Kundomdömen om Elvita - Sommaren 2022

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 210 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Lunch/middag maten så god :-) och sköna sängar. Det är man inte bortskämd med i Grekland. Personalen i restaurangen och receptionen var toppen. Kunde inte vara bättre.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-14


5 av 10

+
Läget var jättebra! Lunchen och bar var också helt ok. Trevlig personal
-
Rummet stämde inte överens med bilderna, vi fick ett jättegammalt rum där det endast var ac i ett rum - det andra sovrummet blev ej kylt då det låg i fil + som som låg på hela dagen. Vi bad om en fläkt men fanns inte. Rummet var ej städat när vi kom in. Frukosten var extremt spartansk och motsvarade inte det pris vi betalade per person. Wi-Fi fungerade första dagen, sen låg det nere fram till sista dagen, vi fick gå över till hotellet bredvid….

Bekräftad gäst: 2022-08-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-07


6 av 10

+
Trevlig och tillmötesgående personal.
-
Framför allt beskrivningen av stranden. Det stod sand och klappersten men utanför hotellet vad det betong och väldigt svårtillgängligt. Man kunde inte gå i direkt utanför utan fick gå en bit åt sidan. Badskor nödvändigt. Icke fungerande wi-fi. Luftkonditioneringen kylde ena rummet i lägenheten men det andra var fortsatt väldigt varmt.

Bekräftad gäst: 2022-08-07


6 av 10

+
Baren och restaurangen, bra service! Så så trevliga!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-07


9 av 10

+
Fräscha rum, otroligt trevlig personal, toppenläge på stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-07


6 av 10

+
Läget med närheten till havet. Sköna sängar. Fin utsikt trots ospecificerad bokning. Lokal atmosfär, litet och mysigt.
-
Städningen var inte enligt förväntan. Undermåligt/inget Wi-Fi. Personalen var inte särskilt trevlig (med undantag för receptionpersonalen) Hutlöst dyra solsängar på stranden

Bekräftad gäst: 2022-08-04


5 av 10

+
Närheten till havet.
-
Rummen är oerhört små. Möblerna på balkongen kunde vara bättre. Kuddar i sängen känns gamla.

Bekräftad gäst: 2022-08-04


10 av 10

+
Läget. Det var väldigt fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-08-03


6 av 10

+
Litet och mysigt hotell. Låg fint vid havet och nära till bra restauranger samt super market. Bra drinkar och kall öl i frostat glas i baren var positivt. Helheten på hotellet var ändå okej trots att vi har en del synpunkter. Det kändes som att hotellet varit väldigt slitet men håller på att rustas upp.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

199 omdömen
Utmärkt
 
52
Väldigt bra
 
79
Bra
 
38
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2022-05-29

av Wilma P

Perfekt hotell

Ett mycket fint hotell med fin personal, de ser bara möjligheter och är otrolig trevliga. Mycket bra mat. Nära till allt, såsom badstrand, affärer, resturanger etc. Väldigt goda drinkar med trevliga och fina bartendrar. Fina hotellrum med bra utsikt. Ett ställe man vill åka tillbaka till!!

 
2019-09-29

av Fridajoh Stockholm, Sverige

Okey hotell

Okey hotell, mysigt område med trädgård och nära till havet. Dåligt städade rum hela veckan, vi köpte och gjorde frukost på rummet varje morgon vilket vi verkligen rekommenderas för hotellfrukosten var katastrof!

 
2019-08-15

av KatjaVille

Mögeldoft från poolen o boende i bunker

Poolen stinker mögel och ens badkläder efter baden. Vi fick bo på markplan o det kändes som att bo i en bunker. Dessutom var det underhållning till sent på kvällarna vilket gjorde det svårt för våra barn att somna. Rekommenderas ej till barnfamiljer med små barn

 
2019-07-15

av peterkatrin Sävedalen, Sverige

Vill gärna bo på Elvita igen!

Hotellet borde ha en stjärna till! Känns som minst fyrstjärnigt. Glatt överraskad när vi var på plats, allt med hotellet var över förväntan. Vi fick ett smakfullt inrett rum, det var fint och nyrenoverat. Härlig mjuk säng och bra AC, som behövdes i värmen dag som natt. Vi bodde i en tvårumslägenhet med balkong. I köksdelen fanns utrustning för att kunna laga mat och en rymlig kyl. Vi åt flera gånger på hotellets restaurang som låg med fin utsikt mot havet, maten som serverades var prisvärd och väldigt god, de har lyckats få en bra kock till Elvita. Personalen på hotellet är supertrevlig och gör vad de kan för att hjälpa till. Städningen var också bra, och gjordes varje dag. Det enda som kunde ha varit bättre är frukosten, den är trestjärnig. I övrigt ett toppen hotell som vi gärna besöker igen. Rekommenderar att ta taxi till Lindos för bad, vandring upp till Akropolis eller restaurangbesök. Men undvik isåfall inkastarna på huvudgatan i Lindos, som lockar med takterrass (fin utsikt men kass mat). I Lindos ska ni absolut inte rida på åsna upp till Akropolis, rent djurplågeri och fasansfullt trist el pinsamt att se fullvuxna sitta på de små djuren i de branta uppförsbackarna. Men hotell Elvita får en extra stjärna av oss, vi gillade verkligen hotellet som ligger jättefint precis vid stranden och det blå havet.

 
2019-07-02

av Martin S Lund, Sverige

Mycket över förväntan

Nyrenoverat och fräscht. Hade kanske tur som fick rum som vette mot pool och hav, med skugga på balkongen hela dagen. Alla rum låg inte så bra till. Gott om solstolar vid poolen, fanns alltid någon ledig. Stranden vid hotellet är bra. Området runt hotellet har dock inte så mycket att erbjuda, alltså bra med bil.