Rumstyper på Sentido Asterias Beach Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med två separata sängar och bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och kaffe-/tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerum som består av två delar som skiljs åt av en skjutdörr i glas. Två separata sängar och en bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och kaffe-/tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Balkong eller terrass. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Juniorsviter med två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe-/tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Balkong eller terrass. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Sentido Asterias Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer