Resor till Amopi

  • Lugnt och mysigt.
  • Passa på att snorkla!

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Semesteridyllen Amopi lockar med avkoppling i lugn och ro. Här väntar sköna dagar med solande och badande och läcker grekisk mat på en taverna!Fakta om Amopi

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Från flygplatsen till Amopi tar det cirka 15 minuter. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal. Kan endast bokas innan avresa.

Stränder

Amopi erbjuder en fin långgrund sandstrand och ett par mindre badvikar med sand eller sten.

Mer fakta

Väder

jan 15°c
feb 14°c
mar 16°c
apr 18°c
maj 22°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 16°c
8,9 av 10 Amopi
Våra gästers betyg, baserat på 360 omdömen

Här kan du ta del av våra bästa restips för Karpathos!

Restips Karpathos

Alla orter Karpathos

Karpathos stad

Karpathos stad kallas också Pigadia och är öns största stad. Det är också en av Karpathos mest populära orter – inte minst på grund av den fyra kilometer långa Pigadiastranden. Staden erbjuder också många fina restauranger utmed strandpromenaden för dig som vill bjuda smaklökarna på en upplevelse.

Lefkos

Res till Lefkos och låt tiden stanna upp för ett slag. Den här lilla fiskebyn är en utmärkt plats för dig som är ute efter lugn avkoppling.