Kundomdömen om Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

7077 omdömen
Utmärkt
 
5312
Väldigt bra
 
868
Bra
 
401
Mindre bra
 
218
Underkänt
 
278

5 senaste omdömen

2023-12-20

av Inspire25643573079

Underbar

Perfekt hotell för familjen, bra trevlig, hjälpsam personal. Mr Mansour i receptionen hjälpte oss från första stunden vi anlände till hotellet, vill tacka honom speciellt. Vi rekommenderar hotellt starkt till alla som vill njuta av fin trevlig semester i Dubai.

 
2022-05-04

av Yara P

Best hotel ever!!

Ja jag vet inte va jag ska säga! Jag är helt kär i detta hotell. Allt är perfekt och mer än förväntad. Underbart läge, så trevliga personal och så fina och fräscha rum. Tack för ni gjorde vårt resa oförglömlig!!!

 
2022-04-07

av anders326

Ok men inte mer

Bodde på Dukes the Palm i början av april Helt ok , men en del saker haltar För stort hotell , personalen tappar greppet både på frukosten och kvällsbuffen Glömmer bort beställningar på det man ska dricka t.ex Kommer inte med bestick till alla , utan att man får säga till Finns inte alltid solstolar till alla vid poolområdet eller vid stranden Vid utcheck fungerade inte kortdragaren , fick vänta en kvart Svårt att få tag i taxi på kvällen , stod 4 st personal utanför hotellet , ingen agerade Trevliga rum och bra läge, finns ett väldigt bra köpcentrum (Nakheel mall the palm) rakt över gatan , med många restauranger med bra priser , och en fantastisk mataffär

 
2022-01-24

av Tobbelkp Linköping, Sverige

Lyxigt hotell med bra läge på palmen

Bekvämt, säkert, bra service och nära till köpcenter. Rejäl utomhuspool 1200m3 och stranden strax nedanför. Restaurangen bredvid poolen hade det man behövde i mat och dryckesväg för en skön dag i poolen. Sköna poolmadrasser. Inomhuspoolen på 14e våningen var varm och skön. Frukostbuffen är enorm med många olika kök representerade.

 
2021-12-17

av 321tamarat

Åk hit!

Jag och min sambo besökte Dukes för första gången och vi är så himla nöjda. Det finns ingenting att klaga på. Toppen service, jättegod frukost och fantastisk strand/pool-område. Servicen av restaurangen Ula vid stranden är fantastisk. Trevlig personal, god mat och goda drinkar. Servitrisen Jeewan sprider så mycket glädje. Även frukost på restaurangen Khyber levererar väldigt fin service! Om ni funderar på att välja detta hotell- sluta fundera och välj det!