Kundomdömen om Grand Hyatt Dubai

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 55 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-17


7 av 10

+
Service och maten.
-
Poolområdet slitet. Inte förberett för 4 personer så dem fick bädda och fixa klockan 2 på natten för att barnen skulle få sängplatser fast att vi bokat clubrum med två standardsängar och två extra sängar.

Bekräftad gäst: 2024-01-08


10 av 10

+
Servicen, personalen är helt fantastiska.
-

Bekräftad gäst: 2023-12-09


10 av 10

+
Servicen, maten, poolen och gymet.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-08


10 av 10

+
Personalen. Helt outstanding från första stund. Allt var fräscht och rent och snyggt. God frukost och inga köer. Varken till restaurangen eller poolen.
-
-

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
Poolområdet var fantastisk. Bra service och otroligt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-04-03


10 av 10

+
Öppettiderna på bassängen.
-

Bekräftad gäst: 2023-03-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-02-27


10 av 10

+
The staff, super friendly!
-

Bekräftad gäst: 2023-02-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

9109 omdömen
Utmärkt
 
6993
Väldigt bra
 
1431
Bra
 
328
Mindre bra
 
147
Underkänt
 
211

5 senaste omdömen

2023-12-12

av 777asat Sunne, Sverige

Fin service och god mat

Ett fint hotell som ligger i utkanten av stadskärnan! Just nu en byggarbetsplats på området så det var en del buller vid poolen! Har bott där 3 gånger och denna gång fick vi ett mindre rum än vi tidigare haft! Fanns ingen minibar på detta rum. Gratis vattenflaskor på rummet är bra. Likaså gratis vatten vid poolen.Saknar balkong och nästa gång kommer vi nog välja ett annat hotell närmare havet! Roy och Robin var fantastiska servitörer i restaurangen och maten underbar!

 
2023-02-08

av Camilla V Stockholms län, Sverige

Familjesemester

Vi var mycket nöjda med vår fem dagars vistelse på grand hyatt. Vi är en familj med två små barn som uppskattade frukosten och middagsbuffén otroligt mycket, helt fantastisk mat och service. Personalen i restaurangen gjorde verkligen det där lilla extra, likaså personalen vid poolen. Barnpoolen var underbar med en härlig lekställning och rutschkanor. Dock var kids club stängt under hela vår vistelse och det var vi väldigt besvikna över. Hotellet har en shuttle bus som går till underbara La Mer där vi njöt en heldag. Rummet var fantastiskt! Hotellet som helhet känds dock som ett storstadshotell snarare än en resort. 4/5 i betyg av oss.

 
2022-09-22

av MoverareKeilani Stockholm, Sverige

Perfekt som alltid!

Från incheckning till utcheckning så var allt över förväntan. Vi har varit många gånger i Dubai och flera gånger på Grand Hyatt. Rummen är väldigt stora! Badrummen stora och perfekt städade och polerade. Sängarna mycket sköna! Buffé restaurangen samt övriga restauranger är av hög kvalitet även om det ofta är fullt i Buffén framför allt vid rusning Ett särskilt tack till Karan Mahmoud samt Khurshid På the Market Vi kommer tillbaka i November! Ses då!

 
2021-04-14

av rafichowdhury

Bra hotell, bra läge,

Otroligt bra hotell med goda faciliteter och nära till old town samt dubai mall. I stora hela, en riktigt bra hotell, bra personal och hjälpsamma. Du hittar bra restauranger med gångavstånd och nära flygplatsen.

 
2020-02-29

av JonasJarnhus Malmö, Sverige

Fantastiskt!

Vi var bara 8 timmar (mellenlandning) på hotellet men det är helt fantastiskt. Vattenfall, minst 10 restauranger och massor av palmer i loungen. Rummet på 14:e våningen var jättebra. Tyvärr hade vi inte tid till frukost men det såg mycket bra ut när vi checkade ut kl. 06.00. Tyvärr är Dubai dyrt för oss från Sverige. ! sandwich, 2 cola och en liten öl =500sek