Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 61 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Poolområdet var grönt & fint, välskött.
-
Fick rum 802 och hade balkongen precis ovanför en fontän med fem st högljudda sprinklers 24/7 vilket gjorde det omöjligt att sitta ute och koppla av. Då vi bad receptionen om att få byta rum ville de ha 30 euro extra per natt för detta!! Apollo löste dock rumsbyte åt oss efter att jag skickat videos på fontänen.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


9 av 10

+
De fina poolområdet samt möjlighet att äta när man ville var bra för barnen. Trevlig och mycket tillmötesgående personal. Rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


6 av 10

+
Personalen i receptionen
-
All in clouise hotell ölen tog slut dom fyllde inte på mer.Personalen vid pool området ingen service.

Bekräftad gäst: 2023-09-27


7 av 10

+
Polområdet
-
Rummet väldigt litet toa o duschen igen mellanrum så när man duschade blev toa helt blöt vatten över hela golvet

Bekräftad gäst: 2023-07-27


5 av 10

+
Poolorådet
-
För små rum

Bekräftad gäst: 2023-07-27


7 av 10

+
Maten och utsikten
-
Personalen kunde varit lite mer serviceinriktade

Bekräftad gäst: 2023-07-27


7 av 10

+
Poolerna var stora och fina
-
Det fanns aldrig toapapper på de offentliga toaletter på hotellet och frågade man personalen så gjorde dom ingenting åt det.

Bekräftad gäst: 2023-07-20


3 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-20


3 av 10

+
-
Dålig service och otrevlig personal i serveringen. Trasiga redskap i gym och rummet var gammalt och slitet

Bekräftad gäst: 2023-07-20


7 av 10

+
Vattenlandet för barn.
-
Dåligt att folk kan paxa solstolar vid poolen redan klockan 7 på morgonen och sedan knappt syns till. Hotellet borde plocka bort alla handdukar innan poolområdet öppnas.

Bekräftad gäst: 2023-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

1055 omdömen
Utmärkt
 
470
Väldigt bra
 
255
Bra
 
166
Mindre bra
 
83
Underkänt
 
81

5 senaste omdömen

2019-10-01

av Bengt O Halmstad, Sverige

Undvik detta A.I. hotel

Fantastiskt fina rum, hjälpsam receptionist...men sedan tar det slut. Iskallt vatten i poolen (vi hade rum med egen pool). En restaurang som serverade mat som var, tja...urusel. Mycket dåligt utbud och det som fanns var ofta mindre bra tillagat. Detta hotell har en enorm potential, men ägarna måste göra en nysatsning....hur svårt kan det vara att få till en bra restaurang...lokaliseringen är dessutom mindre bra...ca 20 minuters promenad till havet eller upp i bergen (där det fanns en trevlig by)...och dessutom restauranger..

 
2019-08-11

av MaddeR8

Ok hotell med mkt potential

Fint och fräscht hotell med mkt potential Dock behöver de se över maten då den är under all kritik! Alldeles för konstiga och avancerade maträtter som inte smaka gott! Har man olika tema kvällar så behöver man lägga energi på de också så att gästerna känner av det! Barnens meny innehöll alltid spagetti (kunde byta pasta sort) tomatsås, chicken Nuggets och pommesfrittes, barn äter annan mat också! De har aktiviteter på hotell men det känns som de bara har det för att det ska verka bra dock kan ”lekledarna” vara mer delaktiga och försöka få med mer folk till att bara med, de behöver bjuda på sig själv De som jobbar i ena poolbaren behöver tänka på att inte bråka inför gästerna! Snacksbaren behöver förbättra eftersom allt tar väldigt lång tid men maten är inte klar! Kanske borde ha ett värmekökdisk när gästerna kan hämta maten själv och de bara fyller på ist för att ta beställningar! Denna poolbaren borde även vara öppen på kvällen då det bara är inne baren som är öppen där det blir varm Borde ha riktig läsk ist för någon billig kopia som inte smakar gott Städning i rum och i poolområdet behöver bli bättre! De borde Gå runt ofta och plocka skräp och disk under dagen

 
2018-08-02

av urbann2016 Umeå, Sverige

Okey

Mellanklass hotell med 2 km ner till Falirakis strand och 1 km upp till Kalitheas lokala bya-krogar. Hyfsade rum, och 3 fina pool-områden. Enkel all-inclusive som saknade en hel del i sortimentet. Maten kanska god men utbudet på buffén var skral. Desserten ett skämt, såvida man inte älskar vindruvor. Rökning tillåten överallt vilket förstörde middagar och kvällsgemenskap. Kommer inte att boka detta hotell nån fler gång...

 
2016-01-11

av emmasverige Sverige

Jättetrevligt hotell

Vi bodde här en vecka sommaren 2014 och hade en helt underbar semesterupplevelse! Hotellet är familjeägt och personalen var väldigt välkomnande. Det man får vara inställd på innan är att hotellet ligger långt från centrum. Att gå till stranden var nedförsbacke och tog ungefär 20-30 minuter. Faliraki har en fantastisk sandstrand med sköna solstolar, även om det känns som en typisk turistort. På hemvägen uppför från stranden är det värt att ta taxi, detta var väldigt enkelt och kostade cirka 5 euro har jag för mig. Att ta taxi in till Rodhos stad var inte heller särskilt dyrt, där finns jättemysiga gator och restauranger och mycket att titta på. Det var ingen hög standard på rummen, det var en konstig stråle i duschen och det läckte vatten från luftkonditioneringen på golvet. Men sängarna var helt okej och vi hade en jättefin balkong. Fördelarna med hotellet är poolområdet med café som var jättemysigt, restaurangen och det finns en fin bar på hotellet. En kväll hade de grekisk afton när vi var där med grillad mat och detta var jättetrevligt. Vi fick verkligen en grekisk familjekänsla av hotellet och saknade det när vi vinkade hejdå. Jag hade definitivt rekommenderat andra att åka hit! /Emma och Sandra

 
2015-08-13

av 56ebbas Trelleborg, Sverige

Längesen nu MEN!

jag och min dåvarande kille besökte detta hotell 2011, och jag måste säga att det var under alla förväntningar! frukosten var jätte dålig och exakt samma varje dag med väldigt litet urval. för övrigt så ser allt mycket fräschare ut nu, men poolen är dock jätte liten. MEN det som gjorde mig mest besviken var vägen mellan hotellet och centrum/stranden, det var en lång smutsig väg med absolut inget att kolla på förutom ett och annat nedlagt ställe här och var. jag tycker att det är okej att bo lite off i vanliga fall, så länge det är en trevlig väg, men det var en riktig pina att behöva gå den vägen varje dag. det var man dessutom tvungen till då poolen som sagt inte var något att hänga i granen