Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alla badglada se framemot två härliga poolområden, ett vattenland för de minsta och ett stort vattenland för hela familjen. Föredrar du att bada i havet så är det ett stenkast bort.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 2 barn. Familjerum för 3-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

6,5 av 10
baserat på 6 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 520 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sol Nessebar Mare Bay består av två byggnader, Mare och Bay, som ligger ett par hundra meter från varandra. Hotelldelarna delar faciliteter, men måltider, barer och poolerna får endast användas på den hotelldel du bor.

Poolområdet på Bay har en pool med en grundare del för de minsta barnen, och poolområdet på Mare har en pool och en stor separat barnpool samt en mindre pool med två vattenrutschkanor för de minsta barnen. Det finns två inomhuspooler, en på varje hotelldel.

För hela familjen finns ett stort och härligt vattenland med fyra pooler, varav en stor barnpool. Totalt finns det sju vattenrutschkanor, varav två för de minsta barnen. De fem största kanorna måste man vara 120 centimeter eller längre för att åka och de två mindre får man inte vara längre än 120 centimeter för att åka. Vattenlandet är öppet från mitten av juni till i mitten av september, allt beroende på väder och temperatur.

Poolhanddukar mot deposition. Solsängar och parasoller finns vid poolområdena, på vattenlandet och på solterrassen mellan Mare och Bay. Det finns även en poolbar vid varje poolområde.

Bufférestaurangerna på Mare och Bay serverar frukost, lunch och middag. Det finns en japansk bar, Umi, som serverar sushi och tempura kvällstid. Chinese Hot-Pot serverar kinesisk mat. I Taperia Malecon på Bay serveras det tapas, sangria och drinkar. Tyska specialiteter och öl serveras i Der Biergarten. Öppettider för respektive restaurang, läs mer under All Inclusive. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagarna i alla restauranger.

På grannhotellet Sol Nessebar Palace finns ett gym som får användas utan kostnad. Där finns även ett spa med jacuzzi, hamam, ångbastu och bastu - allt mot avgift.

Hotellets egna aktivitetsvärdar anordnar varje dag olika aktiviteter, till exempel aerobics och vattengymnastik. Underhållning kvällstid. Här kan du också spela tennis, basket, boule, bordtennis, fotboll, biljard och volleyboll.

Barnklubb i hotellets regi för barn från 4 till 11 år med engelsktalande personal. Det finns även en lekplats.

Kostnadsfritt wifi i receptionsområdet. Trappor till stranden. På stranden finns solstolar att hyra och det går båtar till Nessebar (endast i högsäsong och mot avgift). Lokaltrafik.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé i huvudrestaurangen, kl. 07.30-10.00
 • Lunchbuffé i huvudrestaurangen, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffé i huvudrestaurangen, kl. 18.00-21.00
 • En middag per vecka i restaurangen Chinese Hot-Pot inkl. dryck, kl. 18.30-21.30. Öppen från mitten av juni till början av september.
 • Burgare och varm korv i poolbaren på Sol Nessebar Bay, kl. 12.00-15.00. Öppen från mitten av juni till slutet av augusti.
 • Fish & Chips i poolbaren på Sol Nessebar Mare, kl. 12.00-15.00. Öppen från mitten av juni till början av september.
 • En middag per vecka i den italienska restaurangen Osteria del Golf i Sol Nessebar Palace, kl. 18.30-21.30. Bordsreservation krävs. Öppen från mitten av juni till mitten av september.
 • Sushi, tempura och Misosoppa i Umi Japanese Corner i lobbyn på Sol Nessebar Bay och Sol Nessebar Mare, kl. 21.00-22.00. Öppen från mitten av juni till slutet av augusti.
 • Eftermiddagsfika i Taperia Malecon på Sol Nessebar Bay, kl. 11.00-18.00
 • Tapas och sangria i Taperia Malecon på Sol Nessebar Bay, kl. 20.00-22.00. Öppen från början av juni till mitten av september.
 • Snacks och öl i Der Biergarten på Sol Nessebar Mare, kl. 12.00-15.00 samt öl kl. 20.00-23.00 Öppen från början av juni till mitten av september
 • Paella i restaurangen Paellador Levante. kl. 12.00-15.00. Öppen från mitten av juni till början av september
 • Panini i Embarcadero, kl. 12.00-15.00. Öppen från början av juni till mitten av september
 • Glass i Gelateria, kl. 10.00-16.00 och i poolbaren på Pool Bar Palace, kl. 11.00-16.00
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla hotell, Nessebar

Paradiso

Paradiso har ett fint poolområde med havsutsikt. Låt dig lockas av läget som ger dig både charmiga Nessebar med sina smala kullerstensgränder och den breda sandstranden i det mer livliga Sunny Beach. Atmosfären på hotellet är vuxen men hotellet välkomnar alla åldrar.

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace är ett härligt All Inclusive-hotell och har nåt för alla i familjen. Här finns ett stort poolområde, en stor vattenpark med roliga vattenrutschkanor, flera aktiviteter, en barnklubb för skratt och lek samt och ett härligt spa att koppla av i. All Inclusive ingår och det finns flera restauranger och barer att nyttja. Under sommaren ingår solstolar och parasoller på stranden.

Mirage Apartments

Mirage Apartments har ett perfekt läge, direkt vid den fina stranden i Nessebar. Från hotellets poolområde har du en fin utsikt över havet och du bor i ljusa och fräscha lägenheter, vissa tar upp till 6 personer. På en kortare promenad kommer du till de gamla stadsdelarna av Nessebar med restauranger, mysiga affärer, gatumarknader och lämningar från en svunnen tid.

Mirage Hotel

Mirage Hotel i Nessebar bjuder på en härlig utsikt mot havet och omgivningarna. Med det perfekta läget vid havet och promenadavståndet till centrum är detta ett perfekt hotell för en skön och avkopplande semester i Bulgarien.

Sol Marina Palace

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace är ett modernt hotell med havsutsikt från takterrassen där poolen och en härlig restaurang och bar finns. Hotellet ligger i Nessebars moderna kvarter med gångavstånd till gamla stan och stranden. För att bo på hotellets måste du har fyllt 16 år.