Kundomdömen om Blue Sea Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Badet,trevlig miljö
-
Buffematsalen kändes som en skolmatsal väldigt hög ljudvolym

Bekräftad gäst: 2024-05-19


10 av 10

+
Poolområdet, maten
-

Bekräftad gäst: 2024-05-19


10 av 10

+
Poolområdet, maten
-

Bekräftad gäst: 2024-05-19


3 av 10

+
Fina poolområden & nära till havet
-
Saknar standard för att leva upp till år 2023 Speciellt mat & dryck i barer mycket tråkigt intryck

Bekräftad gäst: 2023-10-22


8 av 10

+
Läget, kopplingen strand och poolområdet. De olika barerna var väldigt bra.
-
En del av personalen på hotellet (barerna) var väldigt tydliga med att de inte ”uppskattade” sina gäster, ett avvaktande och inte alls vänligt bemötande. Man fick känslan att man var ett problem/hinder i deras arbete.

Bekräftad gäst: 2023-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1887 omdömen
Utmärkt
 
997
Väldigt bra
 
593
Bra
 
212
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2023-06-10

av Sofie S

Fantastisk semesterupplevelse

Det finns alltid något kul att hitta på på hotellet, varje dag finns det aktiviteter som passar alla åldrar. Personalen som håller i aktiviteterna är supertrevliga och väldigt välkommnande. Varje kväll bjuds det på olika kvällsshower, favoriten var ”mr blue sea show”. Stort tack till Florian, Frederico, Inna, Wiki, Tiziano, Atillio och Tim som förgyllde semestern!

 
2023-06-10

av Moa S

Solig dag i Rhodos.

Bra aktiviteter varje dag, personerna som håller i aktiviteterna är väldigt trevliga och bra på att få med alla i lek. Havet är helt magiskt och poolen är väldigt bra men väldigt kall. Nya handdukar på rummet varje dag, och nybadads säng!!!!

 
2023-06-10

av Jim F

En dag i rhodos

Väldigt roliga aktiviteter. Fredriko och florian var roliga och bra på att styra aktiviteterna. Kvällsaktiviteterna var bra maten var okej. Glasklart vatten i havet och rummet var bra städat varje dag, Ölen var god vatten polon var askul

 
2023-06-08

av Moa D

Moa

God mat till alla måltider, fin strand med blått vatten som ligger precis nedanför hotellet, bra väder, vänlig och hjälpsam personal. Finns två fina pooler, en lugn och en med roliga aktiviteter. :)

 
2022-08-05

av Tina R

Genomnöjd!

Fantastiskt läge på hotellet! Och det var kort transfer från flygplatsen. Stranden hade mjuk sand och gick man ned i vattnet så var det stenigt en liten remsa men sen mjuk sand. Vid havet fanns det gott om solsängar. Vid poolerna var det gott om solsängar men inte parasoller. Så ville man ha en plats med parasoll var man tvungen att gå ut innan 08. Trots att det inte var tillåtet, så la folk ut handdukar tidigt på morgonen men kom till sin plats långt senare. Vi fick problem med myror i vårt rum första natten, det fixades snabbt ett nytt rum utan problem. Ett tillfälligt rum en natt, och sen fick vi nytt rum dagen därpå. Alla tre rummen hade sköna sängar och det var ovanligt tyst utanför. Man fick sex stora vattenflaskor på rummet när man kom, och tog det slut fylldes det på. Matsalen var högljudd som det tidigare nämnts. Men satt man ute var det inga problem. Maten var god och det fanns mycket att välja på. Dryck tog man numera själv. I den ena poolen fanns det möjlighet till aktiviteter, såsom vattenpolo, zumba mm. Ville man inte delta fanns den andra poolen man kunde utnyttja istället. En sak vi saknade var mera småsaker att äta under dagen. Som inte var sött. Det fanns crepes och glass. Ingen milkshake, till min dotters förtret och inga sallader, smörgåsar eller något salt. Men hit hade vi absolut kunnat åka tillbaka!