Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

456 omdömen
Utmärkt
 
357
Väldigt bra
 
71
Bra
 
13
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2015-08-30

av Olivia U Stockholm, Sverige

Perfekt hotell

Fräscht hotell som har en god standard och förtjänar verkligen sina fyra stjärnor. Bra service, t.ex. så serverade som frukost en halvtimme tidigare den dagen vi skulle lämna hotellet så att vi skulle kunna få äta innan vi skulle åka till flygplatsen. Bra frukost som har det mesta. Underbar utsikt från poolområdet!

 
2015-08-10

av Jenny T

Fantastiskt hotell!

The George är ett fantastiskt hotell. Bra läge, rymliga rum och sköna sängar. Frukosten som serverades var även den väldigt bra och mer än vad vi förväntade. Vi fick ett rum med terass och en magisk utsikt över havet. Väl värt ett besök!

 
2015-07-03

av Elinenrothh

Fantastiskt hotel!

Ett nybyggd hotel i grekisk stil. Rummen är jättefräscha med AC som är relativt tyst. Väldigt sköna sängar för att vara Grekland! Alla rum har havsutsikt, men vissa balkonger är rätt små, tips är att maila hotellet innan och önska större balkong. Underbar utsikt över havet och den lulla staden från poolområdet. Poolen är rätt liten men ser inte det som en nackdel, bara skönt och charmigt. Frukosten är bra, finns grekisk yoghurt med olika flingor, olika bröd, juice, kaffe, te, grönsaker, sötsaker, frukt (dock hel frukt som äpple och banan, ej melon etc). Ger frukosten 3.5/5. Området här är magiskt. Förvånansvärt god mat på alla restauranger på den lilla strandpromenaden. Lite dyrare än standard men värt det! Vattnen är fantastiskt fint och solstolarna är sköna (15 euro för två stolar plus parasol) men de står rätt tätt. Rekomenderat att besöka både hotellet och platis gialos!!

 
2015-07-01

av TomasHqv Taby, Sverige

Bra hotell med en fantastisk utsikt och bra service

George har varit en mycket trevlig upplevelse. Hotellet är nytt och fräscht, som ligger ett par minuters promenad från Medelhavet och några fina stränder. Utsikten från vårt rum och poolterrassen är magnifik över Platos Gialos bay. Frukost på terrassen är bra, och de människor som arbetar här är mycket vänlig och serviceinriktad. Rummet är rymligt, med fina sängar. Det är lätt att ta bussen till Mykonos stad, bara några minuters promenad och en 10 minuters resa. Vi skulle igärna åka tillbaka för att bo här på vår nästa resa till Mykonos.

 
2015-06-14

av Sofiamagdalena Agios Nikolaos, Grekland

Underbart, vackert och bra läge

Vi bodde på the George hotel 5-13 juni och är mycket nöjda med resan! Hotellet var beläget bara 5 minuters promenad från stranden med fantastisk utsikt över havet. Frukostbuffén var väldigt bra, med olika sorters bröd, yoghurt, grönsaker, frukt, äggröra, bacon, kaffe, juice... Rummen var jättefina och fräscha med havsutsikt och skön säng. Personalen var fantastisk och mycket service-minded. Mycket fin poolanläggning med sköna solstolar och utsikt över havet. Vi kommer definitivt tillbaka!