Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

På Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai väntar en skön och solsäker semester för hela familjen! Du bor vid stammen av den ikoniska palmliknande ön Palm Jumeirah och här kan du koppla av vid det härliga poolområdet eller på den privata sandstranden. Hotellet erbjuder även flera trevliga restauranger med något som passar alla smaklökar.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1127 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4,1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sol och bad
Koppla av vid det härliga poolområdet som erbjuder såväl en pool för de större som en separat barnpool för de minsta. Föredrar du sand mellan tårna och ett härligt dopp i det kristallklara havet har hotellet en privat sandstrand. Både vid poolområdet och på den privata stranden erbjuds bekvämligheter som solstolar, parasoller och handdukar. Passa på att beställa in något svalkande att dricka från pool- eller strandbaren.

Gym och spa
För den aktive finns ett fitnesscenter som erbjuder kostnadsfri gruppträning och tillgång till gym, dessutom finns det möjlighet att boka in en PT mot avgift. På Saray Spa kan du unna dig en härlig massage eller någon av de sköna spabehandlingarna som erbjuds mot avgift.

Restauranger
På hotellet finns flera trevliga restauranger med smaker från världens alla hörn. Vad sägs om italienska smaker på trattorian Cucina, som bland annat erbjuder hemmagjord pasta och pizza? Eller varför inte prova på den mexikanskinspirerade strandrestaurangen Senor Pico, som dessutom serverar fantastiska cocktails!

Övrigt
Wifi ingår på hela hotellområdet inklusive på stranden.

Måltider

Sommaren 2023 ingår:

  • Halvpension

Vintern 23/24 ingår:

  • I vissa rum ingår frukostbuffé, i andra ingår halvpension
  • Nyårsmiddag

My Emirates Pass - sommar 2023

Behåll ditt boardingkort när du flyger med Emirates i perioden 1 maj till 30 september 2023. Det ger dig rabatter och erbjudanden du inte vill missa!

Läs mer om My Emirates Pass

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde

Alla hotell, Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på östra sidan av en av Dubais palmformade öar. Det är en internationell plats där mat, kultur och språk från hela världen blandas i en trendig och modern tappning. Kort och gott en spegling av det moderna livet i Dubai!

Atlantis The Palm

På Atlantis The Palm, det ikoniska hotellet längst ut på Palm Jumeirah, väntar en äventyrlig semester för hela familjen med Mellanösterns största vattenland, vågmaskin, en fantastisk strand och restauranger i världsklass.

W Dubai the Palm

W Dubai the Palm är perfekt om du vill bo i en häftig miljö där inget har lämnats åt slumpen. Utsikten från takterrassen över havet och Dubai sky line är hänförande från detta exklusiva hotell med en stark personlighet och ett par prisbelönta restauranger. Här väntar en avslappnad semestertillvaro där du bor i unikt inredda rum – Studio 54 möter modern teknologi.