Kundomdömen om Panorama (Kreta)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 200 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Utskikten och utemiljön.
-
Maten

Bekräftad gäst: 2021-10-16


7 av 10

+
Prisvärt, lyxigt poolområde
-
Modernisera rummen. Skaffa bäddmadrasser, för hårda sängar. Borde finnas hotell säkerhetsfolk som kan säga till över stökiga gäster

Bekräftad gäst: 2021-10-16


10 av 10

+
Ljust och inbjudande ligger det på höjden! Fräscha, snygga rum, i vackra materialstor Pool med antal solbadar som räcker för alla gäster! Trevlig personal!
-
Bättre kvalitet på vinerna, endast det vita var drickbart!

Bekräftad gäst: 2021-10-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
Läget och utsikten
-
Kaffe servering till lunch.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


7 av 10

+
Det var rent
-
Uppvärmd pool Träningsrummet behöver en uppgradering/reparering

Bekräftad gäst: 2021-10-09


8 av 10

+
Fint utsikt
-
Hissarna

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Ränt,frech
-
Att tv i rummet har mer tv kanaler..

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Den fantastiskt hjälpsamma personalen och sängen som var ovanligt skön, vilket inte tillhör vanligheten på grekiska hotell.
-
Dörrarna borde ha något ljuddämpande då det inte går att stänga den tyst utifrån hur gärna man än vill. Blev störd flera nätter av andra boende som vräkte igen dörren utan att tänka sig för.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

850 omdömen
Utmärkt
 
356
Väldigt bra
 
305
Bra
 
121
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2021-10-03

av Annica A Visby, Sverige

Jättefint hotell med magisk utsikt!

Jag kom fram till hotellet vid halv två på natten och möttes av en fin tallrik med lite smått och gott om man var hungrig efter resan vilket nog uppskattas av de flesta. Kanske inte unikt med mycket välkomnande. Personalen på hotellet var jättetrevligo ch man kände sig välkommen, de lärde sig snabbt vilket bord jag ville ha till middagen t ex. Frukost och lunch tar man själv det bord som önskas, middagen ledsagas man till föreslaget bord. Till lucnh och middag serverar de önskad dryck till bordet. Juice och vatten finns i automat att ta själv. De ställer även fram en vattenflaska på 8 dl till bordet. Restaurangen är utomhus med stora tygtak som jag misstänker kanske inte är det bästa om det skulle regna. Under mina två veckor hade jag fint väder förutom en dag då det blåste rejält, då var uteläget på restaurangen inte lka trevlig när man fick "låsa fast" servetter och annats löst. Buffén var jättebra, det fanns något till alla varje dag. Själv äter jag inte rött kött men det erbjöds fisk och skaldjur i stort sett alla dagar, annars fanns det kyckling eller kalkon. (Är restriktiv med det också men det funkar om det inte finns fisk eller skaldjur.) Mycket frukt och grönt. Dagtid har bara poolbaren öppet, hade önskat den stormiga dagen att även baren inne varit öppen med det var bara att ge sig ut i stormen om man ville ha något att dricka innan kl 18. Det upplevde många som en nackdel. Inget ont om barpersonalen dock, de gjorde sitt bästa för att hålla humöret uppe hos alla fryslortar som letade sig dit ändå, trots vädret. Stor eloge till barpersonalen både ute och inne för mycket trevligt bemötande och goda skratt när tid fanns att prata lite. Personalen pratar god engelska så det är lätt att göra sig förstådd om man pratar någorlunda bra själv. Receptionen är öppen dygnet runt och dess personal är hjälpsam vid frågor. Poolområdet är kalasbra med många solsängar, det var aldrig svårt att hitta en plats även om man var lite sent ute. Dock hade fler parasoll behövts. Jag brukar inte ligga under parasoll men nu när jag var där var det så hett att huden nästan kokade kändes det som, då var parasollet behövligt. Utsikten från det övre poolområdet är magnifik! Hotellet gör skäl för sitt namn. Något jag la märke till var att de som bodde i superiorrum med egen poolaccess var att dessa rum låg i skugga större delen av dagen, de som bodde där kunde alltså inte sola på sin terrass utan fick lägga sig på motsatta sidan. Kanske inte vad de tänkt sig? Tvärs över gatan ligger ett mindre solstolsområde vid klipporna, samt några vid stranden. En vädligt liten strandbit, jag såg folk bada där men var inte dit själv. Övergången till andra sidan gatan är en rejäl krök på vägen och folk kör fort, dock finns en gångbro om man vill passera säkert. Det är inte mycket till strand som sagt men det finns fina stränder åt båda håll ca en kilometer från hotellet. Mitt rum låg trist till men det hade jag valt själv då jag inte väljer att betala för utsikt när jag ändå bara sover och duschar på rummet. Sängen var skön, inte alls hård som hotellsängar i Greklad har en tendens att bruka vara. ACn brummade behagligt för mig som har svårt att sova i hel tystnad. Något som borde åtgärdas är att det inte går att stänga sin dörr tyst öven om man försöker. Det går inte att trycka ner handtagen för att stänga. Många tänker inte alls verkar det som och det small så man vaknade var och varannan natt när något vräkte igen dörren. JAg skrev det i protokollet de ville att man fyller i när man lämnar hotellet. Läget på hotellet är lite mitt i ingenstans-känsla. Samhället ligger ganska nära men har inte stort utbud direkt. 2,5 km till Lidl om man vill handla. Buss går till Chania var tugonde minut från gatan nedenför hotellet. Hotellet ligger uppe på en höjd, en ca 100 relativt brant uppförsbacke som nog kan vara svår om man har svårt att gå eller sitter i rullstol. Såg folk streta uppför med barnvagn. Så hade inte valt denna plats om jag haft såna problem. Kort sagt, jättebra hotell och inte mycket att klaga på. Att jag valt fyra av fem är endast på grund av läget, själva hotellet är en solklar femma.

