Kundomdömen om Sentido Asterias Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 57 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Nära stranden
-
Att min dotter fick köpa lättöl

Bekräftad gäst: 2023-10-29


9 av 10

+
Rent snyggt vänligt
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


6 av 10

+
Bra pool att simma i, närheten till Levante som är ett mkt bättre hotell.
-
Mycket eformig mat, städningen kunde vara bättre, bättre gruppträning tror inte att entertainment killarna var utbildade i att hålla i pass. Det fanns inga duschar vid poolen, det brukar alltid finnas så att man kan spola av sig kloret efter simning.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


8 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Fina poolområden, trevliga rum med bra airconditioning. Mysigt område med fin växtlighet som skapade myskänsla.
-
I hotellpresentationen står ingenstans att al a cart restaurangen inte ingår alls och bara har öppet en dag i veckan! Ville man boka så vart det extra kostnader och ingen verkde kunna specificera vad dom kostnaderna låg på! Vi frågade i receptionen!

Bekräftad gäst: 2023-09-10


9 av 10

+
Bra variation i buffén, trevligt hotellområde med mycket mysiga gångar. Supertrevlig personal i poolbar+livräddare.
-
Dålig service i restaurangen. Personalen brydde sig mer om att prata med varandra. Glömde fråga om kaffe vissa morgnar och barnstol till barnen fick man hämta själv.

Bekräftad gäst: 2023-08-30


8 av 10

+
Närheten till allt på hotellområdet och rummet var väldigt familjevänligt.
-
Servicen på buffén var inte bäst och man fick kämpa för att få servitörernas uppmärksamhet. Det var också VÄLDIGT anpassat för tyska gäster, vilket var trist eftersom våra barn var på barnklubben där ledarna bara kunde prata tyska eller engelska. Och all annan info var även endast på tyska och engelska.

Bekräftad gäst: 2023-07-09


9 av 10

+
Den trevliga personalen, relaxpoolen samt maten
-
Dåligt med stolar vid relaxpoolen. Rummen kunde ha varit mer hemtrevliga

Bekräftad gäst: 2023-07-09


10 av 10

+
Personal,service,buffematen,maten i poolbaren.läget vid havet, nära mellan hav o pool. Badvakten Tassos.
-
Hala trappor till toaletter i källare som behöver halksäkras. Råkade själv ut för en svår olycka med sjukhusbesök. Superdåligt wifi.

Bekräftad gäst: 2023-07-02


10 av 10

+
Nära havet
-
Ingen kvälls underhållning , Dålig säng

Bekräftad gäst: 2023-05-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

889 omdömen
Utmärkt
 
550
Väldigt bra
 
255
Bra
 
68
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2023-10-28

av mosc01 Stockholm, Sverige

Enformig mat

Fin och bra pool men det fanns ingen dusch att tvätta av sig efter simning. Mkt medioker träning, till skillnad fr hotellet Playitas bredvid. Mkt saknades på frukosten bl a havre/soya el mandelmjölk. Färskpressad juice kostade extra det brukar ingå på 4/5 stjärniga hotell. Middagen var extremt enformig och smaklös den bör man hoppa över, fisk fanns bara ibland, degig pizza. Det var spindelväv i taket, vid soffan och vid kylen på rummet. Det fylldes inte på m tillräckligt toalettpapper och golvhandduk missades att läggas dit när den tog bort för tvätt. Det står att det är ett 5 stjärniga hotell vid ingången men det lever de absolut inte upp till. Förbättringar behöver göras med nämna kommentarer ovan.

 
2022-06-23

av Konjbd

Rent hotel

Att var som förväntat, den sista stjärnan går till 'lifeguard' Tassos som förgyllde våra dagar vid poolen. Alltid positiv och t o m vårt 7-åriga barnbarn som ofta är lite reserverad gillade honom. Vårt rum var fint, extremt rent och välstädat överallt och en fin trädgård/poolområde som inte kändes överbefolkat. Vilket annars är vanligt. Rekommenderar en måltid på Black hors mitt över gatan, jättetrevliga och bra mat.

 
2021-09-03

av Eftichia1969 Stockholm, Sverige

Exceptionellt hotell

Välorganiserat och fräscht hotell. Maten var 10/10, väldigt gott. Enormt utbud på maten från morgon till kväll. Personalen var otroligt genuin och hjälpsam, allt från receptionisterna till hotell-ledningen. Rekommenderas varmt.

 
2015-10-22

av Hillevi B Göteborg, Sverige

Lung&Ro, Underbart ställe!!

Ett ställe för dig som vill ha lugn o ro. Bra standard på rummen. Sköna sängar o kuddar. Mkt bra service av personalen. Frukostbuffén bra. Middag/Lunchbuffén är helt ok. Man går aldrig hungrig. Restaurangen har en härlig uteterass att sitta på med utsikt över pool o omgivningar. Den ena poolbaren serverar smårätter. 15 minuters promenad till Kolymbia centrum där det finns affärer o barer. Är man sportintresserad ska man ta sig till Star Bar. Där kan man se det man vill varesig det är fotboll, hockey eller nåt annat. Finns ett litet gym som är helt ok om man vill träna. Underbar promenad längs stranden. Som sagt vill man bara ha en vecka med lugn o ro o inte bekymra sig om mat o dryck är detta ett toppenställe!

 
2015-06-17

av Hillevi B Göteborg, Sverige

Fantastiskt!!

Nytt, rent fräscht!! Vill du/ni ha en semester i lugn o ro är detta rätt ställe! Fantastisk service av personalen på hotellet! (vissa behövde dock lära sig lite bättre engelska).Fint poolområde med gott om solsängar, aldrig nåt problem att få plats. Bra att man INTE fick reservera solsängar! Fint rum, det man behöver fanns. Sköna sängar o kuddar. Hotellet kanske ligger lite "off" men det går lätt att ta buss in till Rhodos stad o en promenad till Kolymbia. Vi är supernöjda, rekommenderar stället varmt!!