Rumstyper på Amira Luxury Resort

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Espresso kaffemaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I denna rumstyp måste personen i extrabädd vara över 16 år.

Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit med delad pool

Juniorsvit med uteplats med delad pool och poolutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kaffemaskin, vattenkokare samt kaffe och te. Kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I denna rumstyp måste personen i extrabädd vara över 16 år.

Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrummen med balkong med havsutsikt eller poolutsikt alternativt balkong som vetter mot havet. Rummen med balkong som vetter mot havet har det allra bästa läget närmast havet och med fantastisk havsutsikt. med kan vara belägna i olika byggnader. Vissa rum har balkong som vetter mot havet, de är belägna närmast stranden och havet och har en fantastiskt utsikt. En dubbelsäng. Espresso kaffemaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Litet kylskåp. Strykjärn och strykbräda. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. I denna rumstyp måste personen i extrabädd vara över 16 år.

Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum med delad pool

Superiorrum med delad pool. Uteplats med delad pool, vissa med havsutsikt och vissa med poolutsikt. En dubbelsäng. Espresso kaffemaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Litet kylskåp. Strykjärn och strykbräda. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I denna rumstyp måste personen i extrabädd vara över 16 år.

Antal personer: 2-3 personer.