Kundomdömen om Grand Hyatt

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 37 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Nära flygplats och bra förbindelser till strand och shopping.
-

Bekräftad gäst: 2019-12-09


10 av 10

+
Service, pool area
-
the cleaning was rather late, sometimes not until 1600...

Bekräftad gäst: 2019-11-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-27


9 av 10

+
Fjärde resan till samma hotell, hög klass på det mesta, prisvärt.
-
Vid incheckningen är det alltid lite struligt. Denna gång att man var fullbokade, man ville vi skulle ta ett sämre rum och flytta dag 2. Vi gick inte med på det, och då fick vi det vi hade bokat. Det brukar också vara lite prat om att vi har fått ett extra fint rum, bara dösnack, vi brukar få det vi betalat för. En stil som inte är värdig Hyatt. Inget strul tack.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


9 av 10

+
Rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
Inomhus poolen
-
Volymen från nattklubben utanför och att det var oktoberfest på hotellet som gjorde att det var livat nattetid

Bekräftad gäst: 2019-10-16


10 av 10

+
Service.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-18


8 av 10

+
Rummets faciliteter och service samt frukosten
-
Erbjud restaurangalternativ med rimliga priser.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

+
Vi hade jättefin service speciellt från våra två servitörer, Yayang från Indonesien och Jara från Filippinerna.
-
De servitörer som hade kavaj på sig behandlade andra servitörer väldigt illa och oftast skrek på dem framför gästerna.

Bekräftad gäst: 2019-08-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

6329 omdömen
Utmärkt
 
4711
Väldigt bra
 
1148
Bra
 
242
Mindre bra
 
96
Underkänt
 
132

5 senaste omdömen

2020-02-29

Inlägg av JonasJarnhus Malmö, Sverige

Fantastiskt!

Vi var bara 8 timmar (mellenlandning) på hotellet men det är helt fantastiskt. Vattenfall, minst 10 restauranger och massor av palmer i loungen. Rummet på 14:e våningen var jättebra. Tyvärr hade vi inte tid till frukost men det såg mycket bra ut när vi checkade ut kl. 06.00. Tyvärr är Dubai dyrt för oss från Sverige. ! sandwich, 2 cola och en liten öl =500sek

 
2020-02-23

Inlägg av 777asat Sunne, Sverige

Stilfullt och lyxigt hotell

Ett hotell som ligger lite utanför kärnan. Jättefint, lyxigt hotell med stora, fina hotellrum. Saknar ingenting på vår semester. Testade Grillo en restaurang utanför hotellet men det var ingen höjdare. Vi åt hamburgare och pizza till bra pris men ingen större kvalitet. Saknade svensk kaffebryggare på rummet, men vi värmde vatten och hade pulver (Nescafé) med oss som tur var.Frukosten var fantastisk på alla sätt, men dyr 375kr per person är alldeles på tok för mycket. En flaska vatten 1,5 liter lister 75kr i poolbaren. Gå till supermarket som ligger i huset bredvid och köp för 2.10kr. En pizza i poolbaren kostar ca220kr men den var supergod.

 
2019-12-01

Inlägg av annetteandersson34 Sverige

Fantastiskt fint hotell

Fantastiskt fint hotell, mycket bra service från all personal som förövrigt var glada och mycket hjälpsamma. Fina rymliga rum. Fantastisk fin miljö runt frukostrestaurangen, en ett buffé där man kunde hitta allt man kan önska sig till frukost. Fint stort poolområde. Trevliga butiker. Bra service med buss till och från stranden LaMer. Mycket nöjd med allt och kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2019-11-29

Inlägg av Helena E

Toppenhotell

Detta var andra gången jag bodde på det här hotellet en vecka, och jag har varit lika nöjd båda gångerna. Hotellet ligger lite i utkanten av Dubai men väldigt nära flygplatsen, så jag rekommenderar definitivt att ta en taxi från flygplatsen istället för någon dyr transfer, har för mig att det kostade ca 40 AED. Taxi är billigt i Dubai, så därför tycker jag det funkar bra att bo lite i utkanten. Servicen är toppen, det fanns alltid någon till hands och alla var väldigt vänliga. Poolområdet är stort och välplanerat, även här med gott om personal som serverar drinkar och mat från poolrestaurangen om så önskas. Frukosten är riklig med allt man kan önska. Det jag kan anmärka på är att det var lite högljutt när man gick dit vid 9:30-10 tiden. Vi var där vid 7 en morgon och då var det mycket lugnare. Rummet var rymligt med jättesköna sängar. Det var även välstädat och det fylldes på med flaskvatten varje dag. Gymmet var fint och fräscht med modern utrustning. Tog en ansiktsbehandling på deras spa och det var mycket bra. Så sammanfattningsvis en mycket bra vistelse som jag varmt kan rekommendera!

 
2019-10-20

Inlägg av 74therese

Fantastiskt

Resan gjordes september 2018.. Helt fantastiskt hotell med toppen service och matutbud. Hade club room där det ingick mat och dricka ( även alkoholhaltiga drycker) på kvällen, suveränt bra. Toppen med mat vid poolen som serverades vid solsängarna och toppenservice. Kan rekommenderas.