Kundomdömen om Atlantis The Palm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Vackert, pampigt, vattenlandet, akvariet, stranden.
-
Otroligt(!) hög ljudnivå i primärt frukostrestaurangerna och ingen möjlighet att få bord ute då, då vi är en stor familj.

Bekräftad gäst: 2020-03-01


9 av 10

+
Utmärkt service
-
Det borde ingå en dryck till maten.

Bekräftad gäst: 2020-02-09


9 av 10

+
Fantastiskt familjehotell med bra access til vattenland etc.
-
Väldigt dyrt att beställa dryck utanför ”happy hour och middag”.

Bekräftad gäst: 2019-12-11


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-17


10 av 10

+
Allt!
-
Sängarna är hårda

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
Denna gång blev vi igen gratis uppgraderade och fick rum på 16:e våningen ( Imperial Club floor ), utsikt över staden. Ny renoverat rum, rent och fräscht! Alltid lediga solstolar vid pool och strand. Vi hade halvpension och de finns flera restauranger och välja bland. Vi åkte med hotellets gratis bussar till/från Mall of the Emirates, Dubai Mall mm.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1361 omdömen
Utmärkt
 
938
Väldigt bra
 
184
Bra
 
109
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
79

5 senaste omdömen

2020-12-13

Inlägg av AlanSumpan Stockholm, Sverige

Fint Hotell

Fint hotell,fantastisk frukost med allt du kan tänka dig ,trevliga polområden och kul vattenland som ingick i rumspriset Fina hotellrum med en egen liten terass och 2 solsängar Gratis små elektriska bussar som tar dig dit du vill på hotellområdet om du känner att du inte orkar promenera En riktigt trevlig vistelse hade våran familj med 2 vuxna och 2 barn (7 och 13 år) Vi besöker gärna Atlantis igen

 
2020-10-02

Inlägg av jennysD3850XJ

Bra poolservice

Känsla av 100 p% avkoppling och lyx när Mr Kathod och Mr Faiyaz är i tjänst. De vet alltid när man behöver något eller om man bara vill vara ifred!! Kan verkligen rekommendera detta hotell. Du kommer inte att bli besviken!

 
2020-02-24

Inlägg av Kerstinrosalia Stockholm, Sverige

Fantastisk anläggning med extra allt

Vi är en familj om 4 (9 år och 8 år) som besökte Atlantis under 4 nätter i Februari. Vi bokade Half Board eftersom vi insåg att vi skulle ”tjäna” pengar på det då kronan inte är så stark för tillfället. Vi insåg också att det finns ett stort utbud av restauranger på området (som ingår i Half Board), så man kan behöver inte bli uttråkad av samma meny kväll efter kväll. Men, vi missade att göra reservation för middagen första dagen = stort misstag. Alla restauranger blir fullbokade, så tyvärr fick vi ta vårat sista val och dessutom en obekväm tid för middag (för sent). Så, reservera plats så tidigt som möjligt för att få ditt förstahandsval samt önskvärd tid. Det framför allt en restaurang (som ingick utan tillägg i Half Board) som utmärkte sig - White Restaurant. Fantastisk mat och service. Hotellet i sig då. Området är ENORMT och sväljer enormt mycket besökare. Allt är välorganiserat så allting flyter på. Service och anläggning är på topp. Här finns allt för alla. I rumspriset ingick både besök i Lost Chambers (inte så jätteimponerande) och till vattenlandet, vilket var helt fantastiskt. Fantastiska rutschbanor med mycket personal som styr upp all logistik och säkerhet. Rummen är fräscha och uppdaterade. Vi bodde i en Queen Room med utsikt över palmen. Rummet hade en balkong med fantastisk utsikt över Palmen. Det här är ett hotell jag kommer att både rekommendera och drömma mig bort till igen. Det kostar mycket - men allting ”smakar” underbart.

 
2021-02-28

Inlägg av KingHaytame Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Wonderful Stay!

I would like to express to you and your staff how much we enjoyed our stay at your hotel. I enjoyed your hospitality from the get go. Our first encounter was with Jordan at the front desk who treated us like royalty. From then on, every encounter with your personnel was excellent. Not to forget the breakfast at Saffron Restaurant that was to die for. As a hospitality professional, I know that to attain that level of service is true dedication to the industry. Keep up the great work. Once again many thanks to all of you especially Jordan who went above and beyond to make our stay memorable. Definitely going back as soon as I can.

 
2021-02-28

Inlägg av dinig112021

It was very nice.

We loved everything there and it was fantastic. A very nice hotel with friendly people, amazing rooms and a beautiful area. We will a 100% come back here as soon as possible. Thank you for the amazing time.