runt polen. Allt ingår och inget saknas.

 
2019-09-04

Inlägg av BoardingPass726612

Lyxigt och prisvärt

Fantastiskt hotell där allt ingår. Bra kvalitet på både mat och dryck. Underbar utsikt! Fantastisk service! Finns inte så mycket i närheten men det var smidigt att hyra bil på hotellet. Bra träningspass i poolen.

 
2019-06-22

Inlägg av 592dk Västerås, Sverige

Drömsemester

Hit ska du åka om du vill ha lyx, service och riktigt god mat. Ett fantastiskt ställe där allt är högsta klass, till och med champagne ingick i all-inclusive. Enda minuset, att svimup-poolen vi hade(och jag tror alla hade samma problem) låg så att solen försvann redan kring 14-tiden och den ville i alla fall vi utnyttja på em men som sagt då låg allt i skugga.

 
2019-06-17

Inlägg av Glamourtrips Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell och personal!

Kan inte mer än instämma med alla andra positiva kommentarer om detta härliga hotell. Besökte hotellet i början av juni tillsammans med min son (21 år) och vi var båda väldigt nöjda med vår semester. Rent och fint hotell, vacker miljö, väldigt trevlig personal, god mat både i buffé restaurangen och a la carte restaurangerna. Det enda vi saknade var utförlig information om vilka allergener maten i buffé restaurangen innehöll. Det fanns inga skyltar med allergiinfo, ex. Gluten, laktos. Etc. Fick alltid trevliga svar när vi frågade men skulle vara enklare att inte behöva fråga eller gissa på alla rätter. För det finns mkt gott att välja på:). Gymmet var fräscht och innehöll de maskiner/vikter och konditionsmaskiner man behöver. Spa besökte vi tyvärr inte. Stort poolområde med gott om plats. Goda drinkar i huvudbaren. Du kan boka bord i a la carte restaurangerna flera gånger under vistelsen men den populära asiatiska restaurangen blev snabbt fullbokad så rekommenderar att vara ute i god tid. Transfern från flygplatsen var lång, 1,5-2h. Men det visste vi om så det är bara att förbereda sig på att det är så. Hotellet ligger avskilt utan så mycket annat att göra/se utanför. Däremot finns inget behov av det då det lätt går att tillbringa all tid på hotellområde. Om du söker en lugn och lyxig semestervistelse så rekommenderar jag starkt detta hotell! Vi kommer definitivt åka tillbaka:)