Kundomdömen om Okeanos Beach Boutique Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Ett litet lugnt hotell som hade nära till allt
-
Hade ju viljat ha mer grekiska rätter

Bekräftad gäst: 2023-05-22


9 av 10

+
-
Rummen väldigt små för 3 personer

Bekräftad gäst: 2023-05-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

615 omdömen
Utmärkt
 
474
Väldigt bra
 
101
Bra
 
28
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-05-10

av Lena Ä Sverige

Okeanos hotell

Mycket fint och rent hotell. Hade rum med utsikt mot havet underbart Fina rum men en aningen små o man hade extra bädd i rummet Frukosten var helt okej Middagen var utsökt o stor variation på maten ,supergoda efterrätter varje dag Personalen var glada och mycket omhändertagande och hjälpsamma Poolområdet fint och väldigt nära till stranden

 
2019-04-27

av 741minnab

Bra hotel med fint läge.

Hotellet har ett bra läge bredvid den lilla hamnen i Ayia Napa. Där finns det några bra tavernor men bäst är Vassos. Sköna sängar åt det fastare hållet och extra kuddar. Minikylskåp, bra badrum och städning varje dag. Havsutsikt varje morgon när man vaknar från sängen. Bra frukost med allt från ägg, bacon, böner, korvar, gröt, yougurt, flingor till crossiant, munkar m.m Jag beställde en frisör tid för att färga hårbotten (är rätt grå)25€, tvättning och blåsa håret i lockar. 20€. Blev supernöjd och kul att betala 1/3 del av priset mot hemma. Maken uppskattade gymet där det fanns det nödvändigaste. Mitt enda problem var musiken som spelades vid poolen (och utanför vår balkong). Personalen hade ingen känsla för vad som passade sig. Medelåldern runt poolen låg på 50 år och köra hög technomusik när man vill känna sig avslappnad var fel. Vi var flera som fick säga till. Även så körde grannhotellet karaoke en kväll och då hade det varit bättre att bara stänga av musiken i högtalarna på vårt hotell. Men överlag så är detta ett väldigt bra hotell.

 
2018-11-07

av Hans P Enånger, Sverige

Perfekt hotell. Centralt

Hotellet har bra frukost. Nära till strand och ligger centralt i Aya Napa. Trevlig och hjälpsam personal. Det enda negativa är att polen blir skuggad tidigt på eftermiddagen. Så det blir standen som gäller om man vill sola i slutet av dagen.

 
2018-04-28

av Johanna E Grödinge

Lugn vecka

Ett trivsamt hotell med ganska många olika ”förbudsskyltar”. Personalen helt ok, tror de var mest ryssar. Läget var bra och väldigt nära stranden. Denna vecka är lågsäsong och det var väldigt lugnt i hela byn. Frukosten var bra med blandad meny.

 
2017-11-01

av Susanne L Söderfors

Mycket bra läge

Ett trevligt hotell som hade ett suveränt läge i Ayia Napa. Vi hade ett dubbelrum med havsutsikt, rummet var helt ok även om det var något slitet. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Helt ok mat, vi hade allinclusive. Maten var varierande och det är ju bra när man äter alla måltider på hotellet. Trevligt poolområde där tyvärr solen försvann lite för tidigt. Det var skugga i hela poolområdet redan före 15.00, som soldyrkare hade man önskat att solen hade varit kvar ett tag till. Det går dock alldeles utmärkt att hyra solstolar vid stranden så det problemet är ju ganska lätt att lösa.. :) Vi kan nog tänka oss att åka tillbaka