Rumstyper på Amira Luxury Resort

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Espresso kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsvit med delad pool

Juniorsvit med uteplats och delad pool med poolutsikt. På uteplatsen finns bord och stolar samt solstolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Espresso kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsvit Seafront

Juniorsvit Seafront med balkong och havsutsikt. Juniorsviterna ligger med bästa läge nära stranden och havet. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Espresso kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt eller poolutsikt alternativt balkong som vetter mot havet. Rummen med balkong som vetter mot havet har det allra bästa läget närmast havet och stranden med fantastisk havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Espresso kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer/2-3 personer.

Superiorrum med delad pool

Superiorrum med utgeplats och utgång till delad pool, vissa med havsutsikt och vissa med poolutsikt. På uteplatsen finns solstolat samt bord och stolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Espresso kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum med jacuzzi

Superiorrum med balkong och jacuzzi samt begränsad havsutsikt. Trappsteg till jacuzzin på balkongen. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Espressomaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Svit med privat pool

Svit med uteplats och privat pool samt havsutsikt. På uteplatsen finns solstolar samt bord och stolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Espresso kaffemaskin - kaplar ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.