Resor till Lefkos

  • Avkoppling i fokus.
  • Pittoresk fiskeby.

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Res till Lefkos och låt tiden stanna upp för ett slag. Den här lilla fiskebyn är en utmärkt plats för dig som är ute efter lugn avkoppling.Fakta om Lefkos

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Från flygplatsen till Lefkos tar det ca 45 minuter, väntetid på flygplatsen på 1-1,5 timmar kan förekomma vid ankomst. Kan endast bokas innan avresa.

Stränder

I Lefkos finns 4 härliga sandstränder att välja mellan. Ön har totalt 35 stränder, allt från små vikar till vita sandstränder.

Mer fakta

Väder

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 18°c
8,6 av 10 Lefkos
Våra gästers betyg, baserat på 459 omdömen

Här kan du ta del av våra bästa restips för Karpathos!

Restips Karpathos

Alla orter Karpathos

Karpathos stad

Karpathos stad kallas också Pigadia och är öns största stad. Det är också en av Karpathos mest populära orter – inte minst på grund av den fyra kilometer långa Pigadiastranden. Staden erbjuder också många fina restauranger utmed strandpromenaden för dig som vill bjuda smaklökarna på en upplevelse.

Amopi

Semesteridyllen Amopi lockar med avkoppling i lugn och ro. Här väntar sköna dagar med solande och badande och läcker grekisk mat på en taverna!