Restips Karpathos

Karpathos – restips

Vackra sandstränder, bedårande bergsbyar och genuint grekiskt öliv. Allt detta och så mycket mer finner du på semesterparadiset Karpathos. Finn inspiration till din Karpathosresa – ta del av öns skönaste smultronställen och härligaste förströelser här.

Boka din resa till Karpathos

Karpathos härligaste stränder

Släng dig i vattnet! Karpathos har ett brett utbud av stränder i olika storlekar och av olika slag – vilken sort passar dig bäst? Ta del av våra tips och få idéer inför Karpathosresan.

Läs om våra favoritstränder

Öns charmiga byar

De flesta av Karpathos byar är belägna uppe i bergen och erbjuder besökarna såväl praktfulla utsikter som smakprov på genuin Karpathoskultur. Ta del av våra tips här.

Läs mer

Mat & dryck på Karpathos

Sugen på några riktigt utsökta tips? Då har du kommit rätt! Här finner du upplysningar om Karpathos mest inbjudande matställen, delikata specialiteter och grekiska klassiker som du bara inte får missa.

Ta del av våra tips

Träning & aktiviteter på Karpathos

Behåll formen under semestern – Karpathos är en utmärkt ort för den som älskar att röra sig i vattnet, så se till dra nytta av de härliga vågorna och prova på lite windsurfing!

Läs våra tips

Utflykter och äventyr

Sugen på att ta dig utanför din bekvämlighetszon? För naturälskaren är Karpathos ett riktigt drömrike, med mycket att utforska såväl på ön som i dess närhet.

Läs mer

Konst och kultur

Kom under skinnet på Karpathos genom att botanisera runt i dess många kyrkor och museer. Ta del av våra mest bildande tips här!

Läs mer