Giorgina

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Giorgina är tillsammans med systerhotellet Sofia ett omtyckt lägenhetshotell alldeles vid stranden i Lefkos. Enrumslägenheterna är fina och fullt utrustade och du kan passa på att krydda den totala semesterkänslan lite extra genom att välja en lägenhet med havsutsikt.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget med havsutsikt. Balkong med solskyddande tak.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 20 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Giorgina är ett trevligt och välskött mindre lägenhetshotell som består av två byggnader belägna vid stranden i Lefkos. Gångavstånd till centrum och alla härliga tavernor.

Hotellets ägare bor på bottenplanet på hotellet och finns tillgängliga på dagtid. Wifi ingår över hela hotellet. Väg måste korsas för att nå stranden. Genomfartstrafik.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Bra att veta

  • Betalning med kort accepteras i mindre utsträckning i restauranger och butiker i Lefkos. Det finns en uttagsautomat i Lefkos, men där kan pengarna ibland ta slut och det kan dröja ett par dagar innan den fylls på igen. Det finns även bankomat i Arkasa, ca 30 minuter från Lefkos, och i Karpathos stad, ca 1 timme från Lefkos.

Alla hotell, Lefkos

Blue Swan

Blue Swan är ett enkelt och bekvämt lägenhetshotell som ligger strax utanför charmiga Lefkos. I lägenheten finns ett minikök, men om du vill kan du lägga till frukost. Hotellets ägare driver också en taverna intill hotellet där det serveras lokala rätter från Karpathos och läckra fiskrätter.

Krinos

Det här fint belägna hotellet bjuder inte bara på närhet till strand och centrum – i restaurangen tillagas läckerheter av råvaror direkt från ägarnas egen trädgård. Här kan du njuta av en läcker moussaka, och blir du sugen kan du plocka en aprikos direkt från trädet! Kom och bjud dig själv på en härlig upplevelse!

Lefkos Village

Letar du efter ett trevligt hotell i ett lugnt område kan du sluta leta! På Lefkos Village bor du bara några minuter från tavernor i centrum och den fina stranden med klarblått badvatten. Skulle det vara så att du inte har lust att gå till stranden kan du koppla av vid poolkanten på hotellet.

Neraida

Neraida är ett utmärkt val för dig som föredrar närhet till strand och centrum framför många faciliteter på hotellet. Lefkos är en lugn ort och lägenheterna blir en perfekt bas för att du ska kunna njuta av mycket sol och bad. Vad sägs om att bo 100 steg från härligt badvatten?

Three Dolphins

Three Dolphins är ett mindre lägenhetshotell vid stranden och med bekvämt gångavstånd till tavernor och butiker i Lefkos. Lägenheterna har balkong med begränsad havsutsikt.

Yialos Village

Yialos Village passar dig som värderar trevlig atmosfär och funktionella rum framför många faciliteter. Här bor du med promenadavstånd till både centrum och den härliga stranden, och till tavernan som ägarna driver har du som gäst förstås en stående inbjudan.

Sofia Karpathos

Sofia Karpathos är ett omtyckt lägenhetshotell som tillsammans med systerhotellet Gorgina ligger alldeles vid stranden i Lefkos. Enrumslägenheterna är fina och fullt utrustade och du kan passa på att krydda den totala semesterkänslan lite extra genom att välja en lägenhet med havsutsikt.

Sunset Karpathos

Lägenhetshotellet Sunset Karpathos ligger på en kulle en kort promenad från Lefkos, och lockar med sin utsikt över både byn och havet. Det är nära till Lefkos sandstränder med klarblått vatten. Om kvällarna kan du besöka de mysiga tavernorna nere i hamnen.

Sarris

Välkommen till hotell Sarris som bjuder på en familjär, avkopplande atmosfär. Här tar familjen Sarris hand om dig och du kan bara koppla av. En liten pool finns på hotellet, och stranden är inte långt bort. Alla rum har havsutsikt, och utsikten från hotellet mot havet är fantastisk!