Windsurfing

Hurtiga sysslor på Karpathos

Behåll formen under semestern – Karpathos är en utmärkt ort för den som älskar att röra sig i vattnet, så se till dra nytta av de härliga vågorna och prova på lite windsurfing!

Dykning

Det suveränt klara vattnet gör att dykningen på Karpathos är riktigt bra, så passa på att se vad som döljer sig under vattenytan. Du kommer att möta såväl vackra klippformationer som en mängd olika fiskarter. Har du inte dykcertifikat redan finns möjlighet att göra ett prova-på-dyk.

Windsurfing

Karpathos har perfekta förhållanden för windsurfing. Precis vid flygplatsen ligger ett ställe som är ypperligt att fånga vågorna på och som passar lika bra för nybörjaren som för proffset. Att världsmästerskapet för windsurfing har hållits just i Karpathos är ett ganska bra surfbetyg.

 

Utmana familjen

Det är alltid mysigt och uppskattat att göra någon rolig familjeaktivitet på semestern. Varför inte snuva förstapriset från familjens vinnarskalle i ett parti minigolf. Bra minigolf väntar i Pigadia, alldeles vid busshållplatsen.

Windsurfing

Fotbollsfeber

På Karpathos har alla lokala byar ett eget fotbollslag. Vanligtvis är byborna sammansvetsade och trevliga mot varandra men när det är dags för match förvandlas vänligheten till kämparglöd – för en kort stund i alla fall. När bylagen möts är stämningen intensiv, på topp och passionerad.

Boka resa till Karpathos