Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

På Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai väntar en skön och solsäker semester för hela familjen! Du bor vid stammen av den ikoniska palmliknande ön Palm Jumeirah och här kan du koppla av vid det härliga poolområdet eller på den privata sandstranden. Hotellet erbjuder även flera trevliga restauranger med något som passar alla smaklökar.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1931 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4,1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sol och bad
Koppla av vid det härliga poolområdet som erbjuder såväl en pool för de större som en separat barnpool för de minsta. Föredrar du sand mellan tårna och ett härligt dopp i det kristallklara havet har hotellet en privat sandstrand. Både vid poolområdet och på den privata stranden erbjuds bekvämligheter som solstolar, parasoller och handdukar. Passa på att beställa in något svalkande att dricka från pool- eller strandbaren.

Gym och spa
För den aktive finns ett fitnesscenter som erbjuder kostnadsfri gruppträning och tillgång till gym, dessutom finns det möjlighet att boka in en PT mot avgift. På Saray Spa kan du unna dig en härlig massage eller någon av de sköna spabehandlingarna som erbjuds mot avgift.

Restauranger
På hotellet finns flera trevliga restauranger med smaker från världens alla hörn. Vad sägs om italienska smaker på trattorian Cucina, som bland annat erbjuder hemmagjord pasta och pizza? Eller varför inte prova på den mexikanskinspirerade strandrestaurangen Senor Pico, som dessutom serverar fantastiska cocktails! Frukost, lunch och middag intas i bufférestaurangen Levantera och bokar du halvpension ingår flera olika restaurangar att välja på, då du kan nyttja hotellets kreditsystem med rabatter.

Övrigt
Wifi ingår på hela hotellområdet inklusive på stranden.

Måltider

Ingår:

 • I vissa rum ingår frukostbuffé, i andra ingår halvpension
 • Nyårsmiddag

Halvpension innebär frukost samt lunch eller middag i bufférestaurang Levantera. Frukost serveras kl. 07.00-11.00, lunch kl. 12.30-15.30 och middag kl. 18.30-22.30.

Eller så kan du använda din dagliga halvpensions-kredit på AED 150 per vuxen (barn 6-12 år får en kredit på AED 85) som delbetalning av notan (mat och dryck) på följande restauranger:

 • Lunch i à la carte-restaurangen Myami, internationella rätter, kl. 12.00-19.00
 • Lunch eller middag i à la carte-restaurangen Cucina, italienska rätter, kl. 12.00-15.00 respektive kl. 18.00-23.00
 • Lunch eller middag i à la carte-restaurangen Senor Pico, mexikanska rätter, kl. 12.00-24.00
 • Middag i à la carte-restaurangen Above Eleven, peruanska/japanska rätter, kl. 18.00-24.00. Restaurangen har en åldersgräns på 13 år.
 • Middag i den japanska à la carte-restaurangen OKKO, kl. 18.00-24.00. Restaurangen har olika åldersgränser under kvällen.
 • Middag i à la carte-restaurangen Smoki Moto & Acquasale, kl. 18.00-24.00

Gäster med halvpension kan även använda sin kredit på anslutna dine around-restauranger runt om i Dubai. Läs mer om Dine Around.

Alla à la carte-restauranger kräver bordsreservation.

Alltid på våra exklusiva hotell

 • Klassificering minst 5
 • Hög kundnöjdhet
 • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
 • Exklusivt poolområde

Alla hotell, Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på östra sidan av en av Dubais palmformade öar. Det är en internationell plats där mat, kultur och språk från hela världen blandas i en trendig och modern tappning. Kort och gott en spegling av det moderna livet i Dubai!

Atlantis The Palm

På Atlantis The Palm, det ikoniska hotellet längst ut på Palm Jumeirah, väntar en äventyrlig semester för hela familjen med Mellanösterns största vattenland, vågmaskin, en fantastisk strand och restauranger i världsklass.

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel är ett brittiskt hotell som andas lyx och bjuder på en minnesvärd semester. Hotellet ligger på världens största konstgjorda ö The Palm Jumeirah och har ett perfekt läge precis vid den privata stranden. Här hittar du två poolområden med bland annat en infinitypool och en lazy river. Två restauranger, varav en internationellt erkänd indisk restaurang.