Kundomdömen om Atlantis The Palm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Vackert, pampigt, vattenlandet, akvariet, stranden.
-
Otroligt(!) hög ljudnivå i primärt frukostrestaurangerna och ingen möjlighet att få bord ute då, då vi är en stor familj.

Bekräftad gäst: 2020-03-01


9 av 10

+
Utmärkt service
-
Det borde ingå en dryck till maten.

Bekräftad gäst: 2020-02-09


9 av 10

+
Fantastiskt familjehotell med bra access til vattenland etc.
-
Väldigt dyrt att beställa dryck utanför ”happy hour och middag”.

Bekräftad gäst: 2019-12-11


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-17


10 av 10

+
Allt!
-
Sängarna är hårda

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
Denna gång blev vi igen gratis uppgraderade och fick rum på 16:e våningen ( Imperial Club floor ), utsikt över staden. Ny renoverat rum, rent och fräscht! Alltid lediga solstolar vid pool och strand. Vi hade halvpension och de finns flera restauranger och välja bland. Vi åkte med hotellets gratis bussar till/från Mall of the Emirates, Dubai Mall mm.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

+
Att det är så unikt och har aktiviteter för alla åldrar. Egen underbar strand och många pooler samt ett eget vattenland!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1086 omdömen
Utmärkt
 
774
Väldigt bra
 
147
Bra
 
76
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
56

5 senaste omdömen

2020-10-02

Inlägg av jennysD3850XJ

Bra poolservice

Känsla av 100 p% avkoppling och lyx när Mr Kathod och Mr Faiyaz är i tjänst. De vet alltid när man behöver något eller om man bara vill vara ifred!! Kan verkligen rekommendera detta hotell. Du kommer inte att bli besviken!

 
2020-02-24

Inlägg av Kerstinrosalia Stockholm, Sverige

Fantastisk anläggning med extra allt

Vi är en familj om 4 (9 år och 8 år) som besökte Atlantis under 4 nätter i Februari. Vi bokade Half Board eftersom vi insåg att vi skulle ”tjäna” pengar på det då kronan inte är så stark för tillfället. Vi insåg också att det finns ett stort utbud av restauranger på området (som ingår i Half Board), så man kan behöver inte bli uttråkad av samma meny kväll efter kväll. Men, vi missade att göra reservation för middagen första dagen = stort misstag. Alla restauranger blir fullbokade, så tyvärr fick vi ta vårat sista val och dessutom en obekväm tid för middag (för sent). Så, reservera plats så tidigt som möjligt för att få ditt förstahandsval samt önskvärd tid. Det framför allt en restaurang (som ingick utan tillägg i Half Board) som utmärkte sig - White Restaurant. Fantastisk mat och service. Hotellet i sig då. Området är ENORMT och sväljer enormt mycket besökare. Allt är välorganiserat så allting flyter på. Service och anläggning är på topp. Här finns allt för alla. I rumspriset ingick både besök i Lost Chambers (inte så jätteimponerande) och till vattenlandet, vilket var helt fantastiskt. Fantastiska rutschbanor med mycket personal som styr upp all logistik och säkerhet. Rummen är fräscha och uppdaterade. Vi bodde i en Queen Room med utsikt över palmen. Rummet hade en balkong med fantastisk utsikt över Palmen. Det här är ett hotell jag kommer att både rekommendera och drömma mig bort till igen. Det kostar mycket - men allting ”smakar” underbart.

 
2020-12-01

Inlägg av BarStoolBrother Dubai, Förenade Arabemiraten

Real 5-star experience

We stayed in August, so apologies for the late review. Atlantis is a real 5-star experience from the great, super friendly check-in service to the Dale Chihuly glass sculptures in the lobby to the top notch room with a sea view--I was told I was being upgraded because it was my birthday. We had dinner at Bread Street Kitchen: recommended. The excellent hotel breakfast included pork products. Staying at the hotel includes access to the exciting Aquaventure water park, which really is fun for all ages. Being there in August with a heavy corona lockdown going on meant the park was way under used and lines were nonexistent. Having the water park at hand is a good thing because the hotel beach and pool are the weak links in the list of facilities. The beach looks across at a bridge and a line of buildings on the Palm: not very uplifting. Pool is big--not very interesting, just big.

 
2020-11-30

Inlägg av BJ B Stoke-on-Trent, Storbritannien

Fantastic Hotel

Fantastic hotel with loads to offer from top end restaurants and fine dinning to a fun filled water park for the adrenaline junky which caters for young and old. Hotel rooms very spacious with great sea views or views of Dubai and the fountains. The hotel has reacted well with the current situation regarding the difficult times we are in and felt very safe with the measures in place to deal with the situation. Staff very friendly and happy to help nothing is too much trouble for them. Overall very enjoyable stay would highly recommend this hotel to family and friends.

 
2020-11-29

Inlägg av sothaya p

One incident short of very good

Good but the hair in my dinner incident took the shine off the experience and although we did not pay for the drinks we ordered it was part of our half-board experience and having looked forward to the restaurant so much we were disappointed, so I think we would have to stick with Nobu in future