Kundomdömen om Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Ett fantastiskt hotel som lever upp till sina 5 stjärnor. Rent & snyggt, fantastisk service, god mat och många rätter och restauranter att välja mellan. Hög kvalitet på pool och poolområde, god kvalitet på solsängar vid poolen och på sandstranden. Bra kvalitet på fitnes/gym.
-
Wifi på hotelrummet kunde vara bättre

Bekräftad gäst: 2024-02-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1647 omdömen
Utmärkt
 
1523
Väldigt bra
 
59
Bra
 
30
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2024-01-11

av G_teborgFelicia Älvängen, Sverige

Fint hotell och service i världsklass

Jättebra hotell , rent och fräsch och trevlig hjälpsam Personal . Speciellt Anil var väldigt trevlig , hjälpsam och villig att hjälpa oss med allt om vi behövde det . Resten av personalen var serviceminded med . Hotellet hade allt man behövde , nära till havet , vatten gympa , kids club . Vi hade halvpension ville man inte äta i huvudrestaurangen så kunde man byta det mot dem italienska el mexikansk restaurang . Buffé restaurang hade bra mat och bra variationer Bra också att man inte får paxa solstolar

 
2024-02-28

av Martin Kjelstad F

Reiseguide var Youssef med en veldig bra opplevelse

I did book threw Youssef at my hotel and had a very great experience at the safari with Dessert gate. Very nice ride and nice people! Good food and entertainment at the camp and also a great moment to see the culture. Very much recomended if you stay in dubai!

 
2024-02-28

av Giorgia M

Smoki Moto 5 stars ✨

A quintessential experience from the view to the outstanding grilling table where Nicco and Gavin assisted us throughout with the best service. The tasting menu for 2 was the best choice for us Definitely a must try when in Dubai for the best Korean restaurant!

 
2024-02-28

av ligaliepinal

Perfect beach Day

We went for a beach day. There's a big selection of different cabanas and lounge areas. Shaded and in the sun as well. The food was freshly made and very tasty. I was happy to see vegetarian options. Cocktails just perfect for the beach. I'll definitely come back again

 
2024-02-27

av Nikola M

Bal Harbor day

Today, I had an amazing day at Bal Harbor beach club, thanks again for such a great moment. It was very cozy and relaxing. I also enjoyed the food and the delicious juices. I definitely recommend you this place if you live or you are visiting Dubai!!