Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget och atmosfären.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


8 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-08-07


10 av 10

+
Läget! Personalen var alltid tillgänglig o serviceinriktad!!! Frukostbuffén!!! Helt perfekt hotell om man ska bo i Amopi!!!! Helt fantastiskt!!!
-

Bekräftad gäst: 2022-07-24


8 av 10

+
Trevlig personal och närhet till stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-07-24


10 av 10

+
Personalen!!!
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-06-26


8 av 10

+
Läget - nära till stranden och restauranger
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

115 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
35
Bra
 
34
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2013-08-16

av Sofiaott Göteborg, Sverige

Sommar2013

Först när vi kom till hotellet var personalen jättetrevlig men då kylen inte fungerade och vi sa till om den så tvärvände deras bemötande. Vi fick säga till 3 gånger innan dem till slut tog tag i problemet och efter detta upplevde vi allt sämre service. Rummen var okej med fin utsikt men städningen var usel då städerskan inte ens torkade av ytorna vilket lämnade dödade insekter i hela rummet. Sängarna var väldigt hårda. Vattnet tog slut när vi skulle duscha och det var ofta problem med att spola på toaletten. Vi betalade 6€ per dag för AC men sista morgonen då vi packade för att åka hem så stängdes den av redan tidigt på morgonen trots att vi betalat. Det kändes väldigt konstigt eftersom vi inte checkat ut ännu. Stranden och vattnet var fint men många andra resenärer går ner och bokar solstolarna under nätter/tidig morgon så vi tvingades att gå upp innan klockan nio varje dag för att få hyra solstolar. Restaurangerna i ammopi är under all kritik. Maten är oftast smaklös och otroligt torr. Vi fick åka in till Pigadia för att få äta god mat vilket kostade oss 23€ per gång, något man kanske inte har pengar till varje dag. Vi rekommenderar absolut inte Argo hotell. Dålig service, tråkig mat och ostädade rum.

 
2012-09-02

av badosol92 Kristianstad, Sverige

Mycket bra läge god service.

Bra rum med fin utsikt över hav. Rent och fräscht bra "vuxen hotell",nära bad strand sand El grus. Perfekt om man gillar snorkling. Nära till flera bra rest. Alltid hjälpsam personal. Fanns ingen köksutr på vårat dubbelrum . bara kylskåp men billigare att äta ute iaf.och godare! Kommer gärna igen till Argo hotell

 
2012-08-05

av HLJ6664 Ystad, Sverige

Trivsamt och fräscht hotell

Vi upplevde detta hotell lugnt, familjärt och trivsamt. Trevlig och vänlig personal med god service. Stora fräscha och välstädade rum, som uppskattas av oss. Rummen och toalett/dusch var fräscha. Städas 6 dagar per vecka. Den dag rummen inte städas, så töms ändå papperskorgen på toaletten. Balkong/uteplats med runt bord och två stolar. Bra sängar. Bra garderob med klädstång och hyllor. Det finns flera galgar att hänga kläderna på. Hårfön. Litet kylskåp där man kan kyla sin dricka. Frukosten bestod av bröd, smör, marmelad, ost, oliver, skinka, apelsin juice, kaffe, te, kokt ägg vissa dagar, hembakad kaka vissa dagar, yoghurt med honung vissa dagar, färsk frukt vissa dagar, tomat och gurka vissa dagar. Att sitta ute på terrassen, titta ut över havet och den lilla kyrkan är toppen när man sitter och äter sin frukost. Hyra av AC är 6€ per dag. Deponering i receptionen kostar 9 € för en vecka. Det finns möjlighet att köpa lunch mellan 11:30 – 15. Bl. a Hamburgare (3€), kycklingspett (1st) med pommes (7,50€), Mythos öl (3€), 0,75 l vatten (1€), grekisk sallad, svärdfisk med mera. Bröd till maten (0,40€ per person) Det finns också solstolar och parasoll att hyra (2 solstolar, 1 parasoll 6€) nedanför hotellet (som tillhör hotellet). Ungefär 3 minuters gångväg. Det är en trappa ner till stranden. Stranden är stenig - vattnet är kristallklart! Trots att det blåste vissa dagar, så upplevde inte vi att det var strömt, inte heller några vågor. Vill man gå till sandstranden är det ca 5 minuters gångväg från hotellet. Vi var här en dag och hyrde solstolar och parasoll (2 solstolar, 1 parasoll 6€). Men eftersom det blåser en del, så tyckte vi det var jobbigt med sanden som flög. Så vi tillbringade resten av dagarna vid hotellets strand med sten. Har man inte badskor, så finns det att köpa i byn. De flesta dagar efter stranden gick vi till hotellets terrass och drack var sin frappé (iskaffe) som var väldigt god och njöt av lugnet, omgivningen och värmen.

 
2022-09-14

av JCGANDCSG85 Aten, Grekland

Incredible stay at The Argo Hotel, Amoopi, Karpathos

My wife and I were extremely impressed with the location and hotel quality at the Argo Hotel, in Amoopi, Karpathos. Perhaps the best location in the Amoopi area, the hotel offers a postcard experience with 180 degree views of the sea. The room was very clean, very comfortable and refreshingly traditional, nicely decorated and with all the luxuries that we had hoped for. The dining and breakfast were very well executed and offered a lot of options for us whilst the staff were particularly attentive and assured we were well looked after. The hotel staff also advised us of great places to see and dine at and we found the recommendations were ideal for us also . In our experience we were well looked after, better than any other hotel we had experienced in the Dodecanese islands of Greece. Thank you to the team at the Argo Hotel

 
2022-07-24

av fredrikh808

Excellent turist hotel with the best location in Amoopi

Best location next to the beach. Very nice and clean hotel runned by a very hostile couple. Also best breakfastbuffe we ever have hade in a greek hotel. The view from the dinner balcony (and from our room) over the sea was amazing! From the beach you can order snacks and beverages.