Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-06


9 av 10

+
Servicen, den trevliga personalen.
-
Badrummen är inte fräscha, såg i alla fall i två rum. Mögelfläckar på golven och vid socklar.

Bekräftad gäst: 2024-06-06


9 av 10

+
Varierad meny och trevlig personal
-
Bara tyskar. Personalen talade tyska med en och utgick från att man var tysk

Bekräftad gäst: 2024-05-23


10 av 10

+
Att det fanns mycket olika aktiviteter att göra, tex nör vi hade dåligt väder fanns det massa annat att göra
-

Bekräftad gäst: 2024-04-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

490 omdömen
Utmärkt
 
253
Väldigt bra
 
165
Bra
 
46
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2022-07-27

av Kia070 Malmö, Sverige

Min upplevelse i Apollo Beach Hotel

Jätte fint hotell, Jätte bra rum med utsikt till havet, jätte bra pol både inomhus och utomhus, roliga aktiviteter, det finns nåt för alla. Ett par exempel är Akrobatisk vatten träning, mini disko för yngre barn, grekiska kvällen med traditionella måltider, song och dans. Frukosten och maten allmänt var ganska bra men man har ätit bättre i andra hotell. Jätte nära havet som är det bästa havet jag har badat i någonsin. 100% en av de bästa hotellen jag har varit i!

 
2017-08-10

av Åsa k Vadstena, Sverige

Fint hotel

När vi bokade detta fanns det bara för sex dagar o vi behövde sju, först senare fanns det ledigt så vi fick göra en till bokning. Hotellet fixade det på plats så vi slapp byta rum. Maten: jag och min man tyckte lite olika där. Han ville ha mera variation på lunchen medans jag tyckte det var bra. Maten smakade bra iaf. Kvällsmaten var oxå god Rummen: var helt ok stora, sköna sängar o kuddar. Närheten till den fina stranden är ett stort plus. Vi kommer definitivt komma tillbaka hit

 
2011-10-12

av J0akimH Ängelholm, Sverige

Modernt hotell

Rummen Modernt hotel med lyxigt intryck både på receptionen och rummen. VI hade ett rum med stege direkt ner i polen vilket uppskattades. Dock väldigt hårda sängar om man är van vid lite mjukare modeller. Maten Tycker att buffen var det absolut bästa alternativet. Mycket att välja på och överlag vällagad mat. Tyskt, engelskt och grekiskt genomsyrade maträttarna. De finns även ett antal temaresturanger som man måste boka dagen innan. Dessa var faktiskt en stor besvikelse. Det kändes mer som de valt ut något ur buffen och kallat det allacarte. Det finns även 3 barer. 1 på stranden, 1 vid polen och en innomhus som öppnar klockan 17. Innomhusbaren var helt klar bäst på drinkar och dylikt. Poolbaren har pankakor med tex nutella och även glass samt pizzabitar, korv etc. Strandbaren har kakor samt toasts. Ölen som serveras på hotelet är Magister Magnus som är en väldigt god ljus sommaröl! Stor plus i mina ögon :) I övrigt har de de vanliga drinkarna med lokala spritsorter. Omgivningarna Falaraki är rätt litet. Finns ett 20 tal små markets som säljer riktigt skräpiga kopior av klockor, kläder etc. Ett par klubbar som jag inte testade, samt ett 20 tal resturanger i klassisk "charter" stil. + Välstädat, fina rum, bra mat för att vara buffe, nära till stranden, väldigt bra polområde, de många barerna med fri tillgång på öl, drinkar etc (om man har allinclusive), trevlig personal. - Underhållningsteamet var otroligt jobbigt och sprang runt på området hela dagen och flörtade med gästerna. Höll verkligen på att gå mig på nerverna!! (ett gäng 20+ ungar på speed som studsar runt och sätter upp kvällsshower som kunde vara regiserat av en 3åring) Temaresturangerna var under all kritik och det kändes som de plockat maten direkt från buffen. Solstolarna vid stranden kostar 6euro.. Inte ok! att behöva lägga nästan 100euro på solstola under en vecka. Allt som allt är det ett mycket bra hotel. Och mycket prisvärt (vi betalade 14000 för 2 personer med all inclusive i september, APOLLO)

 
2011-10-10

av Marita M orrefors

Perfekt semester

Det var första gången men absolut inte sista, vi åkte och valde all inclusive.Vi var helt nöjda med allt. God mat, rena och trevliga rum. Trevlig personal. Hade också tur att ha fint väder hela semestern. Har du aldrig varit på Rhodos tidigare rekommenderar vi varmt att boka detta hotellet. Många härliga pooler att välja mellan. Stranden var helt perfekt. Och så träffade vi många trevliga människor. Vi kommer säkert tillbaka någon gång.

 
2011-10-03

av Margareta Z Faliraki, Grekland

Faliraki Beach på Rhodos är en pärla!

Ett bra hotell nyligen renoverat. Rent och snyggt, trevlig personal. Bufférestaurangen helt OK, Sex andra restauranden med mat från olika länder. Gott! Härligt poolområde och tillgång till bra sandstrand. Den stora vattenrustschkanan uppskattades av både tioåringen och hennes föräldrar.