Kundomdömen om Atlantis The Palm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Vackert, pampigt, vattenlandet, akvariet, stranden.
-
Otroligt(!) hög ljudnivå i primärt frukostrestaurangerna och ingen möjlighet att få bord ute då, då vi är en stor familj.

Bekräftad gäst: 2020-03-01


9 av 10

+
Utmärkt service
-
Det borde ingå en dryck till maten.

Bekräftad gäst: 2020-02-09


9 av 10

+
Fantastiskt familjehotell med bra access til vattenland etc.
-
Väldigt dyrt att beställa dryck utanför ”happy hour och middag”.

Bekräftad gäst: 2019-12-11


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-17


10 av 10

+
Allt!
-
Sängarna är hårda

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
Denna gång blev vi igen gratis uppgraderade och fick rum på 16:e våningen ( Imperial Club floor ), utsikt över staden. Ny renoverat rum, rent och fräscht! Alltid lediga solstolar vid pool och strand. Vi hade halvpension och de finns flera restauranger och välja bland. Vi åkte med hotellets gratis bussar till/från Mall of the Emirates, Dubai Mall mm.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

+
Att det är så unikt och har aktiviteter för alla åldrar. Egen underbar strand och många pooler samt ett eget vattenland!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1567 omdömen
Utmärkt
 
1074
Väldigt bra
 
214
Bra
 
130
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
91

5 senaste omdömen

2020-12-13

Inlägg av AlanSumpan Stockholm, Sverige

Fint Hotell

Fint hotell,fantastisk frukost med allt du kan tänka dig ,trevliga polområden och kul vattenland som ingick i rumspriset Fina hotellrum med en egen liten terass och 2 solsängar Gratis små elektriska bussar som tar dig dit du vill på hotellområdet om du känner att du inte orkar promenera En riktigt trevlig vistelse hade våran familj med 2 vuxna och 2 barn (7 och 13 år) Vi besöker gärna Atlantis igen

 
2020-10-02

Inlägg av jennysD3850XJ

Bra poolservice

Känsla av 100 p% avkoppling och lyx när Mr Kathod och Mr Faiyaz är i tjänst. De vet alltid när man behöver något eller om man bara vill vara ifred!! Kan verkligen rekommendera detta hotell. Du kommer inte att bli besviken!

 
2020-02-24

Inlägg av Kerstinrosalia Stockholm, Sverige

Fantastisk anläggning med extra allt

Vi är en familj om 4 (9 år och 8 år) som besökte Atlantis under 4 nätter i Februari. Vi bokade Half Board eftersom vi insåg att vi skulle ”tjäna” pengar på det då kronan inte är så stark för tillfället. Vi insåg också att det finns ett stort utbud av restauranger på området (som ingår i Half Board), så man kan behöver inte bli uttråkad av samma meny kväll efter kväll. Men, vi missade att göra reservation för middagen första dagen = stort misstag. Alla restauranger blir fullbokade, så tyvärr fick vi ta vårat sista val och dessutom en obekväm tid för middag (för sent). Så, reservera plats så tidigt som möjligt för att få ditt förstahandsval samt önskvärd tid. Det framför allt en restaurang (som ingick utan tillägg i Half Board) som utmärkte sig - White Restaurant. Fantastisk mat och service. Hotellet i sig då. Området är ENORMT och sväljer enormt mycket besökare. Allt är välorganiserat så allting flyter på. Service och anläggning är på topp. Här finns allt för alla. I rumspriset ingick både besök i Lost Chambers (inte så jätteimponerande) och till vattenlandet, vilket var helt fantastiskt. Fantastiska rutschbanor med mycket personal som styr upp all logistik och säkerhet. Rummen är fräscha och uppdaterade. Vi bodde i en Queen Room med utsikt över palmen. Rummet hade en balkong med fantastisk utsikt över Palmen. Det här är ett hotell jag kommer att både rekommendera och drömma mig bort till igen. Det kostar mycket - men allting ”smakar” underbart.

 
2021-05-10

Inlägg av Explore722694

Could be much better

The hotel is victim of its own success. The water park makes it all worth it but when it’s time to rest the rooms are noisy. Looking forward to the updated new hotel maybe there issues will be sorted.

 
2021-05-10

Inlägg av rinusnetten

Atlantis the Palm

Great hotel with great service. Enough to do for kids. Realy clean hotel! The restaurant al veel nice, enough choices for everybody. The COVID test service was also good you dont have to worry about. Rooms are very clean.