Kundomdömen om Pickalbatros Blu Spa Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 49 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Poolen och havet, den glada och vänliga personalen
-
Vårt rum låg långt ifrån högtalarna vid scenen för kvällsunderhållningen och det var skönt. Men de får gärna dämpa ljudet där!

Bekräftad gäst: 2024-02-17


9 av 10

+
Otroligt god service väldigt fräscht och rent
-
Gärna mer engelsk översättning,det mesta på tyska! Exempel maten

Bekräftad gäst: 2024-02-10


9 av 10

+
Personalens service, att allt var rent och fräscht.
-
Den lokala spriten i drinkarna , men man vet ju att det inte är som hemma.

Bekräftad gäst: 2024-01-27


10 av 10

+
Den höga servicenivån och den trevliga personalen. En extre eloge till Samoul Mora ?
-

Bekräftad gäst: 2024-01-27


10 av 10

+
Nybyggt
-

Bekräftad gäst: 2024-01-20


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-20


10 av 10

+
Trevlig och snäll hjälpsam personal, alla var glada och fick ett gott intryck. Lätt att få tag i personal och hjälpte till med frågor, gav bra service
-
Maten var inte god, och frukosten saknar variation.

Bekräftad gäst: 2023-12-31


10 av 10

+
Hotellets helhet var 10/10. Allt motsvarade förväntningarna och mer därtill.
-

Bekräftad gäst: 2023-12-24


9 av 10

+
Allt man vill ha på semester
-
Kvinnoanställda En annan entertainments team

Bekräftad gäst: 2023-12-16


8 av 10

+
Service, städning och vänligheten.
-
Underhållningen var usel. Vi hade planerat att spela biljard några kvällar det var mycket komplicerat White Beach, biljardköerna var trasiga och borde duga till ved. Vollybollnätet borde vara lätt att fixa. Vi fick byta rum p.g.a. avloppslukt, vilket de dock löste smidigt.

Bekräftad gäst: 2023-12-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

976 omdömen
Utmärkt
 
900
Väldigt bra
 
55
Bra
 
12
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2024-02-09

av AZAD K

Vi hadde jätte bra i vackert natur

Rymliga rum, bra service trevlig personal, stor variation på mat. Jättefint hotell. Vi såg för förta gången så många restauranger i en hotel med bra och kvalitet mat ..och mång polar i en o samma hotel. Very nice hotel with nice view Iwill recomend this

 
2023-12-29

av MalinLittorin

Review 202312

Överlag mycket bra hotell. Bra service, trevlig personal, väldigt rent. Personalen som hade hand om aktiviteterna på hotellet är faktiskt riktigt bra, och showerna är underhållande. Vi testade även massager på Spat, och deras spaavdelning, vilket var mycket mysigt och professionellt. Finns en bra shoppinggata om man går ut från hotellet och går till vänster i ca10 min. Där finns allt man kan tänkas behöva shoppa under semestern här. Överlag väldigt nöjda.

 
2023-12-29

av Connector48723157486

Excellent

Rummet var fantastiskt, maten var bra, personalen är väldigt trevlig och hjälpsamma och lösningsorienterade. Poolen ute är tyvärr inte uppvärmd men den är skön när solen har legat på ett tag. Poolen inne är uppvärmd men inte tillräckligt i mitt tycke. Bra mängd med utspridda barer och toaletter. Roliga shower nästan varje kväll. Rekommenderar starkt detta hotell

 
2023-12-15

av Henrik J

Perfekt

Toppen service och fina faciliteter. Maten är helt OK,Abdu in receptionen mycket vänlig. Vi kommer säkert åter. Varmt och skönt med fin strand. Det vore en skam att klaga. Henrik o Lena från Göteborg

 
2023-04-03

av Pernilla L

Har mycket att lära.

I mina ögon inte alls ett 5-stjärningt hotell. En handfull av personalen var trevlig och gjorde sitt yttersta för att våran upplevelse skulle vara den bästa medans dom allra flesta knappt hälsade, pratade om sina långa arbetsdagar och var allmänt trött på sitt jobb.. stod mycket med sina telefoner, vilket i min värld inte är okej om man ska ha fem stjärnor. Ett stort plus till killen som städade vårat rum, supernöjda med städningen. Hotellet i sig är superfint, rent, stora fina rum, finns mycket olika maträtter att välja på och maten var väldigt god och smakrik. Dock tar det tid att få dricka och personalen har inte den där extra fingertoppskänslan som jag tycker dom bör ha. Poolområdet är fint. Dock inga bra solsängar. De spelas musik från olika högtalare med olika låtar. Det finns väldigt mycket att jobba på för att komma i topp! För mig är detta 3+ kanske en svag 4.