Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel är ett brittiskt hotell som andas lyx och bjuder på en minnesvärd semester. Hotellet ligger på världens största konstgjorda ö The Palm Jumeirah och har ett perfekt läge precis vid den privata stranden. Här hittar du två poolområden med bland annat en infinitypool och en lazy river. Två restauranger, varav en internationellt erkänd indisk restaurang.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-2 personer. Juniorsvit för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 7085 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel har två poolområden. Direkt ovanför stranden hittar du en infinitypool med magisk utsikt mot Dubais skyline och världens största pariserhjul. Det andra poolområdet har en pool som är en lazyriver med en grundare barnsektion. De två utomhuspoolerna samt inomhuspoolen håller ca 28-31 grader, sommar som vinter. Solstolar och parasoller ingår vid poolerna och på stranden. Pool- och strandhandukar ingår. Inomhuspool på 14:e våningen med panoramautsikt, vilstolar och poolbar.

Frukost, lunch och middag äter du på bufférestaurangen Great British Restaurant där det serveras klassisk brittisk mat. På hotellets 15:e våning finns den internationellt kända och indiska à la carte-restaurangen Khyber med smaker från köken runt Mumbai - öppen för middag. I klassisk stil och med en elegant touch serveras cocktails i Dukes Bar, öppet från sen förmiddag till långt efter midnatt. Det finns också en champagne- och telounge samt en cigarr- och whiskybar. 

Lekrum. Du hittar även ett gym med fin utsikt över marinan.

Wifi ingår på hela hotellet. Hotellet ligger i närheten av den nyligen öppnade Nakhell Mall. Hotellbuss till Mall of the Emirates och Marina mall.

Måltider

Ingår

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé)

Halvpensionen innebär frukost och middag i bufférestaurangen Great British Restaurant, kl. 07.00-11.00 respektive kl. 19.00-22.30. Lunchen i helpensionen serveras också i Great British Restaurant, kl. 13.00-15.00 . Du kan även välja att äta en färdig trerättersmiddag i à la carte-restaurangen Khyber, kl. 17.00-23.00 - bordsreservation krävs. På nyårsafton ersätts middagen med en lunch.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 21-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 21 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Alla hotell, Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på östra sidan av en av Dubais palmformade öar. Det är en internationell plats där mat, kultur och språk från hela världen blandas i en trendig och modern tappning. Kort och gott en spegling av det moderna livet i Dubai!

Atlantis The Palm

På Atlantis The Palm, det ikoniska hotellet längst ut på Palm Jumeirah, väntar en äventyrlig semester för hela familjen med Mellanösterns största vattenland, vågmaskin, en fantastisk strand och restauranger i världsklass.

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

På Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai väntar en skön och solsäker semester för hela familjen! Du bor vid stammen av den ikoniska palmliknande ön Palm Jumeirah och här kan du koppla av vid det härliga poolområdet eller på den privata sandstranden. Hotellet erbjuder även flera trevliga restauranger med något som passar alla smaklökar.