Kundomdömen om Okeanos Beach Boutique

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 28 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-02


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2024-06-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


10 av 10

+
Läget
-
Inga synpunkter

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
Trevlig personal. Bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


7 av 10

+
Läget. Baren hade i alla fall väldigt goda alkofria drinkar. Väldigt sköna sängar.
-
Bättre mat, framför allt bröd och lite mera att välja på. Ta bort plastmöblerna på rummet och ställ dit något annat som vår rummet att se mycket bättre ut.

Bekräftad gäst: 2023-09-25


10 av 10

+
Personalen i restaurang/bar!
-

Bekräftad gäst: 2023-06-04


10 av 10

+
Personalen
-
Fick byta rum då vi hade utsikt över bakgård med soptunnor,

Bekräftad gäst: 2023-05-29


10 av 10

+
Ett litet lugnt hotell som hade nära till allt
-
Hade ju viljat ha mer grekiska rätter

Bekräftad gäst: 2023-05-22


9 av 10

+
-
Rummen väldigt små för 3 personer

Bekräftad gäst: 2023-05-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

681 omdömen
Utmärkt
 
537
Väldigt bra
 
101
Bra
 
29
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-09-27

av GuranJ Malmö, Sverige

Trevligt hotell med Strandvägen

Mycket trevligt hotell med egen strand. Trevligt poolområde. Mycket bra frukost som har allt man kan önska sig. Rum, i vårt fall med havsutsikt är små men välplanerade. Kylskåp, kassaskåp. Wi-Fi fungerar bra. Personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Erbjuds lunch, kvällsmat och all-inklusive om så önskas.

 
2023-09-24

av Annica54 Kolsva, Sverige

Okeanos

Enl namnet ska det vara ett boutique hotell, då tycker jag inte det är passande med plast utemöbler inne på rummet. Hade All Inclusve och maten var inte den bästa, väldigt lite att välja på. Till frukosten var det knappt färskt bröd ens och apelsinjuicen var någon konstigt söt apelsindryck. Dock var städni gen väldigt bra och personalen jättetrevlig.

 
2023-05-10

av Lena Ä Sverige

Okeanos hotell

Mycket fint och rent hotell. Hade rum med utsikt mot havet underbart Fina rum men en aningen små o man hade extra bädd i rummet Frukosten var helt okej Middagen var utsökt o stor variation på maten ,supergoda efterrätter varje dag Personalen var glada och mycket omhändertagande och hjälpsamma Poolområdet fint och väldigt nära till stranden

 
2019-04-27

av 741minnab

Bra hotel med fint läge.

Hotellet har ett bra läge bredvid den lilla hamnen i Ayia Napa. Där finns det några bra tavernor men bäst är Vassos. Sköna sängar åt det fastare hållet och extra kuddar. Minikylskåp, bra badrum och städning varje dag. Havsutsikt varje morgon när man vaknar från sängen. Bra frukost med allt från ägg, bacon, böner, korvar, gröt, yougurt, flingor till crossiant, munkar m.m Jag beställde en frisör tid för att färga hårbotten (är rätt grå)25€, tvättning och blåsa håret i lockar. 20€. Blev supernöjd och kul att betala 1/3 del av priset mot hemma. Maken uppskattade gymet där det fanns det nödvändigaste. Mitt enda problem var musiken som spelades vid poolen (och utanför vår balkong). Personalen hade ingen känsla för vad som passade sig. Medelåldern runt poolen låg på 50 år och köra hög technomusik när man vill känna sig avslappnad var fel. Vi var flera som fick säga till. Även så körde grannhotellet karaoke en kväll och då hade det varit bättre att bara stänga av musiken i högtalarna på vårt hotell. Men överlag så är detta ett väldigt bra hotell.

 
2018-11-07

av Hans P Enånger, Sverige

Perfekt hotell. Centralt

Hotellet har bra frukost. Nära till strand och ligger centralt i Aya Napa. Trevlig och hjälpsam personal. Det enda negativa är att polen blir skuggad tidigt på eftermiddagen. Så det blir standen som gäller om man vill sola i slutet av dagen.