Resor till Lefkos

  • Avkoppling i fokus.
  • Pittoresk fiskeby.

Apollo service

På resmål med Apollo service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats, nära och tillgängliga för dig och dina medresenärer. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera.

Res till Lefkos och låt tiden stanna upp för ett slag. Den här lilla fiskebyn är en utmärkt plats för dig som är ute efter lugn avkoppling.Fakta om Lefkos

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Från flygplatsen till Lefkos tar det ca 45 minuter, väntetid på flygplatsen på 1-1,5 timmar kan förekomma vid ankomst. Kan endast bokas innan avresa.

Stränder

I Lefkos finns 4 härliga sandstränder att välja mellan. Ön har totalt 35 stränder, allt från små vikar till vita sandstränder.

Mer fakta

Väder

jan 15°c
feb 14°c
mar 16°c
apr 18°c
maj 22°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 16°c
8,7 av 10 Lefkos
Våra gästers betyg, baserat på 656 omdömen

Här kan du ta del av våra bästa restips för Karpathos!

Restips Karpathos

Alla orter Karpathos

Karpathos stad

Karpathos stad kallas också Pigadia och är öns största stad. Det är också en av Karpathos mest populära orter – inte minst på grund av den fyra kilometer långa Pigadiastranden. Staden erbjuder också många fina restauranger utmed strandpromenaden för dig som vill bjuda smaklökarna på en upplevelse.

Amopi

Semesteridyllen Amopi lockar med avkoppling i lugn och ro. Här väntar sköna dagar med solande och badande och läcker grekisk mat på en taverna!