Windsurfing

Sportiga aktiviteter på Karpathos

Behåll formen under semestern – Karpathos är en utmärkt ort för den som älskar att röra sig i vattnet, så se till dra nytta av de härliga vågorna och prova på lite windsurfing!

Dykning

Det suveränt klara vattnet gör att dykningen på Karpathos är riktigt bra, så passa på att se vad som döljer sig under vattenytan. Du kommer att möta såväl vackra klippformationer som en mängd olika fiskarter. Har du inte dykcertifikat redan finns möjlighet att göra ett prova-på-dyk.

Windsurfing

Karpathos har perfekta förhållanden för windsurfing. Precis vid flygplatsen ligger ett ställe som är ypperligt att fånga vågorna på och som passar lika bra för nybörjaren som för proffset. Att världsmästerskapet för windsurfing har hållits just i Karpathos är ett ganska bra surfbetyg.

Fotbollsfeber

På Karpathos har alla lokala byar ett eget fotbollslag. Vanligtvis är byborna sammansvetsade och trevliga mot varandra men när det är dags för match förvandlas vänligheten till kämparglöd – för en kort stund i alla fall. När bylagen möts är stämningen intensiv, på topp och passionerad.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Karpathos, hitta och boka en resa till Karpathos eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Karpathos

Här hittar du våra bästa tips på de finaste stränderna, härligaste sevärdheterna, den bästa maten och mycket mer!

Se alla våra restips för Karpathos

Karpathos

  • Lugn ö med vacker natur
  • Mysiga bergsbyar
  • Genuin grekisk atmosfär
Se alla resor till Karpathos

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här