Kundomdömen om Sound of The Sea

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fantastisk läge, lugnt och med super trevlig ägare. 3:e gången vi är där och kommer att återvända fler gånger.
-
Egentligen inget men kanske bättre belysning i badrummet.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
Lugnet , utsikten, hotellets bemötande
-
Lite mer faciliteter på rummet!

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Läget, personalen och de stora rummen. Fantastisk utsikt.
-
Svårt att säga. Kanske att ha mer Apollorum.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Läget
-
Belysningen på balkong och entré

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-26


10 av 10

+
Härlig personal med fantastisk service och familjekänsla. Stora rymliga rum med balkong mot havet. Sköna sängar och väldigt god mat.
-
Wi-Fi. (Uppkopplingen är dålig på hela ön)

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Sköna sängar, enda nackdelen var den plastade bäddmadrassen som gjorde att det blev väldigt svettigt. Underbar utsikt.
-
Kranvattnet luktade avlopp. Köksutrustning var undermålig så till vida att det fungerade inte till att laga mat med den. Första hotellet jag gästat som tar betalt - 5 euro/person för att duscha på avresedagen efter utcheckning kl 11.00 och flyget går på kvällen. Jag har bott på många hotell runt om i världen och i synnerhet i Grekland och aldrig varit med om det förut.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


6 av 10

+
Ljudet från havet
-
Diskmedel borde finnas om det är lägenheter där man förväntas sköta det själv. Bättre wi-fi. Om man inte har middagsservering utan bara ’bar’ så hade det varit kul med en enklare drinklista att välja ifrån och priser (framgick inte vad dryck kostade någonstans)

Bekräftad gäst: 2021-09-12


10 av 10

+
Det ?r snyggt och prydligt. Allt ?r helt och rent. ?garna Roula och Elena ?r fantastiska. Tar hand om sina g?ster p? ett utomordentligt s?tt.
-
Kaffebryggare p? rummet

Bekräftad gäst: 2021-09-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

109 omdömen
Utmärkt
 
82
Väldigt bra
 
23
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-08-08

av Sernemo Lysekil, Sverige

Fantastiskt hotell!!

Ett helt fantastiskt ställe med helt suverän personal. Vidunderlig utsikt över det blå Medelhavet. Fräsch och fin pool och närmare in till Pigadia än vad man kanske tror. På 10 minuter når man staden till fots. Taxi kostar 6-7 euro. God mat, vi har ätit både frukost, lunch och middag och det är väldigt vällagat. Familjär stämning, dom hjälper er med det mesta. Tips är att hyra bil av hotellets kontakt, klart billigare än andra erbjudanden som finns i staden. Dessutom kommer han och hämtar samt lämnar (vid återlämning av bil) på hotellet. Det finns en väldigt liten men väldigt mysig stenig strand i närheten. Kanske inte den barnvänligaste men vi badade där med tre barn dör den yngsta är 4 år. Ligger 5 minuters promenad från hotellet. Fina och fräscha rum!

 
2019-10-06

av ullaresande Örebro län, Sverige

Fint lägenhetshotell med fin utsikt

Lägenhetshotellet som verkar nyrenoverat ligger lite utanför centrum och är lugnt och fridfullt. Alla lägenheter verkar få ta del av den fantastiska havsutsikten. Stränderna ligger en bit från hotellet. Till den lokala bussen tar det ca 20 min att gå. Det är höjdskillnader i närområdet. För oss som par som gärna rör på oss passade detta hotell perfekt. Frukost finns att köpa på plats och går att förbetala för tex en vecka. Består av valfri äggmeny (omelett och melon), yoghurt med honung, toast med marmelad, kaffe/the och nypressad apelsinjuice. Städningen var jättebra. Byte av sänglinne och handdukar 3 ggr/ v. Extra avgift för kassaskåp och strandhanddukar. Medtag schampo/ duschtvål. Endast fast tvål till handfat ingår. Enkel utrustning i kök var ok och tillräckligt för våra behov. Diskmedel och trasa får man köpa eller ta med. Luftkonditioneringen styrs centralt och tas inte i bruk om vädret är svalt på natten och öppen balkongdörr ger svalka. Ger varmt dagtid men vi hade inga problem med det eftersom vi inte vistades på rummet då. Vid påtalande att luftkonditioneringen inte var igång ville hotellpersonal att vi skulle återkomma om vi tyckte att det var ett problem vilket vi således inte gjorde. Lite missvisande i hotellbeskrivningen dock. Borde gå att styra från lägenheten. Wi-Fi svajigt på rummet. Ok i allmänna utrymmen. Vi återkommer gärna.

 
2018-06-27

av evalenah2014

Bästa läget på Karpathos

Äntligen återvände vi till denna pärla! Den här gången med våra vuxna barn. (20-22 år). Sist vi var här var 2014 och redan då blev vi förälskade i detta ställe och mamma Ruola. Hotellet ligger 10-15 min promenad från Pigadia direkt vid havet. Här råder ett lugn eftersom det inte ligger fler hotell i närheten. Den familjära stämningen gör att man alltid känner sig varmt välkommen. Kan varmt rekommendera detta hotell med mamma Ruola och Elena vid rodret.

 
2017-08-08

av MartinaL1786

Bästa hotellet

Detta är en oas! Fantastiskt fina och fräscha lägenheter med utsikt över havet. Stora balkonger. Lagom promenad till staden , motion är aldrig fel. Elena och hennes mamma Roula är helt underbara och tar hand om sina gäster som om alla vore familj. Jättegod frukost! Har varit här flera gånger och fler lär det bli.

 
2017-02-10

av matilda0lss0n Stockholm, Sverige

Fantastiskt!

Fantastiskt hotell med en underbar familj som drev det! Stora, fina och fräscha rum med härlig balkong och havsutsikt. Nära till egen strand och härligt poolområde. En kort promenad in till centrum. Kan varmt rekommenderas!