Kundomdömen om Steigenberger Aqua Magic - vinter 2023/24

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 55 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Alla aktiviteter både under dagen och kvällen
-

Bekräftad gäst: 2024-02-24


10 av 10

+
Underbara människor som jobbar där, poolen är varm och stranden är härlig
-

Bekräftad gäst: 2024-01-20


10 av 10

+
Trevlig personal! Grymt bra poolområde! Bra mat!
-

Bekräftad gäst: 2023-12-30


3 av 10

+
Lobbyn
-
Renoveringen behövs , rumtoaleten är för gammal , vatten droppar i duschen osv.

Bekräftad gäst: 2023-12-23


6 av 10

+
Poolerna och att allt var så barnvänligt, nära till stranden, väldigt rent och bra städning, personalen var trevlig och oftast inte för på.
-
Svårt att kommunicera med personalen ibland då engelskan inte alltid var den bästa. Hissarna verkade sakna sensorer och det var väldigt lätt att bli klämd. Blev magsjuk (åt och drack bara på hotellet).

Bekräftad gäst: 2023-11-11


10 av 10

+
Rent och städat, bra service och såg ut precis som på bilderna på er hemsida :)
-
Högljudd matsal och en aircondition på rummet som lät som ett reaplan.

Bekräftad gäst: 2023-11-11


8 av 10

+
Mat o poolområdet
-
Dålig lukt på rummet misstänker mögel. Väninna med astma har varit sjuk hela veckan

Bekräftad gäst: 2023-11-11


8 av 10

+
Poolområdet
-
Wi-Fi

Bekräftad gäst: 2023-11-04


8 av 10

+
-
Ibland smutsiga poolhanddukar, slut på toapapper på alla toaletter vid takbaren kl 20, personal tvättade ej händer efter toabesök

Bekräftad gäst: 2023-11-04


6 av 10

+
Poolen
-
Trasiga solstolar, trasiga lampor på rummet, usel mat, dålig all inclusive

Bekräftad gäst: 2023-11-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

8933 omdömen
Utmärkt
 
6880
Väldigt bra
 
1213
Bra
 
453
Mindre bra
 
195
Underkänt
 
192

5 senaste omdömen

2023-08-03

av hungrigamannen

Bra hotell!!!!!

Fint hotell, bra mat och mycket liv i hotellet. Mycket att göra till barnen och vuxna. Det bästa är servicen!!! Bra sprit och de snålar inte. Bra animation team speciellt iryna som var väldigt hjälpsam men även Mr Ramez Gerlesborgs som var väldigt hjälpsam.

 
2022-02-16

av vanisiah2022

STEIGENBERGER AQUA MAGIC

Väldigt anpassat för alla åldrar. Trevliga personal. Mycket mat att välja mellan och väldigt varierat, super gott. Finns mycket att hitta på utanför hotellet som exempelvis snorkling osv. Rekommenderar stort att besöka detta hotell.

 
2020-12-19

av 269hamedz

Riktigt bra hotell rekommenderar starkt denna hotell

Really good food , and drinks. I really recommend this hotell for family vacation. Riktigt bra rum och trevliga personaler och god mat , de finns gym här och massa stället för barn som kan leka här. Perfekt nu med corona

 
2020-12-18

av C5455CTahmedi

Vacker hotell

Det är perfekt hotell o jag kommer o tillbaka igen till Hurghada ,det bra mat o pers där ,det är stor o fin rum jag är så glad att jag har varit där två veckor. Allt är perfekt ,jag är jätte nöjd .fin o vacker hotell i Hurghada jag har ingen problem där.

 
2020-02-22

av nataliek402 Uppsala, Sverige

Fantastiskt!

Det här hotellet är det absolut bästa vi någonsin besökt! Hotellet är kliniskt rent och fräscht, alla utrymmen vackert inredda och städningen mycket bra med nya handdukar och lakan varje dag. All inclusive-utbudet var stort och bra, särskilt med möjligheten att boka tre restaurangbesök under veckan. Maten på Sky restaurant och Orient var verkligen alldeles fantastiskt god och vällagad! All mat kändes överlag fräsch och vällagad med ett mycket stort utbud. Personalen på hotellet var alldeles fantastiskt trevlig. Det är svårt att inte uppskatta när alla från servitör till trädgårdsmästare säger god morgon! Hotellets personal gav utan tvekan den bästa service jag någonsin upplevt utan att vara för på eller överdrivna. Oerhört trevlig strandmiljö med fräscha toaletter och trevlig restaurang, tempererade och rena pooler, många solstolar och bra service vid poolen. Enkelt uttryckt; besök detta hotell! Jag kommer för första gången någonsin att återvända till samma hotell nästa gång vi kommer tillbaka! 👌