 
2019-09-26

av Jorgenjorgensson

Välj ett annat hotell

Utsikten magisk, 4/5 ev 5/5. Maten sådär 2/5 snudd på en 3. Drinkar, juice, kaffe - allt smaklöst (dom vill gärna att du inte ska utnyttja all inclusive utan istället köpa av välkända märken så dom tjänar mer pengar på det). Servicen urusel 1/5. Tror vi haft 1 max 2 som varit okej trevliga, majoriteten rent utav otrevliga. Många suckar från personal - tomma blickar, inga leenden. Nickar med huvudet istället för att visa, klappar med händerna i ansiktet på folk för att få uppmärksamhet. Värst av allt är argumentationer med gäster, så otroligt oprofessionellt. Kreta är underbart så kommer mer än gärna tillbaka. Till detta hotell? Nej tack.

 
2019-05-24

av MarianneM2156

Trevligt hotell

Allt var bra. Mycket god och varierande mat. Fin utsikt från rummets balkong. Trevligt rum. Poolen var alldeles utmärkt. Mycket bra och trevlig service. Städningen var alldeles utmärkt. Trevlig underhållning på torsdagskvällen.

 
2018-10-10

av pniklasson Lilla Edet, Sverige

Fin utsikt

Detta hotell ligger vackert! Maten lite enformig och man får bambakänsla över buffén. Restaurangen har fin utsikt! Rummen lite slitna . Boka inte med delad pool. vi hade inte en gnutta sol där,använde den gemensamma poolen För Blue exicutive . Över det hela lugnt och skönt. Åk till chania med bussen så får du massa restauranger, shopping, vackra gränder.

 
2018-08-03

av EllaKaramella Särö, Sverige

Tillbringade en härlig vecka på Panorama!

Vi var tre mammor och tre barn (9, 10 och 11 år) som tillbringade en fantastisk vecka på Panorama i månadsskiftet juni/juli. Vi hade det underbart. Poolen var härlig, med magisk utsikt över havet och perfekt temperatur. Maten var riktigt bra för att vara All Inclusive. Personalen i receptionen var jättetrevliga, likaså i poolbaren. Animation Team (Richard och Alina) charmade oss alla, och vi deltog i vattengympa, vattenbasket, minidisco och bordtennis mm. Kul att barnen fick luncha tillsammans med Richard och Alina en dag, det uppskattades mycket. Mycket bra att det fanns en gångbro över till den lilla stenstranden; vi mammor tillbringade många timmar i det klara vattnet. Mycket rent och fint på hotellområdet. Bäst med hotellet: Poolen, stranden, Animation Team, utsikten, trevlig personal, gyrosen i poolbaren, att det aldrig kändes trångt i pool eller restaurang. Och god mat och dryck! Om jag även ska nämna några saker som kunde förbättras: lite dumt att bara ha en nyckel till rummet (dessutom stor och klumpig). Lite problem med AC:n på vårt rum, den lyckades inte riktigt kyla ordentligt (enligt receptionen ett problem som var på stora delar av hotellet just då). Mini club och de toaletter som fanns där kändes ofräscha (inte så mysigt med heltäckningsmatta, detsamma gällde i många rum). Men det mesta var toppen och alla i vårt sällskap skulle gärna resa tillbaka till Panorama igen!