Resor till Karpathos stad

  • Största orten på Karpathos.
  • Härligt strandliv.
  • Ät gott och shoppa.

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Karpathos stad kallas också Pigadia och är öns största stad. Det är också en av Karpathos mest populära orter – inte minst på grund av den fyra kilometer långa Pigadiastranden. Staden erbjuder också många fina restauranger utmed strandpromenaden för dig som vill bjuda smaklökarna på en upplevelse.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »Fakta om Karpathos stad

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Från flygplatsen till Karpathos stad/Pigadia tar det ca 25 minuter. Väntetid på 1-1,5 timme kan förekomma vid ankomst. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal. Kan endast bokas innan avresa.

Stränder

Karpathos stad/Pigadia har grovkorniga sand-/stenstränder.

Mer fakta

Väder

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 21°c
dec 18°c
8,1 av 10 Karpathos stad
Våra gästers betyg, baserat på 3726 omdömen

Här kan du ta del av våra bästa restips för Karpathos!

Restips Karpathos

Alla orter Karpathos

Lefkos

Res till Lefkos och låt tiden stanna upp för ett slag. Den här lilla fiskebyn är en utmärkt plats för dig som är ute efter lugn avkoppling.

Amopi

Semesteridyllen Amopi lockar med avkoppling i lugn och ro. Här väntar sköna dagar med solande och badande och läcker grekisk mat på en taverna!