Kundomdömen om Grand Hyatt (Dubai)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-20


8 av 10

+
Fina rummet och poolen. Trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-23


10 av 10

+
Maten, poolen, rummet, servicen. Allt är första klass!
-

Bekräftad gäst: 2022-03-06


9 av 10

+
Personalen och servicen
-
Svårt att göra det mycket bättre. Ett av dom bästa hotell jag bott på (jag har bott på många)

Bekräftad gäst: 2022-02-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-19


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-14


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

7993 omdömen
Utmärkt
 
6082
Väldigt bra
 
1316
Bra
 
294
Mindre bra
 
122
Underkänt
 
179

5 senaste omdömen

2022-09-22

av MoverareKeilani Stockholm, Sverige

Perfekt som alltid!

Från incheckning till utcheckning så var allt över förväntan. Vi har varit många gånger i Dubai och flera gånger på Grand Hyatt. Rummen är väldigt stora! Badrummen stora och perfekt städade och polerade. Sängarna mycket sköna! Buffé restaurangen samt övriga restauranger är av hög kvalitet även om det ofta är fullt i Buffén framför allt vid rusning Ett särskilt tack till Karan Mahmoud samt Khurshid På the Market Vi kommer tillbaka i November! Ses då!

 
2021-04-14

av rafichowdhury

Bra hotell, bra läge,

Otroligt bra hotell med goda faciliteter och nära till old town samt dubai mall. I stora hela, en riktigt bra hotell, bra personal och hjälpsamma. Du hittar bra restauranger med gångavstånd och nära flygplatsen.

 
2020-02-29

av JonasJarnhus Malmö, Sverige

Fantastiskt!

Vi var bara 8 timmar (mellenlandning) på hotellet men det är helt fantastiskt. Vattenfall, minst 10 restauranger och massor av palmer i loungen. Rummet på 14:e våningen var jättebra. Tyvärr hade vi inte tid till frukost men det såg mycket bra ut när vi checkade ut kl. 06.00. Tyvärr är Dubai dyrt för oss från Sverige. ! sandwich, 2 cola och en liten öl =500sek

 
2020-02-23

av 777asat Sunne, Sverige

Stilfullt och lyxigt hotell

Ett hotell som ligger lite utanför kärnan. Jättefint, lyxigt hotell med stora, fina hotellrum. Saknar ingenting på vår semester. Testade Grillo en restaurang utanför hotellet men det var ingen höjdare. Vi åt hamburgare och pizza till bra pris men ingen större kvalitet. Saknade svensk kaffebryggare på rummet, men vi värmde vatten och hade pulver (Nescafé) med oss som tur var.Frukosten var fantastisk på alla sätt, men dyr 375kr per person är alldeles på tok för mycket. En flaska vatten 1,5 liter lister 75kr i poolbaren. Gå till supermarket som ligger i huset bredvid och köp för 2.10kr. En pizza i poolbaren kostar ca220kr men den var supergod.

 
2019-12-01

av annetteandersson34 Sverige

Fantastiskt fint hotell

Fantastiskt fint hotell, mycket bra service från all personal som förövrigt var glada och mycket hjälpsamma. Fina rymliga rum. Fantastisk fin miljö runt frukostrestaurangen, en ett buffé där man kunde hitta allt man kan önska sig till frukost. Fint stort poolområde. Trevliga butiker. Bra service med buss till och från stranden LaMer. Mycket nöjd med allt och kan varmt rekommendera detta hotell.