Rumstyper på Steigenberger Aqua Magic - vinter 2023/24

Deluxerum

Deluxerum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong. Familjerummet består av två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. I varje rum finns en tv med internationella kanaler. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong. Juniorsviten består av ett vardagsrum med två bäddsoffor och ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 68 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Steigenberger Aqua Magic, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork, Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.