Victoria Beach

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till Victoria Beach i den lugna byn Platy på Limnos. Hotellet ligger vid sandstranden Platy Beach, bara några minuters promenad från huvudstaden på ön, Myrina. Njut av hotellets pool eller närheten till stranden.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2 personer. Enrumslägenheter i etage för 2-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Enrumslägenheter i nedsänkt markplan för 2 personer. Tvårumslägenheter i nedsänkt markplan för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 40 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Victoria Beach är ett lugnt hotell byggt i traditionell stil.

På hotellet finns en pool, en snackbar och en lekplats mitt i den välskötta trädgården. Koppla av på de kostnadsfria solstolarna vid poolen eller på solterrassen.

Närmsta strand är Platy Beach där hotellets snackbar ligger, Aqua Loca. Solstolar på stranden är mot avgift eller mot att du köper något gott från hotellets snackbar. Det är även nära till Evgatis Beach.

Gratis Wi-Fi på hela hotellet och gratis parkering.

Flera restauranger, barer och snabbköp finns inom en kort promenad från hotellet, det är ca 500 meter till centrum i Platy. Victoria Beach ligger ca 2 kilometer från Myrina och dess hamn. Lemnos internationella flygplats ligger ca 20 kilometer bort.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Avstånd till stranden varierar beroende på var på området du bor (från 120 meter).